2015 Şubat Anneleri

Kizlar bir bucuk haftadir iyim valla bulabtilar bitti ama ne yesem kabiz ediyor karnim kup gibi oldu yaa sinir bozucu.. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bir bucuk haftadir iyim valla bulabtilar bitti ama ne yesem kabiz ediyor karnim kup gibi oldu yaa sinir bozucu.. :(

maşallah canım bulantıların bitmesine sevindim.
bende kabızlık yok ama çok gaz sorunum var
karnımın içinde sondaj çalışması var sanki içi buruluyor

maşallah canım bulantıların bitmesine sevindim.
bende kabızlık yok ama çok gaz sorunum var
karnımın içinde sondaj çalışması var sanki içi buruluyor

Oda var hazinsizlik yapiyor yedigim, tv'de duymustum yarim bardak suya iki kasik limon sikin icin diye bende birini siktim birini yedim :) biraz faydasi oldu sukur.. bide sen dene :)

Kizlar 11.haftadayim.bulantilarim tam olarak gecmedi.rabbim herkesin yardimcisi olsun dusuk tehlikem vardi atlattim cok sukur

Canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur ama belirtilerini duyunca söylemek istedim teyzemin oğlunda vardı aynı belirtiler ama ateş de oluyodu onda Akdeniz ateşi diye bir hastalık var onun testini de yaptırmanı tavsiye ederim sanırım fmf Diye geciyo

ayy canım benim çok geçmiş olsun annesi yoktur kuzucuğun bişeyi inşş bide başka dr a göstersene canım için rahat olsun inşş hiçbişeyciği yoktur benim kıza pantolon giydirince çok aşağıda tutuyor azcık yukarı çıksa huzursuz oluyor çok öp kuzuyu yerime

Black geçmiş olsun

Çok teşekkürler kızlar. Bugün medicana ınternatıonal hastanesini,n önünden geçerken eşim bir de burada bir gösterelim dedi. neyse nefroloji yoktu tabi çocuk dr una gösterdik ve şokkk.. oğlum 2 gün önce hafif kabızdı biraz zorlandı bunun sonucu totosunda çatlak oluşmuş ve dr çok karın ağrısı yapar dedi ve daha önce de şiddetli karın ağrısı için gittiğimizde bu durumla karşılaşmıştık ve böbreğe yoğunlaştığımız için hiç dikkat etmedik. o zaman bez varfı artık bez de olmadığı için totosuna bakmayı hiç düşünemedik. neyse ilaç verdi pomat ve bugün o kadar kudurmasına rağmen daha iyi. yavrum ayaklarını açıp çömüyordu meğer totoyu rahatlatmak içinmiş. tabi böbreği de göstereceğiz yine o ayrı ama en azından bugün içim daha rahattı. FMF biliyorum cnm eşimin teyzesi o hastalıktan ama o olmadığı belli ateş yok kusma yok halsizlik yok. ve birşey daha öğrendim eşim de küçükken çok çatlağı olurmuş. dr sık sık kayısı kaynat ver kabız olmasın sıvı tuketsin ve katı abur cubur yasak dedi zaten vermem de arada balık kreker severdi. çok şükür nedenini bulduk en azından. hepinize güzel dilekleriniz için Allah razı olsun canlar..

ben folik asit kullanmıyorum. bulantılarda oldukça azaldı sabahları açlığa uyanır durumdayım ama yememe çok dikkat ediyorum yine de fazla yememeye özen gösteriyorum tam doymadan kalkıyorum sofradan ve sık sık yiyiyorum. ara öğünler yaptım. bir de arada mide yanmaları başladı bende resmen kaynıyor midem. şimdi de öyleydi talcit içtim kesmedi. bir soda içtim azcık iyi gibi. hazır iyiyken gidip yatasım var oğluşumun yanına. folbiol vermişti bana da. decavite geçesim var. bu cumartesi değil haftaya cumartesi ikili tarama sonucu alıcam ve tsh kan testi yaptırcam. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Kızlar ben previte geçtim o da mide bulantısı yapıyor sizde de vitamin kullananlarda da var mı bulantı ya? Bide benim bu haftalarda midem daha rahatsız ve daha çok halsizim doğal mı bu durum ? 12. Haftaya doğru geçer deniliyordu çünkü?

Kızlar yarın denize gireceğim için doktorumdan güneş losyonu tavsiyesi istedim. Solante pregna çok iyidir dedi. Hamilelere özel üretilmiş. Fiyat biraz tuzlu ama napsam bilemedim. Bu markayı kullanan var mı ya da sizin doktorunuz size ne önerdi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar yarın denize gireceğim için doktorumdan güneş losyonu tavsiyesi istedim. Solante pregna çok iyidir dedi. Hamilelere özel üretilmiş. Fiyat biraz tuzlu ama napsam bilemedim. Bu markayı kullanan var mı ya da sizin doktorunuz size ne önerdi ?

Evet cnm benim doktorumda aynısını önerdi gebelik maskesi ve kremi diye geçiyor dimi ? Gebelik lekelerini de önlüyormuş fiyatı ne kadar bilmiyorum çok mu pahalı? Çünkü şimdi nerden baksan zaten normal bi krem 60-70 tlden başlıyor.

Folik asidi ben de biraktm uc gundur içmeyi progestan ile birlikte ikisi feci yamultuyor çünkü. O mide yanmasi 7.hftadan beri var bende illet bisey tokken de acken de cayir cayir kaynio icim ki yakmycak tarz yememe rağmen. Oflayip puflamak istemiom ama böyle sürekli bitkin hasta gibi hissetmek cok yorucu bitsin artik duzelelim ya hayat enerjim kalmadi resmen cocuguma takadim olmuyo sefilleri oynuyo yavrum

Kullanmadm ama duymustum iyi oldugunu ben kizimnkine ortak cikiyom yüzüm icin mustela kullaniyorz

Malesef o da baska kaçınılmaz sonucu gebeligin.ki zaten ömrü hayatı kabizlik ile gecmis biri olarak daha zorluyor ikinma da diyor doktorlar cek cileyi:( bende bi de hemoraid var o da costu tam süper oldu

Evet cnm benim doktorumda aynısını önerdi gebelik maskesi ve kremi diye geçiyor dimi ? Gebelik lekelerini de önlüyormuş fiyatı ne kadar bilmiyorum çok mu pahalı? Çünkü şimdi nerden baksan zaten normal bi krem 60-70 tlden başlıyor.

Gebelik için özel güneş lekelerini önleyici losyon diyor internette, 150 ml 72 lira yazıyor canım

Kizlar 11.haftadayim.bulantilarim tam olarak gecmedi.rabbim herkesin yardimcisi olsun dusuk tehlikem vardi atlattibenzerur

Cok sevindim gozun aydın canım

Çok teşekkürler kızlar. Bugün medicana ınternatıonal hastanesini,n önünden geçerken eşim bir de burada bir gösterelim dedi. neyse nefroloji yoktu tabi çocuk dr una gösterdik ve şokkk.. oğlum 2 gün önce hafif kabızdı biraz zorlandı bunun sonucu totosunda çatlak oluşmuş ve dr çok karın ağrısı yapar dedi ve daha önce de şiddetli karın ağrısı için gittiğimizde bu durumla karşılaşmıştık ve böbreğe yoğunlaştığımız için hiç dikkat etmedik. o zaman bez varfı artık bez de olmadığı için totosuna bakmayı hiç düşünemedik. neyse ilaç verdi pomat ve bugün o kadar kudurmasına rağmen daha iyi. yavrum ayaklarını açıp çömüyordu meğer totoyu rahatlatmak içinmiş. tabi böbreği de göstereceğiz yine o ayrı ama en azından bugün içim daha rahattı. FMF biliyorum cnm eşimin teyzesi o hastalıktan ama o olmadığı belli ateş yok kusma yok halsizlik yok. ve birşey daha öğrendim eşim de küçükken çok çatlağı olurmuş. dr sık sık kayısı kaynat ver kabız olmasın sıvı tuketsin ve katı abur cubur yasak dedi zaten vermem de arada balık kreker severdi. çok şükür nedenini bulduk en azından. hepinize güzel dilekleriniz için Allah razı olsun canlar..

Oy Kıyamam benm kiz dogdu doğali kabız ve ona bagli catlak sorunu var cocuklari çok etklio cok zorluyo okurken icim gitti kizimin ne acilarina sahit oldugum icin iyi bilirim kremlerini ihmal etme bir de oturma banyosu yaptır mutlaka ilik suya gunde iki kere falan o cok iyi geliyor

Kızlar ben previte geçtim o da mide bulantısı yapıyor sizde de vitamin kullananlarda da var mı bulantı ya? Bide benim bu haftalarda midem daha rahatsız ve daha çok halsizim doğal mı bu durum ? 12. Haftaya doğru geçer deniliyordu çünkü?

Vitaminde de mi cekcez bulantiyi oy oyy..hic hatrlamiyon kizimda içmiş miydim sallamis miydim vitamin isini hap görmek istemiyorum . Bende de benzer durumlar canım gecer artk inşallah

Gebelik için özel güneş lekelerini önleyici losyon diyor internette, 150 ml 72 lira yazıyor canım

Evet işte banada aynısını önerdi cnm ama daha güneşe çıkamadığım denizd girmediğim için almadım 😊gidince alıcam mutlaka

Cok sevindim gozun aydın canım

Oy Kıyamam benm kiz dogdu doğali kabız ve ona bagli catlak sorunu var cocuklari çok etklio cok zorluyo okurken icim gitti kizimin ne acilarina sahit oldugum icin iyi bilirim kremlerini ihmal etme bir de oturma banyosu yaptır mutlaka ilik suya gunde iki kere falan o cok iyi geliyor

Vitaminde de mi cekcez bulantiyi oy oyy..hic hatrlamiyon kizimda içmiş miydim sallamis miydim vitamin isini hap görmek istemiyorum . Bende de benzer durumlar canım gecer artk inşallah

Kaç haftalık oldunuz tatlım? Valla doktora sorucam ama gün boyu yapmıyordur herhalde kahvaltıdan sonra alıyorum ben normalde kusamam hayatımda ama vitamin beni benden alıyor 😣 bi iki saat sarsıyor sonra geçiyor ama genel olarakta daha halsizim. Biraz ağzım boş kalsa midem bayıltacak gibi oluyor o yüzden hep bi salatalık çekirdek falan atıyorum

Kaç haftalık oldunuz tatlım? Valla doktora sorucam ama gün boyu yapmıyordur herhalde kahvaltıdan sonra alıyorum ben normalde kusamam hayatımda ama vitamin beni benden alıyor 😣 bi iki saat sarsıyor sonra geçiyor ama genel olarakta daha halsizim. Biraz ağzım boş kalsa midem bayıltacak gibi oluyor o yüzden hep bi salatalık çekirdek falan atıyorum

12.haftadayiz halsizlik vesaire hepsi mevcut iki uc saat sersemlik bile yetiyor insana ya icmesek doğal yollrdan vitamin alsak olmaz mi ki

Back
X