Çok sağol canım ya işte nasıl bir psikopatlıksa benimki bilmiyorum sabah beridir böyle ruh gibi oldum. Sayfanın ve sizlerin gerçekten rahatlamama çok etkisi oluyor. Psikopatlık dedim gerçekten yoğun bir buhran dönemindeyim, bulantılarınızı rahatsızlıklarınızı burada okurken bende çok çok rahatsızdım ama işte kaç defa yazdım yazdım sildim yok düşecek buda bişi olacak diye. Aslında bugüne kadar çok şükür herşey de gayet güzel gidiyordu bol bulantılı kanamasız vs. Hatta şöyle birşey bebeğin sağlığını ve kalp atışlarını takip edebilmek adına öğürmekten içim çıksa bile kussam bile asla ilaç kullanmadım. Kendi doktorum rahatsız olduğu için bugün farklı bir doktora muayene olmak zorunda kaldım hastane ortamı zaten geriyor beni birde doktorun konuşmayanına denk gelince iyice bir saldım kendimi. Ama başına gelen birşeyler yazıp telkin edince farklı oluyor işte durum. Çok saol cidden Eslaa forumda bana ilk cevap yazan kişi sen olduğun için ayrı bir önemin olacak benim için teşekkürler.
Bu arada kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 78 boy 78 kilo, çalışıyorum (akademik personel), bir aslanım var 8 senelik evliyim. Müzmin pkosken çok şükür evlat sahibi olmuş ve tekrar olmak isteyen, şu aralar buhranik ama normal zamanda neşeli bir hamileyimm...