2015 Şubat Anneleri

Maşallah canım :nazar: erken öğrenmişsin ne güzel kaç haftalıktın tam olarak? bizimde içimizde erkekmiş gibi bir his var ama bakalım allah ne gösterecek. çok sabırsızım yaa:52:

12+2 de ogrendım cnm. cumartesı tekrar gıdecegım doktor bı daha bakıcak emın olmak ıcın :)

Gozun aydin olsun cnm, :) pasalar cogaliyor masallah ama gelin lazim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşşallah ılk ogrenenler hep erkek mujdesı verdı :) bu sene erkek yılı herhalde :) bızden sonrakıler belkı kız cıkar :)

herkese günaydın :3: geçen hafta 2 li test için kan vermiştim.bir hafta sonra demişlerdi.aradım bayram yüzünden haftaya çarşamba dediler.şimdi 1 hafta daha kasıl dur çok fena :18:

Allah kucagina almayi nasip etsin bende daha önce 3 kere yasadim olumsuzluk ama şuan iyi gidiyor maşallah..olumlu düşün hep şubat annelerinde o kadar tekrarlayan kayıplari olan anne varki şuan hepsininde iyi gidiyor 1 hafta geride olmasi önemli degil kapatir bile belki o arayi büyüdükçe hayirlisi olsun cnm..

Çok teşekkür ederim.. Hepimiz için hayırlı olur inşallah :))

gerçekten ç.ok zor bende çalışıyorum ama rapora kadar sabretmeyi düşünüyorum dediğin gibi kontrole gitsem prpblem oluyo. gelecekmsiin . gelsenn iyi olurr işin bitince cart curt- yaa işyerimde uzak zaten bulantılar halsizlik ypaıyo otobüslerde sürünüyorum.. ama dayanıcam yinede rapora kadar. istifa ederek ekmeklerine yağ sürmicem.. çok rahatsız olurlarsa izinlerimden çıkartığ tazminatımı versinler.. hee dayanamacağk duruma gelirim. dr derki evde yatacaksın tabikii bebeğimden önemli deil..:nazar:

ya işte doktora bu durumdan bahsedince 45 günlük heyet raporu veriomuş cnm sonra bidaha bidaha alabiliomussun ben işte bu raporluyken beni işten cıkarırlarmı onu merak ediorum eger cıkarmazlarsa yalvarıp yakaracam doktora alcam raporu..
göze batarsın kesin :/ kimse anlamaz halinden :(
nasılsa geri dönmücem hamile kadınlar kovulamıyor yani bunu bahane ederek diolar kovulursanda kötü niyet oldugundan dolayı dava acıomussun kötü niyet tazminatı alıomussun ama iş yerinde calısan sayısının 30 üstünde olması lazımmış ne alakaysaa :S

Arkadaşlar ben 3 kayıptan sonra histeroskopi çekildim ve rahmin ortasında Septum yada Sectum diye adlandırılan bir perde çıktı ve müdahale edildi.. Doktor doğuştan mı sonradan mı olmuştur bilemeyiz dedi..kayıpların tek nedeni de olabilir hiç ilgisi de olmayabilir nedenlerden sadece biri de olabilir dedi.ben ondan önce rahim kanal filmi çekilmiştim normalde ordada çıkarmış ama ben de çıkmadı.. Buna benzer bir durum yaşayan var mı aranızda merak ettim..

Güzel anneler günaydın kaç gündür girmiyorum doğru düzgün girincede hiç bakmıyorsunuz aşk olsun size :) bulantıları azalan kusması biten varmı durumlarınız nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa :14:

Back
X