Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberlerle dön doktordan ins.
Canim sıkma canini hepimiz yasiyoruz bu dedigini. Doktora gittik bebegim iyiymis diye yazdim gozunaydin diyen olmadi bana cok bozuldum. Hamile bencilligi mi yasiyoruz nedir :)
Sonra ben herkese gozunaydin dedim bi dahaki sefer dikkatlerini cekeyim diye.
Yolculugunuz da rahat gecer ins. Kac saat surecek? Beni cok yordu 7 saat yol geldik 2 gun yorgunlugu cikmadi ama sorun da olmadi sukur.
Gecmis olsun canim. Ayni sorun bende de var. Benim de 12.haftam. Gecen haftalarda 17saatten fazla surdu. Doktorun icebilirsin dedigi ilaclar hic fayda saglamadi. Hatta o kadar cok agridi ki cikarttim. Benim de genellikle sol tarafimda bir nokta. Bazen kafamin arka tarafi agriyor. Ancak o zmn sebep genellikle vucudumun susuz kalmasi (Daha once doktora gittigimde testlerde bu sonuc cikmisti.). ayrica gecen basim agridiginda, tasiyonumu olcturdum hep dusuk olan tansiyonum ilk defa yukselmis- sicaklar. Ozetle bol bol sivi tuket ve sicaktan kac bence...
Bir fikrim yok ama kizini cok almamaya calis. Oglumu ben de aliyorum ama baya azalttim. Yavrum alisti babasina gidiyor yorulunca falan. Merdiven cikarsan kucakta cocukla zorlar bence aman dikkat et.
Günaydınn , geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bende şubat annesi oalcağım kısmetse.. yalnızz bir sorum olacak.. sizdede oluyormu? ayaklarım ellerim şişiyo neredeyse 10 gündür böyle:26: çok erken deilmi şşişlikler içinnnnn..![]()
hoşbulduk canım.. bende ayrın gideceğim sorarım. neden erken şiştii bilgi veririm size.günaydın,hoş geldin canım aramıza.evet benimde şişmeye başladı banada erken gibi geliyor dr a sorucam gittiğimde.ilk hamileliğimde son aylarda şişiyordu bunda erken başladı.
hoşbulduk canım.. bende ayrın gideceğim sorarım. neden erken şiştii bilgi veririm size.
bugünü bir atlatsaydımmbenim birde tüp bebek olduğu için tedirgin oluyorum
![]()
bulantılar mahfetmişti beni son 1 aydır. birkaç gündür aazaldı ama bitmedi. inşallah biter bnende kurtulurum.nasılsınız gorüşmeyeli biz bu hafta çok yogunduk hiç bakamadım.geçmişte maşallah epey birikmiş okuyamadımbenim bulantılar bitti çok şükür çok halsizliğim vardı demir eksikliği için tedaviye başladık çok şükür o da iyi geldi daha iyi hissediyorum kendimi.arada da bebeğimi hissediyor gibi oluyorum ne guzel bir duygu
sizlerinde problemleri azalıp bitmiştir de hamileliğin tadını çıkartıyorsunuzdur inşallah
![]()
![]()
kızlar hala bir doktor edinemedim hiç içime sinmiyor ikili testi yaptırmadım sizler neler yaptınız.Ümaniyede tavsiye edebileceğiniz doktor varmı erdeme gittim iyi değildi...
kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maaleseftatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :)
![]()
bulantılar mahfetmişti beni son 1 aydır. birkaç gündür aazaldı ama bitmedi. inşallah biter bnende kurtulurum.heryerimi sivilce bastı. çirkinşeltim gibi
artık hamişliğin tadını çıakrtmak istiyorum
bebişini nasıl hiddediyorsun canım yaa benn de bi belirti yoookk :44:
Günaydın Kızlar;
Size bişi sormak istiyorum benim işyerim cok sıkıntılı stresli 9 Agustosta randevum var doktordan heyet raporu istemeyi düşünüorum dogum iznime kadar bölük pörçük alayım istiorum ama cok cok sıkıntı cıkartacaklar biliorum dogumdan sonra dönmeyi düşünmüorum buraya ama o rapor aldıgım süre içinden beni isten cıkartabilirlermi acaba die cok korkuyorum :S dayanamıorum artık işe yaa bu stres altında da bebeğime zarar verdiğimi düşünüorumnaapcamı bilemedim yaa:18::18::18:
kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maaleseftatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :)
![]()
benım içimede hep erkek doguyor
kız desinde afallayım istiyorumm![]()