- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
evet canım travocort sabah akşam ama bende di işe yaramamıştı sen kullan inşş yarar canım şifa olsun :))
Yaa inşallah işe yarar o zaman ben sirkeli suyada başlayayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım travocort sabah akşam ama bende di işe yaramamıştı sen kullan inşş yarar canım şifa olsun :))
:))) kız ne zararı olcekk alla sen yaaa :))) zaten bebelere özel bi krem ayyy çok yaşa kızzzz
Valla keci kızım surekli bagdas kuruyordu kac kere gittim biheves ogreniriz diye ihh göstermedi zilibunda o kadar surmez inşallah catlatmasinlar bizi
Yaa inşallah işe yarar o zaman ben sirkeli suyada başlayayım
Anam bu bebeler daha içerde :)
Valla keci kızım surekli bagdas kuruyordu kac kere gittim biheves ogreniriz diye ihh göstermedi zilibunda o kadar surmez inşallah catlatmasinlar bizi
canım ısı nıye bırakamıyosun?
Oyy oyy biz kadınların derdi hiç bitmez ki bende 2 senelik evliyim hep çalıştım hamile olduğumu öğrendim daha söyleyemeden işten çıkardılar beni belki diyorum çalışsam unuturdum bir şekilde ama çalışınca da insan dinlenemiyor Allah yardımcın olsun tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bu kadar uzme kendini gitmiyorsa zorla olmuyor biyerde duzelcek elbet vicdan azabi yapma kendine gun icinde daha iyi hissettigin aralik hangisi mesela ben bitek aksam yemeginde iyi hissediyorum gibi hafiften bazi yemekleri yemeye basladim gunduz yok ama kraker muz o kadar. Ceviz denedin mi mideyi bastiriyor gibi bende peynir domates ekmek patates haslama ayran bunlar xok rahatsiz etmiyordu beni
Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana
Olmadı denicem her bir yolu valla böyle hem korkuyor insan hem de kaşıntıdan duramıyor. Bide taharet suyuna karbonat dedi annem o da iyi geliyormuş. Ütüye bende başlıcam. Akıntım çok oluyor ondan sanırım gerçi sık sık günlük ped değiştiriyorum ama oldu yine de işte
benımde cuma kontrolum var, 13. haftamda olucam ıns bellı olur catlıyorum resmen :) ama en onemlısı saglıklı olması tabıkı. ben en son 1 ay once gıtmıstım doktora o yuzden hep bı korku var ıcımde ya kotu bısey olduysa ve ben anlamadıysam dıye. bebege daır hıc bı hıssıyat yok suan. karnım buyudu ve bulantılar devam. ama soyle bı hareketlerını hıssetsek ınsan rahatlar dıye dusunuyorum.
borcumuz var çünkü
en azından doğuma kadar çalışmam gerek
çalışırken unutuluyor ama ilk haftalar zor geçiyor
mesela ben sabahtan beri uyukluyorum
ne yesem çıkarıyorum
yemekhaneden limon getirdiler
2 ye kesmişler onu kokluyorum sabahtan beri
evde olsam yatar uyurdum çünkü gözlerim açılmıyor
yalnız olmasam gidip revirde yatacağım ama yalnızımda
çok zor geçiyor bir an önce atlatsakta rahatlasak birazcık
zaten 2 aydır onlarla besleniyorum tek yiyebildiğim onlar
doktor kedi yavrusu gibi çocuk doğurursun sonra sen üzülürsün dedi
bende ben zaten şimdiden üzülüyorum dedim
Allahım bugünler geçsede doktor yeter artık diyet yap kilo almaman lazım diyeceği günler gelse
Selam kizlar. Benim kilolarla basim dertte. Ama kilo alimi degil kilo veriyorum ben. Ben kilolu biriyim. Hamilelikten once 82-83 kiloydum. Bu sabah ac karnina olctum 77,3 olmusum. Sok oldum resmen. Insulin direncim vardi ne yaparsam yapayim kilo veremiyodum. Hamilelikte yukseldi insulin ignesi kullaniyorum. Benim oyle cok midemde bulanmiyor ara ara. Sadece sekerim yukselmesin diye tatli ve fazla kalarili seylerden uzak duruyorum genelde herseyi yerim. Gunde 5 ogun yiyorum. Oncekine gore az elbette. Onceden cok abur cubur yiyordum. Hic olmadigi kadar saglikli besleniyorum ama anlamadim.bir problem olur diye korkmaya basladim. 5 kilo civari verdim ya. Bisey olur mu bilemiyorum . Napcam ben :S
borcumuz var çünkü
en azından doğuma kadar çalışmam gerek
çalışırken unutuluyor ama ilk haftalar zor geçiyor
mesela ben sabahtan beri uyukluyorum
ne yesem çıkarıyorum
yemekhaneden limon getirdiler
2 ye kesmişler onu kokluyorum sabahtan beri
evde olsam yatar uyurdum çünkü gözlerim açılmıyor
yalnız olmasam gidip revirde yatacağım ama yalnızımda
çok zor geçiyor bir an önce atlatsakta rahatlasak birazcık
zaten 2 aydır onlarla besleniyorum tek yiyebildiğim onlar
doktor kedi yavrusu gibi çocuk doğurursun sonra sen üzülürsün dedi
bende ben zaten şimdiden üzülüyorum dedim
Allahım bugünler geçsede doktor yeter artık diyet yap kilo almaman lazım diyeceği günler gelse
ben kızımda yaklaşık 10 kg almıştım, basket topu yutmuş gibi bir karnım vardı :) hatta bu yüzden herkes bu bebek erkek muhabbeti yapıyordu. kilo vermek de kolay oldu açıkçası, hiç uğraşmadım. şimdi tartılmadım, henüz pek kilo almamışımdır ama karnım çabuk büyüdü bu kez. çatlaklara gelince ben lierac phytolastil jel kullanmıştım, çatlağım yok gibi ama anladığım kadarıyla genetik. bazıları ne kullansa da oluyor çatlaklar. insan yine de tedbirli davranmak istiyor :) kızımın adı Zeynep Mina, bi kızım daha olursa Elif Ada düşünüyorum, değişebilir de tabi, erkek ismimiz yok henüz :) hayırlısı bakalım
Kizlar dun iliskiden sonra 1 2 damla kanamam olmustu smdide kahverengi akintim basladi dr aradim gelmen gerek dedi agrimda var biraz nolur dua edin bana