• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

yarında biz doktora gideceğiz
ay inşallah bu sfeer alttan bakmaz ... pek bı hevesli alttamnbekmaya ığğ

inşallah sağlıklıdır sanırım 2.li testi bu hafta yapamazlar daha 10.haftalığız
bayram sonrasına kalacak muhtemelen...
bu arada yaptıranlar fiyat aralığı ne durumdaydı...
benım bu hastane cok kazık öğrenmem lazım

hangi hastaneye gidiyorsun . neden alttan bakıyorlarki.
bir de bende yaptıracak yer arıyorum senin hastanende ne kadarki.

ne kadar da guzel bir gun boyle. peşpeşe mujdelı haberlerı aldık. bende bıkac saat sonra alırım ınsallah mujdemı :) maşşallah bebeişleriniz bizimde yüzümüzü güldürdü:nazar::nazar: . hepımızın bayramı boyle guzel haberlerle geçer inşallah :) bu sene bayram şekerlerimizle karşıyoruz bayramı :) ben tatile cıktıgım ıcın emın degılım buraya gırıp gıremeyecgımden. şimdiden hepınızı bayramı kutlu olsun :) allah bebişlerimizle nice nice bayramlar nasip etsin. hepınız tek tek opüldünüz kızlar :3::3:

Son düzenleme:
ne kadar da guzel bir gun boyle. peşpeşe mujdelı haberlerı aldık. bende bıkac saat sonra alırım ınsallah mujdemı :) maşşallah bebeişleriniz bizimde yüzümüzü güldürdü:nazar::nazar: . hepımızın bayramı boyle guzel haberlerle geçer inşallah :) bu sene bayram şekerlerimizle karşıyoruz bayramı :) ben tatile cıktıgım ıcın emın degılım buraya gırıp gıremeyecgımden. şimdiden hepınızı bayramı kutlu olsun :) allah bebişlerimizle nice nice bayramlar nasip etsin. hepınız tek tek opüldünüz kızlar :3::3:

Senin de bayramın mübarekolsun şimdiden canım☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım inşallah hüzel haberler alırsın iyi bayramlar canım sanada

amin diyelim bu güzel dileklere :) ve mutlu bayramlar... ama bu nub bilen teyzeler nerde kiii :(

Teyzeleeeeeer biz doktordan geldik :) bebisimiz iyi cok sukur ense kalinliginida begendi doktorumuz. Kan tahlil sonucumuzuda gosterdikmi tamamdir insallah. Fotografimizida paylasalim sizinle teyzoslar :) Eki Görüntüle 1201512

Masallah kuzucuga canim allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin delta hospitala mi gidiyosun benim eski gittigim doktor oraya gecmis cok iyi bi doktor

Hanımlar beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum ben. Bu hastaneye giden varmı?

Sanada iyi bayramlar cnm

sen istanbulda oturmuyorsun sanırım. ben denk gelmedim devlet ve üniv.hastanlerinde ilgiye alakaya. bugün gittim mesela yine görmedim bebişi zaten ekran berbat bir şey görünmüyor kafamı kaldırıyorum görmek için yatarmısınısz lüften dıyor.
kavga edecek halim gücüm yok. daha gitmiycem ama sanırım özele devam edeceğim. ben de orda ameliyat oldum onların takip etmesi iyi olur dıye gıttım ama maalesef insan hayatına kıymet veren kimse yok. paran varsa kıymetlisin.
kendim için değilde ülkemde genel olarak herkes için üzülüyorum gördüğümüz muameleden ve değersizliğimizden dolayı.

ben bursa da oturuyorum ama bunun şehirle alakası olduğunu sanmıyorum. zaten benim demek istediğim ben riskli gebeliğe gidiyorum gösteriyorlar. her şeyi de anlatıyorlar. bundan önce 3 gebeliğimde her birinde farklı hastane farklı muamele gördüm. özele gittim hiç beğenmedim şanssızlık dedim. devlet hastanesine gittim bebeğim ölmüş karnımda bana tek kelime demeden yollandırdılar eve. sonuçlarını 3 saat sonra al diye. kendim öğrendim her defasında düşüklerin başladığını yada kalplerinin durduğunu. yani ha özel ha devlet şuan çokta farketmiyor. bursada özele gitmeye kalk şuan devletten farkı yok sıra kuyruk cabası. 50 lira muayene ücreti birşey değil ama ilgisizlik özelde de var burada. anca verecen 200 300 lirayı öyle iyi bakılıcan. bende üni hastanesinden memnun değilim ama doktor iyi ve ultrasonlarıda iyi kendi odasında. yoksa ayıla bayıla gitmiyorum. dediğim gibi sırf doktor ve ilgiden dolayı gidiyorum yoksa başka seçenek çok ama riskli gebelik seçeneğim yok. olsada 400 500 lira istiyorlar her muayene ücretinde. o kadar ben veremem açıkçası.tamamen şans iişi iyi ve ilgili doktor. artık o eskiden herşeyiyle ilgilenen doktorlar kalmamış çok fazla herşey maddiyat canım. allah yardımcımız olsun. benimde sürekli devam edeceğim belli değil. kadınalr randevu vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. o yüzden bir tane kafama yatan hastane var oraya bile devam edebilirim.

seninde bayramın mubarek olsun canım. bayram şekerlerimizle dolu dolu bol sevinçli bir bayram geçirelim :)

Selam kizlar doktordan guzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim. Zamansiz cinsiyet de belli olmus masallah cok hizlisiniz.
Ben de dayanamadim gittim.doktora biraz bekledik sinir oldum ama bebegimi gorduk hic durmuyordu yerinde. 11+2 falan cikti. Burun kemigini gordu dr her sey yolunda dedi ama ense icin erken dedi. Ellerini salliyordu takla atiyordu ilk defa boyle hareketli gordum, duygulandim. O hareketleri ben hissetmiyorum yani ozellikle kendimi dinledim o sirada. 5 cm olmus az daha buyusun hissederim ins.
Herkes guzel haberler alsin isteyen herkes bu duygulari yasasin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bursa da oturuyorum ama bunun şehirle alakası olduğunu sanmıyorum. zaten benim demek istediğim ben riskli gebeliğe gidiyorum gösteriyorlar. her şeyi de anlatıyorlar. bundan önce 3 gebeliğimde her birinde farklı hastane farklı muamele gördüm. özele gittim hiç beğenmedim şanssızlık dedim. devlet hastanesine gittim bebeğim ölmüş karnımda bana tek kelime demeden yollandırdılar eve. sonuçlarını 3 saat sonra al diye. kendim öğrendim her defasında düşüklerin başladığını yada kalplerinin durduğunu. yani ha özel ha devlet şuan çokta farketmiyor. bursada özele gitmeye kalk şuan devletten farkı yok sıra kuyruk cabası. 50 lira muayene ücreti birşey değil ama ilgisizlik özelde de var burada. anca verecen 200 300 lirayı öyle iyi bakılıcan. bende üni hastanesinden memnun değilim ama doktor iyi ve ultrasonlarıda iyi kendi odasında. yoksa ayıla bayıla gitmiyorum. dediğim gibi sırf doktor ve ilgiden dolayı gidiyorum yoksa başka seçenek çok ama riskli gebelik seçeneğim yok. olsada 400 500 lira istiyorlar her muayene ücretinde. o kadar ben veremem açıkçası.tamamen şans iişi iyi ve ilgili doktor. artık o eskiden herşeyiyle ilgilenen doktorlar kalmamış çok fazla herşey maddiyat canım. allah yardımcımız olsun. benimde sürekli devam edeceğim belli değil. kadınalr randevu vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. o yüzden bir tane kafama yatan hastane var oraya bile devam edebilirim.

aynen valla benimde riskli ben de ameliyatlıyım ama bulamadım iyi doktor. araştırdım gittim ağlayarak döndüm. çok da nazlı değilimdir. burda çoğu kişi doktorum şöyle ıyı böyle dedı. bana cd hazırladı falan dıyorlar özeniyorum nerde bu hastaneler bu doktorlar dıye.

bugün doktorumuzdan güzel haberlerle döndük çok şükür :32:
yola çıkmamız konusunda kendi aracınızla gidecekseniz tavsiye ederim dedi
2 saatte bir mutlaka mola verip yürüyüş yap bacaklarının şişmemesi için dedi
pıtı pıtı kalbini duyunca içim birkez daha hoş oldu :31:
16 ağustosa mutlaka gel ense kalınlığına bakalım dedi inşallah bir sıkıntımız çıkmaz o zamanda

Merhaba, sayfada çok vakit geçiriyorum ama yazmaya ancak cesaret edebildim 12+1 lik hamileyim. Ocak ayında bebeğin kalp atışları durduğu için bir kürtaj yaşadım bundan önce kese etrafında kanama olmuştu. Sonra ateşli hastalık vs geçirdim doktorum hastalık veya anomalik bir durum dedi. 2008 doğumlu bir aslanım var kardeş kardeş diye can atıyor. Bugün ikili taramadaydik herşey yolunda ama ayrıntılı ultrasonda kese etrafında ufak bir kanama görüldü geçen seferden ötürü aşırı tedirgin oldum bakan dr hiçbir ilaca gerek yok dedi sen ilaclarina devam et dedi. Kendi dr m da kanama veya agri olursa progestan dedi sukur kanama falan yok. Bu arada folbiol, bebe aspirini, zinco c ve Hibor iğne kullaniyorum. İçim tedirgin oldu paylaşmak istedim. Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın insallah.

Merhaba, sayfada çok vakit geçiriyorum ama yazmaya ancak cesaret edebildim 12+1 lik hamileyim. Ocak ayında bebeğin kalp atışları durduğu için bir kürtaj yaşadım bundan önce kese etrafında kanama olmuştu. Sonra ateşli hastalık vs geçirdim doktorum hastalık veya anomalik bir durum dedi. 2008 doğumlu bir aslanım var kardeş kardeş diye can atıyor. Bugün ikili taramadaydik herşey yolunda ama ayrıntılı ultrasonda kese etrafında ufak bir kanama görüldü geçen seferden ötürü aşırı tedirgin oldum bakan dr hiçbir ilaca gerek yok dedi sen ilaclarina devam et dedi. Kendi dr m da kanama veya agri olursa progestan dedi sukur kanama falan yok. Bu arada folbiol, bebe aspirini, zinco c ve Hibor iğne kullaniyorum. İçim tedirgin oldu paylaşmak istedim. Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın insallah.

hiç birşey olmaz canım merak etme. bende 3 düşük sonrası hamile kaldım. hibor iğne kullanıyorum progestan ve folik asit corasprin kullanıyordum doktor ona gerek yok iğne aynı işi görüyor fazla sulanmasın kanın dedi.. yani allahın izni ile birşeycik olmaz bebeklerimize. kese etrafında kanamalar çok önemli değil yeterki bebeğin kesesinin içinde olmasın ve dışarı çıkan birşey yoksa içini ferah tut.

hiç birşey olmaz canım merak etme. bende 3 düşük sonrası hamile kaldım. hibor iğne kullanıyorum progestan ve folik asit corasprin kullanıyordum doktor ona gerek yok iğne aynı işi görüyor fazla sulanmasın kanın dedi.. yani allahın izni ile birşeycik olmaz bebeklerimize. kese etrafında kanamalar çok önemli değil yeterki bebeğin kesesinin içinde olmasın ve dışarı çıkan birşey yoksa içini ferah tut.
Çok sağol canım ya işte nasıl bir psikopatlıksa benimki bilmiyorum sabah beridir böyle ruh gibi oldum. Sayfanın ve sizlerin gerçekten rahatlamama çok etkisi oluyor. Psikopatlık dedim gerçekten yoğun bir buhran dönemindeyim, bulantılarınızı rahatsızlıklarınızı burada okurken bende çok çok rahatsızdım ama işte kaç defa yazdım yazdım sildim yok düşecek buda bişi olacak diye. Aslında bugüne kadar çok şükür herşey de gayet güzel gidiyordu bol bulantılı kanamasız vs. Hatta şöyle birşey bebeğin sağlığını ve kalp atışlarını takip edebilmek adına öğürmekten içim çıksa bile kussam bile asla ilaç kullanmadım. Kendi doktorum rahatsız olduğu için bugün farklı bir doktora muayene olmak zorunda kaldım hastane ortamı zaten geriyor beni birde doktorun konuşmayanına denk gelince iyice bir saldım kendimi. Ama başına gelen birşeyler yazıp telkin edince farklı oluyor işte durum. Çok saol cidden Eslaa forumda bana ilk cevap yazan kişi sen olduğun için ayrı bir önemin olacak benim için teşekkürler.
Bu arada kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 78 boy 78 kilo, çalışıyorum (akademik personel), bir aslanım var 8 senelik evliyim. Müzmin pkosken çok şükür evlat sahibi olmuş ve tekrar olmak isteyen, şu aralar buhranik ama normal zamanda neşeli bir hamileyimm...

Merhaba hoşgeldin canım. zinco c yi neden kullanıyorsun? Çinko eksikliği mi var?

Back
X