Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ki onu sevmiyorum ama benim bir arkadaşım normalde de çiğ yemiyor tavada çok az yağla çeviriyor öyle yiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi akşamlar herkese :))yarın sabah randevum var 3 hafta aradan sonra.heyecan bastı![]()
merhaba arkadaşlar inşallah bende ikinci aşılamamı yaptırıcam bu hafta günü belli degil benim yumurtalıklar biraz geç büyüyo yarın gene dr gidicem.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Selam kizlar nasilsiniz.
Benim sol kasigim agridi bugun surekli. Uzandim ama korktum da. Benim rahmim hafif saga donuk sirt ustu yatinca elime yuvarlak bi doluluk geliyor ama sagda. Bu yuzden sol kasigim agrir hamileyken rahim buyudukce ama bugun araliksiz agridi. Her sey yolundadir ins.
Bir de kv koye goturdu koy kokulari mahvetti kuru ogurtu berbat. Gidelim diyor esim o baska bir is daha buluyor
Bugün uzun süredir tiksindiğim kırmızı etten yedim 😳 şaşkınlık içindeyim adı geçince bile tuhaf oluyordum ayyyy yemek yesek bi dert yemesek bi dert şimdi de niye birden geçti tiksinmem diyorum sizde de böyle rahatlayan yiyemediği şeylerden yemeye başlayan var mı? 😒
Geldim doktordan. Çikolata yemeyi unuttum amaneyseki o zaten okadar hareketliydiki,eşim demekki yeseydin dışarı çıkıcaktı dedi,taklalar atıp durdu . Doktorda dedi,çok hareketli çook :)))
Neyse dedim ya size bu doktor cinsiyetten falan anlamıyor bi ay sonra gel bakar görürüz diyor ,bi ay sonra babam bile baksa görür cinsiyeti. Bide epey azar işittim. Bi ipte iki cambaz oynamaz tek doktora gidin. Bidaha yaparsanız böyle bakmam dedi. Bende diyemedim ya,benim doktor tatile çıkmış diye. Neyse bidaha gitmem zaten. Artık Semih beyle devam ederim doğuma kadar artık .. Merak etmekte hakkımız değil,uyuz...
Orman çiftliği derken Atatürk orman çiftliği ürünlerinden mi bahsediyorsun canım?
Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.
iyi akşamlar öbür günde benim :) içim bir tuhaf anlayabiliyorum seni :) en son 1 temmuzdaydı kontrolüm :)
Yok ya ben resmen kocasızlığa aşeriyorum :) adamdan nasıl soğudum tövbe yarabbim her şeyi batıyor nolcak böyle psikolojim çok fena sinir küpüyüm hayret bişey ya.
iyi akşamlar herkese :))yarın sabah randevum var 3 hafta aradan sonra.heyecan bastı![]()
iyi akşamlar öbür günde benim :) içim bir tuhaf anlayabiliyorum seni :) en son 1 temmuzdaydı kontrolüm :)
Hayirli haberlerle gwl cnm, bu hafta bizimde var en son 1 ay once gormustum hemen hemen
bende de asırı bi sakinlik hali var :))) normalde daha herseyi kafaya takan vıdı vıdı edip duran biriydim :))) şimdi yalnızca bebişle ilgili herkesin yasadıgı kaygıları yasıyorum o kadar :))) hiçbişiyi kafaya takmıyorum :))) antidepresan almıs gibiyim :))))
Kizlar sükürler olsun melegimin biseyi yokmus kalp atislarini duyduk gene canim yavrum cok korkuttu anneyi.dr normal dedi kilcal damarlarin zedelenmesiyle olusan kanama hicbir problem yok iliskiye devam edebilirsiniz dedi.kan ilaci yazdi. 2 hafta sonra ikili test icin cagirdi ama biz istemiyoruz yaptirmicaz.butun annislere saglikli gunler diliyorum.rabbim bizi ve bebislerimizi korusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay insallah canım hepımız hayırlı haberlerle donerız doktordan. kese etrafındakı kanama ıcın bayramdan once gıt bence ıcın rahatlar. sahsen ben boyle durumlarda sabredemıyorum maalesef.
Geldim doktordan. Çikolata yemeyi unuttum amaneyseki o zaten okadar hareketliydiki,eşim demekki yeseydin dışarı çıkıcaktı dedi,taklalar atıp durdu . Doktorda dedi,çok hareketli çook :)))
Neyse dedim ya size bu doktor cinsiyetten falan anlamıyor bi ay sonra gel bakar görürüz diyor ,bi ay sonra babam bile baksa görür cinsiyeti. Bide epey azar işittim. Bi ipte iki cambaz oynamaz tek doktora gidin. Bidaha yaparsanız böyle bakmam dedi. Bende diyemedim ya,benim doktor tatile çıkmış diye. Neyse bidaha gitmem zaten. Artık Semih beyle devam ederim doğuma kadar artık .. Merak etmekte hakkımız değil,uyuz...
Gideyim diyorum bende ama bakalim. Simdi iyiyim o zaman belim cok agrimisti. Simdi agri yok. Bide gorunurde kanama yok canim ultrasonda gordu doktor. Agrin veya kanaman olursa gel demisti. Biz tasindik. 2 hafta yorucu gecti benim icin. Agir is yapamadim ama yine yoruluyo insan tasinmak kolay degil. Ona bagliyorum ben.
Masallah diyeyim bebisine. Kac haftalik ki doktor bir ay sonra dedi cinsiyet icin. Benim randevuma daha cok var. 13 hafta bitmis olacak o zaman gorunur mu merak ediyorum bende.
Masallah diyeyim bebisine. Kac haftalik ki doktor bir ay sonra dedi cinsiyet icin. Benim randevuma daha cok var. 13 hafta bitmis olacak o zaman gorunur mu merak ediyorum bende.
Ben oglumda iki dr a devam ettim. Haberleri de yoktu :) en son prof olan bnim normal dogum yaptirmam mumkun degil dedi digerinde dogurdum. Profu birakamadim cok tecrubeli, digerini birakamadim ulasimi kolay. Simdi dogum yaptigim dr.a gidiyorum eylulde profa gidicem yine ayrintili icin en azindan. Soyleme sen de doktorlara istedigin kadarina git :)
hayırlı haberler alırız inşallahben kanamam olduğu için gitmiştim o yüzden biraz daha gerginim galiba :44:
Bn yazmadim bunlari anladim hep bnm adimda bu sekilde seyler cikiyo
12+6 .. Öğrenen çok ama bu doktor risk almayı sevmiyor sanırım. Hiç Oralı bile olmadı. Ağustos'un 22sinde gel dedi. Nerdeyse 17 olucak gittiğimde. Zaten benim doktoruma 11 Ağustos'ta randevum var sanırım o zmaan büyük ihtimalle öğrenicez. Buna da bidaha gitmicem:)
Senin doktorunda risk almayı sevmeyen bi doktorsa söylemez sanırım
Yanliz dgilsin canimm bnde oyleyim esimle surekli kavga ediyoruz bu yuzden cok huysuzlastin surekli bisey cikariyosun deyip kalbimi kiriyo uzuluyorum ama elimde dgilki.sinirden patlicam bni anlayan esimden baska kimsem yokki oda boyle yapiyo ne yapicagimi sasirdim halbuki ustume cok duser ama oda bunaldi bu durumdan demekki.ins en kisa surede gecer bu durum
:) camdan atabilir her an. Diyo aslında gidiyodu dün nerdeyse bıktı artık. Cidden ben adet öncesi böyle olurdum sinir küpü gibi mutlaka 1-2 kişiyi kırardın şimdi de aynen öyleyim. Öf.
Canım sen eşine bu durumun geçici olduğunu söyle mutlaka çünkü banada afakanlar basıyor arada geçen gün çok sinirlendim ama belli yani hata bende neyse ağladım sızladım kendimce öyle rahatladım eşimede dedim ne olur idare et zor zamanlar yaşıyorum diye Allah razı olsun anlayış gösteriyor şimdi
Kör mü annem bunlar da özel olarak hatırlatıcam ben hamileyim bak hatta düşük tehlikem var raporluyum doktor yat dinlen moralin iyi olsun dedi onun yanında söyledi bunları. Benim karım çocuğumu taşısa ve riski olsa parmak uçlarımda yürürüm aman bişeye kızmasın diye ama bunlar prens anasını satayım.