2015 Şubat Anneleri

Benim göbeğim yok henüz,yarın 13. haftaya gireceğiz.. Ben de yüzüstü yatıyorum hala,rahatsız etmiyor şimdilik ama bir an önce vazgeçmem lazım..

Terlemeden farkli birşey olsa anlasilir herhalde canim ya. Bilmiyordum uykunun iyi geldiğini ama dediğin gibi buna bir çözüm bulmak lazim artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana doktor ogle saatlerinde disari cikma dinlen ogle uykusu iyi gelir demisti. Bende oglenleri uyuyup aksamlari yuruyodum. Ama artik is basliyo cnm pek uyuyamicam artik:)

Bende yasiyorum. Terliyoruz ve sirilsiklam oluyor canim korkma hemen : )

Bu arada ben bayramda olsa uykuya mani olamiyorum : ( uyudum uyandim ama bildiğiniz yüzüstü kalkiyorum ve karnimda bir agriyla. Ne olacak bu halim hic bilmiyorum ya. Ya bebeğe zarar veriyorsa gobegimde cikti çünkü : (((

Yuz ustu yatamiycaz zaten bi zaman sonra. Uykunda geri donersin hissedip. Benim de cikti gobek yuzustu pek yatmiyorum ama alismaya calisiyorum. Yuzustu yatmak gogusleri de sarkitirmis :)

İyi bayramlar sana ve herkese. Sen uyumuyorsun gece sanırım.

Canim gece oglumla yatiyorum henüz benden ayrilamadi. Gece sut için uyaniyor sut veriyorum ons o ara bende sut iciyorum yatiyorum.

Benim göbeğim yok henüz,yarın 13. haftaya gireceğiz.. Ben de yüzüstü yatıyorum hala,rahatsız etmiyor şimdilik ama bir an önce vazgeçmem lazım..

Vazgecmekte pek kolay değilmiş.

Bana doktor ogle saatlerinde disari cikma dinlen ogle uykusu iyi gelir demisti. Bende oglenleri uyuyup aksamlari yuruyodum. Ama artik is basliyo cnm pek uyuyamicam artik:)

Ben senin yerine devam edeyim canim öyleyse :) is güç yok evdeyim ama öğle aranda uzanicak bir yer Bulsan ne güzel olurmuş.

Yuz ustu yatamiycaz zaten bi zaman sonra. Uykunda geri donersin hissedip. Benim de cikti gobek yuzustu pek yatmiyorum ama alismaya calisiyorum. Yuzustu yatmak gogusleri de sarkitirmis :)

Sorma canim kalktim karnim agriyor çok fena annem kizdi :( zaten gece devamli donderiyorlar beni. Ama sadece yüzüstü yatabiliyordum çok zor oluyor o yüzden. Göğüsleri hic sorma zaten dik değillerdi iyice kendini salcaklar.

Vazgecmekte pek kolay değilmiş.

Ben senin yerine devam edeyim canim öyleyse :) is güç yok evdeyim ama öğle aranda uzanicak bir yer Bulsan ne güzel olurmuş.

Sorma canim kalktim karnim agriyor çok fena annem kizdi :( zaten gece devamli donderiyorlar beni. Ama sadece yüzüstü yatabiliyordum çok zor oluyor o yüzden. Göğüsleri hic sorma zaten dik değillerdi iyice kendini salcaklar.

Ah canim keske nerde bulcan uzanacak yeri:( neyse siz benim yerime de dinlenin bol bol...

Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu güzel sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu bayramlar arkadaşlar 😀😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Ya yaz oldugu icin terlemekten mi yoksa baska birsey mi ic camasirim hep islak. Gunde uc kez falan degistiriyorum. Acaba ayni sorunu yasayan var mi?

Bende yaşıyorum terledim sanıyorum anlamadım akıntı mı ter mi

Ben de istanbuldan eşimin köyüne geldim tekirdağa biraz serindir diye ama sıcaklık aynı ter farkı sinekler ve inekler.yinede çok sessiz ve huzur dolu

Hepinize bebişlerinizle ve eşinizle musmutlu bayramlar canlarr
bugün 10 dur kayınvaldemi aradım bayramını kutlayayım diye tık yok sonra eşimi arayıp gelinle konuşamadık diyo allahtan eşim şahit 10 kere aradığıma çok sinirlendim ve öfkelendim tabi ama eşim sağolsun ağzının payını verdi bi zahmet tlfnuna bakarsan görürsün dedi sonra aaaaa ben görmedim diyorr çok kızgınım konuştum tabi bayram hatrına ama aramamışım gibi yapması hiç hoış değil

Hepinize bebişlerinizle ve eşinizle musmutlu bayramlar canlarr
bugün 10 dur kayınvaldemi aradım bayramını kutlayayım diye tık yok sonra eşimi arayıp gelinle konuşamadık diyo allahtan eşim şahit 10 kere aradığıma çok sinirlendim ve öfkelendim tabi ama eşim sağolsun ağzının payını verdi bi zahmet tlfnuna bakarsan görürsün dedi sonra aaaaa ben görmedim diyorr çok kızgınım konuştum tabi bayram hatrına ama aramamışım gibi yapması hiç hoış değil

arada benim kayganada yapar aynisini heee deyip geciyorum artik esim goruyor arayip acmadigini benden ariyor acmiyor sonra kendi telinden aradi acti sonra fircayi basti aradim gelininin telinden acmadin sonra aramiyor diye uzuyorsun beni kendini ya telune bak yada dert yanma bana dedi ondan sonra ben arayayim ister acsin ister acmasin kendi bilir dedim esime aslinda iyidir kayganam sagolsun arada kayganalik damari patliyor sonra kendi de uzuluyor benden tepki alamayinca normale donuyor kimseyi salla ma en guzel cevap ve intikam :))

arada benim kayganada yapar aynisini heee deyip geciyorum artik esim goruyor arayip acmadigini benden ariyor acmiyor sonra kendi telinden aradi acti sonra fircayi basti aradim gelininin telinden acmadin sonra aramiyor diye uzuyorsun beni kendini ya telune bak yada dert yanma bana dedi ondan sonra ben arayayim ister acsin ister acmasin kendi bilir dedim esime aslinda iyidir kayganam sagolsun arada kayganalik damari patliyor sonra kendi de uzuluyor benden tepki alamayinca normale donuyor kimseyi salla ma en guzel cevap ve intikam :))

öylede canım onu sallama bunu sallama ben dert edip kafama takmam ama içim soğuyo böle yapınca ben hiç yüz vermiyorum canım sonra astarını ister onuda biliyorum bak seninkide yapıyomuş bide iyi demişsin ona iyi olan ikiyüzlü olmaz :))) ben zaten bişey demedim eşim deyince susuverdi sultane hanım sanki kocama onu aradığımı demiycem iyi oldu aradığımı sölemeseydim eşimin bi kulağından girer diğerinden çıkardı analarının rollerini görünce susuveriyolar :))) :8:

İyi bayramlar canlar gurbette bayram cok sıkıcı ama hayirlisi diyoruz :)) bebislerimiz bize bizden yakin ne mutlu oturup ona seviniyorum daha ne olsun :))

sanada iyi bayramlar gurbet dedin de ilgili cekti sende mi yurtdisindasin:43:

Canim gece oglumla yatiyorum henüz benden ayrilamadi. Gece sut için uyaniyor sut veriyorum ons o ara bende sut iciyorum yatiyorum.

Ohh ne güzel ikisini alıp sağlı sollu uyursunuz ne güzel bir şey

Bende yaşıyorum terledim sanıyorum anlamadım akıntı mı ter mi

Ben de anlamadim, akinti olmadigina eminim cunku su gibi, meraktan bugun test pedi alicam. Ama bayram nobetci eczane bulmam lazim. Sonucu yazarim cnm bulabilirsem.

Hepinize bebişlerinizle ve eşinizle musmutlu bayramlar canlarrbugün 10 dur kayınvaldemi aradım bayramını kutlayayım diye tık yok sonra eşimi arayıp gelinle konuşamadık diyo allahtan eşim şahit 10 kere aradığıma çok sinirlendim ve öfkelendim tabi ama eşim sağolsun ağzının payını verdi bi zahmet tlfnuna bakarsan görürsün dedi sonra aaaaa ben görmedim diyorr çok kızgınım konuştum tabi bayram hatrına ama aramamışım gibi yapması hiç hoış değil
Canimsin nice mutlu bayramlara esinle kizinle yeni dogacak bebeginle insallah:16:

Merhaba herkeze iyi bayramlar bebisleriniz ve sevdiklerinizle

öylede canım onu sallama bunu sallama ben dert edip kafama takmam ama içim soğuyo böle yapınca ben hiç yüz vermiyorum canım sonra astarını ister onuda biliyorum bak seninkide yapıyomuş bide iyi demişsin ona iyi olan ikiyüzlü olmaz :))) ben zaten bişey demedim eşim deyince susuverdi sultane hanım sanki kocama onu aradığımı demiycem iyi oldu aradığımı sölemeseydim eşimin bi kulağından girer diğerinden çıkardı analarının rollerini görünce susuveriyolar :))) :8:

Kayganayi dolduran gorumce var benim sen kaynanalik yapamiyon edemiyon diyen :)) valla onyapan larin yaptigini dusunup sinir hastasi olacam yaslanacam yuzum kiris kiris olacam neden bos neden o yuzden salliyorum cokta tinnnnnnnn diyorum ona firsat verip emeline ulastirmiyorum Allah sifa versin gonlune deyip geciyorum. :)))) kocam beni anlasin o sevsin yeter gerisi hikaye Anamin en kiymetli sozu esin seni bas ustunde tutarsa vezirsin esin seni ayak altinda tutarsa rezilsin :-)

Back
X