• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kizlar 11+2 hamileyim ne sut ne balik ne yumurta yiyemiyorum. Tek yedigim peynir oda sadece bir dilim. Butun gun meyve yiyebiliyorum napicam ben bilemedim doktor randevum yarin cocuk hic gelismemis dicek diye korkuyorum:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlaç kullanıyor musun canım kullamıyorsan doktoruna durumunu söyle hemen eğer kan çok gelemdiyse muhtemelen boğazların tahriş olmuştur devam ederse doktora git derim

Kustuktan sonra göz altlarınızda kırmızı noktalar oluştu mu? Bugun farkettim, açıkcası da biraz korktum. Bu neden oluyor acaba? Kılcal damarları mı zorluyoruz ki.

Hayırlı günler ola hanımlar dun girmek nasip olmadı gecmis kandiliniz mübarek olsun rabbim mübarek gunler hurmetine saglikla kavustursun kuzucanlarimiza inşallah

bu progestan beni mahvetti dumanli dumanli oy bizim eller kivaminda geziyorum; ( hapi ictijten bir saat sonra kafam donmeye başlıyor sersem gibiyim ve midemi asiri bulandiriyor gece uykuda bile midesi bulanir mi insanin ya. Kizimla hic ilgilenemiyorum kafam kalkmiyor resmen bur an once memlekete gideyim de çocuğum rahata ersin benim aklim kalmasın bari diyorum amma velakin bu halde o kadar saat nasil dayanicam arabaya kara kara dusunuyorum araba daha da arttiriyor bulantimi

Selam canım seninki bence de erkek dün yazacaktım unutmuşum ultrason resmine baktım nub teorisine göre erkek. Benimki de kız. Bakalım doğru çıkacak mı :)

Cidden mi ? Ya tam nub teorisi yapılcak yeri gözükmüyor ben göremedim hatta doktor ölçü çarpısını tam oraya koymuş. Sen görebildinmi? Heycan yaptım bak şimdiiii 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı günler ola hanımlar dun girmek nasip olmadı gecmis kandiliniz mübarek olsun rabbim mübarek gunler hurmetine saglikla kavustursun kuzucanlarimiza inşallah

bu progestan beni mahvetti dumanli dumanli oy bizim eller kivaminda geziyorum; ( hapi ictijten bir saat sonra kafam donmeye başlıyor sersem gibiyim ve midemi asiri bulandiriyor gece uykuda bile midesi bulanir mi insanin ya. Kizimla hic ilgilenemiyorum kafam kalkmiyor resmen bur an once memlekete gideyim de çocuğum rahata ersin benim aklim kalmasın bari diyorum amma velakin bu halde o kadar saat nasil dayanicam arabaya kara kara dusunuyorum araba daha da arttiriyor bulantimi

uzun yol yapmasan iyi olur aslında :/

Kustuktan sonra göz altlarınızda kırmızı noktalar oluştu mu? Bugun farkettim, açıkcası da biraz korktum. Bu neden oluyor acaba? Kılcal damarları mı zorluyoruz ki.

Benim yüzüm ve gözlerim kıpkırmızı oluyor zorlandığımız için malesef

Kizlar 11+2 hamileyim ne sut ne balik ne yumurta yiyemiyorum. Tek yedigim peynir oda sadece bir dilim. Butun gun meyve yiyebiliyorum napicam ben bilemedim doktor randevum yarin cocuk hic gelismemis dicek diye korkuyorum:((

Korkma canım bende yiyemiyorum peynir ve yoğurt yiyorum sadece balıkta mi omega 3 eksiğini de cevizle tamamlamaya çalışıyorum bebeğin beslenir dert etme sen

canım aslında diğer hamileliğimde doktorun verdiği emedur adlı bulantı ilacı var ama benim bir anda gelip giden bir durum.bir anda oluyor ne oluyorsa hani hiç birşey yokken. dişlerimi fırçalamadan ben rahat edemem. malesef diş etlerimde problem oldu şimdi günde 3 defaya çıkardım yeni yeni geçti acısı şu bulantı işini doktora sormalıyım. hayır hep midem doluyken çıkarıyordum midem boşken berbat birşeymiş. safranın tadı hala ağzımda yemek bile zor yedim gitmiyor hiç birşey. kocama takılmıyorum ben. malesef erkekler böyle. anne olmak kolay değil diyor çekiliyor gerçektende öyle zaten onu sıkıp bunaltmam ben kendi derdimle. görüyor ne halde olduğumu zaten birşey de isteyemiyor eskisi gibi bazen hazır yemek bile getirmeye başladı. nabalım bitti biticek az kaldı sabır. az sonra doktora gidicem. hazırlanayım ben. daha iğneyi yapıcam oy oy :D

Hadi bakalım iyi haberlerle gel bekliyoruz

Kızlar bugün kontrolüm vardı şükürler olsun yavrum gayet iyi aslında 10+3 dük ama 10+6 çıktık boyu da 4 cm olmuş elleri belirgindi ama bacakları daha tam seçilemiyor doktor herşey yolunda dedi kalp atışlarını da dinledik🙏🙏☺️ Ama doktoruma sordum bu haftalarda bebekler baya hareket ediyormuş ultrasonda da farkediliyormuş neden görmedik diye doktorum güldü insanlar ne gördüğünü bilmiyor dedi takılma sen böyle şeylere herşey yolunda olması yeterli dedi ancak 12. Haftada tam olarak belli olur uzuvlar ve hareketler dedi .

Canım gözün aydın minik şekerinin iyi olmasına çok sevindim. Dün benimkide hareketsiz yatıyordu doktorum sanki bilerek azcık onu gareket ettirecek şeyler yaptı ultrasıçon cigazını bşraz hızlı gezdirip azcık daha bastırdı o zaman başladı benimki tepinmeye böyle bacaklarını uzatıp uzatıp kendini attı yukarı doğru sonra yine uyudu :) muhtemelen senin minnoş da uyuyordu doktor yumuşak hareket ettiyse uyanmamıştır. Ben bütün kontrolü videoya çektim :) doktor herşey yolunda dediyse kafaya takcak hiiiiç bişey yok birdaha ki kontrolde cinsiyet öğrenceğin zaman istenilen hareketi gösterip kız mı erkek mi olduğunu belli eder bence :)))

Tatlım ben de aynı senin gibyim hatta meyve de yiyemedim 1 haftadır. 10+2 yim dün kontrolüm vardı herşey yokunda hatta bebişim 2 gün önden gidiyor hareket de ediyor denek beynive kasları gelişmiş dedi doktorum. Benim depoları sonuna kadar sömürmüş minik vampirim o yüzden sende de sorun çıkmayacaktır merak etme kendini ferah tut :)

Evet, ben oglumda yuzun mosmor oluyordu damarlar catliyordu

Bu sefer tek tek alintilayamayacagim valla gozler kayıyor genel olarak esler konusu geçmiş beklentinizi dusuk tutun sinir olmayin yok yere erkekler hele de ilk gebelikse isin idrakine hemen varamadiklarindan o yuksek incelik ve anlayisi gosteremeyebiliyorlar hatta biraz da ilgimizi cektigimize naz niyaz hakki buluyorlar kendilerinde herkes yasadigini biliyor hakli olarak destek biraz da pohpohlnma bekliyoruz ama olmadı mi kirginlik edip arayi acmanin faydasi yok zira bunun lohusaligi var daha o dönemde araya ummadık sogukluklar girebiliyor en güzeli olduğu gibi kabul etmek istek ve arzulatinizi daha sakince dile getirmek sizin yararaniza inan.rabbim onların tabiatini öyle yaratmis olmadi mi olmuyor bisa gerildiğinde kalıyoruz dahasi adin huysuza çıkabiliyor;) orta seviyede götürmek en güzeli bisa gerlmeyin bebeklere odaklanın onları da germeye luzum yok nacizhane tavsiyem ilkinde ben de sizin gibi delleniyordum simdi akisina bıraktım kendime dert edinmeye mecalim de yok zaten

Ablalarım. Ben 58.8 le hamile kaldım şimdi 57.2 yim. Nerdeyse 3 ay oldu. Doktor en fazla 1 kilo alman yeterli demişti ben verdim. Ni zararı olur mu ? Yiyemiyorum. Yesem de çıkıyo. Su bile durmuyo.

Hareket konusuna gelince bence biraz erken ikinci gevekiklerde 14 haftada hissediliyor diyorlar ama ilkinde zor gibi.o pirpir kelebek ucusu gibi seyler kan akisi ve damar hareketlenmelerini hissediyor olmamizla ilgili bence. Ic karnı buyuk olan zaten gec hissediyor da su an icin minnaklarin sesini duyurcak kadar güçlü hareketlerinin oldugunu sanmıyorum şahsi fikrim yine de umudu hayali bile güzel

Ablalarım. Ben 58.8 le hamile kaldım şimdi 57.2 yim. Nerdeyse 3 ay oldu. Doktor en fazla 1 kilo alman yeterli demişti ben verdim. Ni zararı olur mu ? Yiyemiyorum. Yesem de çıkıyo. Su bile durmuyo.

Canim ben de bir buçuk kg kadar vermisim bisey yiyemeyince.kg almaya sartlmayin hu aylarda zorla olmuyor malesef en zor kisimlar bitecek inşallah ikinci trimesterda beslnmeye ozen göstermek gerekecek

kızlar suan 8 haftalık olduk. oncelerı halsızlık uyku halı mıde bulantısı benı mahvettı. son 2 3 gundur sabahları mıde bulantım yok dun bır cıkardım bir kere. sonra rahattım gene. sızlerde de sonradan 2 3 gun gectıgı oluyormuydu.

Back
X