2015 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım sağlıklı olması en önemlisi rabbim herkesin gonlune gore versin inşallah.bizde 2 hafta sonra ögreneceğiz kısmatse cinsiyeti oda ayrı bir heyecan.rabbim hayırlısını nasıp etsin . :49:

hepımız ıcın en hayırlısı neyse o olsun cnm :)

kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maalesef :( tatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :) :nazar::nazar:

Maşallah canım :nazar: erken öğrenmişsin ne güzel kaç haftalıktın tam olarak? bizimde içimizde erkekmiş gibi bir his var ama bakalım allah ne gösterecek. çok sabırsızım yaa:52:

Bu arada halsizligim gitti sukur cok iyim, darisi size olsun bazen unutuyorum hamile oldugumu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maalesef :( tatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :) :nazar::nazar:

Gozun aydin olsun cnm, :) pasalar cogaliyor masallah ama gelin lazim :)

ya işte yıllardır emek veriolarum istifa edesim varda dogum parasını falan almak istiorum ondan rapor alayım diorum ama raporda basıma bela olmasın :(

ben doğum parası düşünemicem açıkcası ihtiyacımda varda
hiç bişey bebeğin sağlııgından öönemli dğeil
kurban bayramında ayrılmayı düşünüyorum

Günaydınn , geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bende şubat annesi oalcağım kısmetse.. yalnızz bir sorum olacak.. sizdede oluyormu? ayaklarım ellerim şişiyo neredeyse 10 gündür böyle:26: çok erken deilmi şşişlikler içinnnnn.. :43::43::43:

Kilo alimin ve tansiyonun nasil?

kızlar bayadır yazamıyordum evde yatıyordum tekrar işe döndüm :1: çok şükür artık bulantılarım baya baya bitti elhamdülillah darısı başınıza :21::21: cinsiyetini öğrenen oldumu kızlar benim 2 haftaya kontrolum var :1:

Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.. SAT 22 mayıs..doktorun dediğine göre şuan 8+ 5 deyim..geç döllenme olmuş sanırım.. 4 ağustos' ta kontrolüm var heyecanla bekliyorum.. En Son kontrol de yaklaşık 2 hafta önce kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Progestan folik asit ve 0.2 ml hibor iğne kullanıyorum. Benim daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz endişeliyim.. İnşallah herkes bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır:))

Hoşgeldin canim aramiza umarim saglikli bi hamilelik gecirirsin.benim kontrolum de 6sinda inşallah güzel haberler aliriZ

ben doğum parası düşünemicem açıkcası ihtiyacımda varda
hiç bişey bebeğin sağlııgından öönemli dğeil
kurban bayramında ayrılmayı düşünüyorum

bende bazen umrumda deil diorum ihtiyacım oldugu içinde deil ama yıllardır calısıorum hemde cok agır sartlardaa normal grip falan olursun yaa onlarda bile dayanamayacak durumda oldugum halde izin alıpta dinlenemeden hemde :( madem böyle bi hakkım var sonuna kadar kullanmak istiorum bende iştee :( hem yeni ya evliliğim dogum izninden sonrada evlilik yüzünden istifa edip işsizlik maası falan almak istiorum.. ama dediğin gibi dayanılmıcak duruma gelirsem umrumda olmaz anında basarım istifayı ama suan dinlensem hiç fena olmucak ondan rapormu alsam diorum :(

inşallah onlarda biter canım.bebeği de ilk hamileliğinse hissedemezsin canım yani hissedersinde ne olduğunu anlamazsın.benim ikinci hamileliğm oldugu için hangisi gaz hangisi bebek anlayabiliyorum.zaten daha hareket gibi hissedilmiyor bazen yattığımda tek bir bölgeye toplanışını hissediyorum ve bakıncada görüyorum hele elleyince okadar belliki portakal kadar biryere toplanmış ve sertleşmiş oluyor. :49: :49:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tecrübeliyim diyorsun:) benm ilk hamileliğim canım.. inşalalh bende hissederim minik meleğimi:) :49:

bende bazen umrumda deil diorum ihtiyacım oldugu içinde deil ama yıllardır calısıorum hemde cok agır sartlardaa normal grip falan olursun yaa onlarda bile dayanamayacak durumda oldugum halde izin alıpta dinlenemeden hemde :( madem böyle bi hakkım var sonuna kadar kullanmak istiorum bende iştee :( hem yeni ya evliliğim dogum izninden sonrada evlilik yüzünden istifa edip işsizlik maası falan almak istiorum.. Ama dediğin gibi dayanılmıcak duruma gelirsem umrumda olmaz anında basarım istifayı ama suan dinlensem hiç fena olmucak ondan rapormu alsam diorum :(

göze batarsın kesin :/ kimse anlamaz halinden :(

bende bazen umrumda deil diorum ihtiyacım oldugu içinde deil ama yıllardır calısıorum hemde cok agır sartlardaa normal grip falan olursun yaa onlarda bile dayanamayacak durumda oldugum halde izin alıpta dinlenemeden hemde :( madem böyle bi hakkım var sonuna kadar kullanmak istiorum bende iştee :( hem yeni ya evliliğim dogum izninden sonrada evlilik yüzünden istifa edip işsizlik maası falan almak istiorum.. ama dediğin gibi dayanılmıcak duruma gelirsem umrumda olmaz anında basarım istifayı ama suan dinlensem hiç fena olmucak ondan rapormu alsam diorum :(
gerçekten ç.ok zor bende çalışıyorum ama rapora kadar sabretmeyi düşünüyorum dediğin gibi kontrole gitsem prpblem oluyo. gelecekmsiin . gelsenn iyi olurr işin bitince cart curt- yaa işyerimde uzak zaten bulantılar halsizlik ypaıyo otobüslerde sürünüyorum.. ama dayanıcam yinede rapora kadar. istifa ederek ekmeklerine yağ sürmicem.. çok rahatsız olurlarsa izinlerimden çıkartığ tazminatımı versinler.. hee dayanamacağk duruma gelirim. dr derki evde yatacaksın tabikii bebeğimden önemli deil..:nazar:

Back
X