• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar bulantı için zencefil diyor doktorlar ben bugün zencefil çayı alıp deneyeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz anlayışlı olsalar herşey geçecek de işte... her zaman böyle değiliz hassasız bu günlerde fazlasıyla..

aman işte işlerine gelmiyor biliyorlar aslında durumumuzu.benim eşim hergün okuyor hatta.
normal şartlarda biraz şımartıyoruz şimdi ilgi azalınca ters tepiyor. gerçi ben de pek şımartmazdım ama. dışardan gören insanlar kıymetini bilmiyorsun diyorlar ben de acaba o aynı da ben mi değiştim diyorum ama delirmiş olamam bildiğin ilgilenmiyor artık.
çok çaba harcıyorum enerjikmiş, iyiymiş gibi yapıyorum ama mümkün değil ayakta zor duruyorum nasıl numara yapılır bu durumda.

oncelıkle hepımızın kandılı mubarek olsun canlarımmmmm:71::71::70::79::81: bende subat annesıyım aranıza yenı katıldım allahım hepımıze hayırlı ewlatlar nasıp etsın bugun ıkılı testımı yaptırdım yarn alcm sonucu ısallah hayırlı sonuclar olur doktr ıkı hafta once korkutmustu benı ensesı kalın dıe baska doktra gttım ensesı cok ıyı dedı 1.6ymış

aranızda idrar kaçıran var mı? öksürürken ve kusarken falan kaçırıyorum erken sanıyordum ama altta gebelik takviminde olur yazmış.

Bugün minik mucizemi görmeye gidicezzz 💃💃💃💃
En son 6+3 de görmüştüm nasssıl özledim nassııılll merak ediyorum bebişimi anlatamam. Bugün belki bize el sallar çikolata yiyip gidicem 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm biz seninle aynı gidiyorduk galiba sen bebişini gör bakalım bizede güzel hbrler verirsin inşAllah bende yarın gidicem bebişinin gelişimi hakkında bilgilendirmeyi unutma 😘

Benim karnim gazdan davul gibi sisti 11 haftaligim. Sizce normal mi?

Gayet normal benimkini görsen şaşarsın artık hiçbişi giyemiyorum tayttan başka gerçi benim çok erken başladı çıkmaya göbeğim herhslde yapısal normaldede yemek yesem çıkar çünkü 😁

Cnm biz seninle aynı gidiyorduk galiba sen bebişini gör bakalım bizede güzel hbrler verirsin inşAllah bende yarın gidicem bebişinin gelişimi hakkında bilgilendirmeyi unutma 😘

Olabilir tatlım 17 şubat benimkinin tahmini doğumu :) umarım herşey yolundadır gelip teyzelerine burda heyecanlı heyecanlı anlatırım ay mutluluktan nerdeyse ağlicam şimdi 😊 randevumuz 16:30 da. Zaman geçmiyor sanki

Olabilir tatlım 17 şubat benimkinin tahmini doğumu :) umarım herşey yolundadır gelip teyzelerine burda heyecanlı heyecanlı anlatırım ay mutluluktan nerdeyse ağlicam şimdi 😊 randevumuz 16:30 da. Zaman geçmiyor sanki

Evet benim de sat 12 mayıs 😊 ben de yarın gideceğim için heyecanlıyım umarım hiç bi sorun yoktur Allah yardımcın olsun güzel hbrlerini bekliyoruz

oncelıkle hepımızın kandılı mubarek olsun canlarımmmmm:71::71::70::79::81: bende subat annesıyım aranıza yenı katıldım allahım hepımıze hayırlı ewlatlar nasıp etsın bugun ıkılı testımı yaptırdım yarn alcm sonucu ısallah hayırlı sonuclar olur doktr ıkı hafta once korkutmustu benı ensesı kalın dıe baska doktra gttım ensesı cok ıyı dedı 1.6ymış

Hoşgeldin canımmm :) doktorlar bazen çok patavatsız ama herşey yolunda demekki sevindim. Sen de hep pozitif düşün bebişler hep sağlıklı büyüsün doğsun :)

Benim karnim gazdan davul gibi sisti 11 haftaligim. Sizce normal mi?

Ben de bi şişip bi iniyorum. Bişey değil gazdan çocuk sıkışcak içerde die korkuyorum. Cumartesi günü o kadar şiştimki şu kotkunca şişen balıklar gibi oldum gören demiştir 7-8 aylık hamile heralde die resmen nefes alamıyodum. Bişey de yemiyorum nerden oluyosa bu gaz

benimde cuma günü randevum. 2'li test için çağırdı ama testi yapan üniversite hastanesi görse bile hayatta cinsiyetini söylemez zaten sormaya da cesaret edemem.
öncekinde kanamam falan vardı 13 haftalıktı cinsiyeti sormuştum fırçalamışlardı beni bir sürü derdin var cinsiyetini mi merak ediyorsun diye.
bebeğin düşeceğini biliyorlardı belki de.
artık bayramdan sonra özelde öğrenirim. aslına çok farketmediği için o kadar da merak etmiyorum sadece zaman hızlı geçse diyorum.
arkadaşımda 6 aylık cinsiyetini öğrendikten sonra su gibi geçiyor dedi.

Yok yok yalnız değilsin :) ben de bi ben varım sanıyodum ama çoğumuzda varmış. Beklentilerimizi düşürmemiz lazım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama.

ya bizmi beklentilerimizi düşürmeliyiz yoksa onlarmı ilgi alakayı yükseltmeli bilemedim biz neler çekioruz onların karnı tok sırtı pek valla ben kendimi bu konuda haklı buluyorum. Dün gece küs yattım bi ara kalktım sarılmısım nası sinirlendim kendime itekleyiverdim.. Allah sonumuzu hayır etsin :(

biraz anlayışlı olsalar herşey geçecek de işte... her zaman böyle değiliz hassasız bu günlerde fazlasıyla..

Kesinlikle yaa karnımız falan cıkmadı ya inanamıorum bence sanki bilerek nazlanıomusuz zannediolar ama ben cidden çok kırılıorum :(

ya bizmi beklentilerimizi düşürmeliyiz yoksa onlarmı ilgi alakayı yükseltmeli bilemedim biz neler çekioruz onların karnı tok sırtı pek valla ben kendimi bu konuda haklı buluyorum. Dün gece küs yattım bi ara kalktım sarılmısım nası sinirlendim kendime itekleyiverdim.. Allah sonumuzu hayır etsin :(

Kesinlikle yaa karnımız falan cıkmadı ya inanamıorum bence sanki bilerek nazlanıomusuz zannediolar ama ben cidden çok kırılıorum :(

Ay çok güldüm canım ya gözümün önüne geldi gece sarıldığını farkedip iteklemen :):):) bana sorarsan tabii ki onlar alttan alsın ilgi ve anlayış göstersin ama işte onlar bunu yapmayacağı için moralimiz bozulmasın diye beklentimizi düşürelim dedim.

Hoşgeldin canımmm :) doktorlar bazen çok patavatsız ama herşey yolunda demekki sevindim. Sen de hep pozitif düşün bebişler hep sağlıklı büyüsün doğsun :)

ayyyy çokkk sağolll canımm benımm allah razı olsunnn :):34::42::54:

merhaba arkadaşlar
pek fazla aktıve olamıyorum ama okumaya calışıyorum

bende de mıde sorunu var maalesef... yedıklerım sankı gerı gelıyor..tarıfı mumkun olmayan duygular ıcındeyım... yedıklerımden zevk alamıyorum bıde yemek yedıkten sonra fenalık hıssı gelıyor... tek rahatlatan çıkarmak ve soda...

Ay çok güldüm canım ya gözümün önüne geldi gece sarıldığını farkedip iteklemen :):):) bana sorarsan tabii ki onlar alttan alsın ilgi ve anlayış göstersin ama işte onlar bunu yapmayacağı için moralimiz bozulmasın diye beklentimizi düşürelim dedim.

evt aslında haklısın kendimi yıpratıorum ama hormonlaaarr hormonlaaaaarrr :D kime anlatsam bana gülüor gecer gecerr dio daha neler neler olacak dio sanki kendileri o ara anlayıs gösteriolardı kocalarınaa :(

merhaba arkadaşlar
pek fazla aktıve olamıyorum ama okumaya calışıyorum

bende de mıde sorunu var maalesef... yedıklerım sankı gerı gelıyor..tarıfı mumkun olmayan duygular ıcındeyım... yedıklerımden zevk alamıyorum bıde yemek yedıkten sonra fenalık hıssı gelıyor... tek rahatlatan çıkarmak ve soda...

yemek yedikten sonra agırlık hissi ve şişkinlik bende de oluyor ama Allaha şükür bulantıyı atlattım bu hafta daha iyiyim bendede sanki kasık altımda bi şişlik var agır agır agrıyor :(

kızlar doktor bana akıntı ıcın fıtıl yazddı ama kullansammm mı bılemedım :(:18::44::52:

normal akıntı mı? k.rengi falan mı? bende normal akıntı çok ama eskiden de vardı acaba idrar yolları ile mi akalı bilemedim ondan sordum.

Anlayis eksiliyor eslerde hamile olunca onlardan ilgi gidicek diye mi, bebek icin kaygilandiklarindan mi artik nedense. Hele durun daha lohusalikta fena olmustu esim. Sanki asil lohusa oydu :) annem vardi ben sadece bebekle ilgileniyordm annem isleri yapiyordu esim sen ne zaman ev supurceksin diyodu :) bebekli hayata alismasi 2 ay surmustu. O unuttu ama benim aklimda o gunler. Bu defa daha beter olursa şaşmam bir de oglum olcak cunku :)
Olsun her asama ayri guzel.

Back
X