2015 Şubat Anneleri

ohhh afiyet olsun bebişine karşı komşum var çok gülerdim ona kızz 2 tabak zeytin yerdi çok şaşırırdım görsen şipşirin bi oğluşu var allah bağışlasın bakalım az kaldı bizim kuzuların cinsiyeti ne :) benim kıza dün söyledik delirdi sevinçten hemen erkek olacak dedi :)) sağlıklı olsunda farketmez

kesinlikle önce saglık ama ben hamile oldugumuda hissetmiştim hamileyim ben diodum herkes bu kadar cabuk anlasılmaz diodu.. ya belirti yoktu ama hissetmiştim hamile oldugumu :) şimdide kız hissediorum bakalım annesini yanıltcakmış bebişim :) haftaya öğrrenebilirim bakalım naz yapmaz gösterirsee:) yaa zeytinde zararlıdır bence fazlası tuzlu sonucta ben tuzu cok severim cokta kullanırım yak bileklerimde kalınlasma ayaklarımda sisme oldu herkes tuzdandır dedi elimden geldiğince azaltıyorum ama yediğim hiç bişiden tad almıyorum yiyemiorum da zaten :(

Bebek daha da büyümeden ben ehliyet almak istiyorum
Sakıncası var mıdır ?

bi sakıncası oldugunu sanmıyorum yaa benim bi arkadasım son günlerine kadar araba kullandı bizde yeni aldık ehliyetim var ama pratiğim yok biraz eşimin desteği birazda hoca desteğiyle inşallah kullanmaya baslıcam..

Sorma canim sorma esimde.tutturdu, sen bisey bilmiyon arabada gelirken senin dediklerini anlattim, daha doktor diyor :(trismester kagidinda kromozon riskleri yaziyor yuksek veya dusuk riskler, diye kadin anlatiyor esim uzuldumu desem sinirlendimi bi tuaf oldu yav ben rahatim ben bunlarin hepsini.biliyorum cikacak kan sonucu onemli diyorum. Doktorda onemli degil diyor. Yalniz ben oglumda ikili test icin kan vermedim baska hastaneye gidiyordum. Dogal olarak burun ve ensesine bakmislardi. 14 Haftalik nt 2'di buda 1.8 sanirim. Icim rahat sukur ama boyle biseyi yeni duydum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

takma bunları rahat ol hamilelğinin tadını çıkar bebişinde gayet sağlıklıdır canım allah hiç kimseyi böle zor bi durumla sınamasın inşşş
bugün bi iki yerle görüştüm nifty için hani daha uygun yer var mı diye yok maalesef kadın dr un biri çok konuştu bana yapma dedi ikinci çocuğunda olmuş diye bundada olacak diye bişey yok dedi eşim hayır yapıcaz dedi down sendromlu çocuklar eğer ağır değilse çok şirinler allah hangisi hayırlıysa hakkımızda onu nasip etsin

bi sakıncası oldugunu sanmıyorum yaa benim bi arkadasım son günlerine kadar araba kullandı bizde yeni aldık ehliyetim var ama pratiğim yok biraz eşimin desteği birazda hoca desteğiyle inşallah kullanmaya baslıcam..

Bebek olunca herşey daha zorlaşacak
O yüzden şimdi almak istiyorum
İlerde arabada alırsak rahat gezeriz inşallah :emir_bebek:

kesinlikle önce saglık ama ben hamile oldugumuda hissetmiştim hamileyim ben diodum herkes bu kadar cabuk anlasılmaz diodu.. ya belirti yoktu ama hissetmiştim hamile oldugumu :) şimdide kız hissediorum bakalım annesini yanıltcakmış bebişim :) haftaya öğrrenebilirim bakalım naz yapmaz gösterirsee:) yaa zeytinde zararlıdır bence fazlası tuzlu sonucta ben tuzu cok severim cokta kullanırım yak bileklerimde kalınlasma ayaklarımda sisme oldu herkes tuzdandır dedi elimden geldiğince azaltıyorum ama yediğim hiç bişiden tad almıyorum yiyemiorum da zaten :(

inş allah gönlündekini nasip eder canım evet zeytinin tuzlusu zarardır maalesef ben yaptırıyorum kuzum burda gacılarrr var :)) sağolsunlar çok güzel yapıyolar :)

kesinliklee hele bide hamileliğin balayına girmişken ii değerlendirmek lazım bence :)

Ben bir de sağlık sorunum olmaz ise çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum
Her gün anneme bırak-al zor olur toplu taşıma ile
Araba şart o yüzden bi nevi..

inş allah gönlündekini nasip eder canım evet zeytinin tuzlusu zarardır maalesef ben yaptırıyorum kuzum burda gacılarrr var :)) sağolsunlar çok güzel yapıyolar :)

annem yeşil zeytin yapıoda valla ben de bulsam siyahını yapan alırım salamura tadı cıkmıo hazırlardan yaa:S

Bende tuzlu çubuk kraker ve zeytin çok seviyorum
Bi de patates kızartması
Ama hepsi faydasız sanırım :17:

Ben bir de sağlık sorunum olmaz ise çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum
Her gün anneme bırak-al zor olur toplu taşıma ile
Araba şart o yüzden bi nevi..

hemde yavrucak yollarda hastalanırr oyy kıyamam ben onaa :) cok doğru düşünmüşsün valla yaaa.. ben calısmayı düşünmüorum 2 bucuk yasına kadar falan.. olursada kpssye asılırım memuriyet falan özel sektörde calısmak konyada cidden cok zor.. :(

hemde yavrucak yollarda hastalanırr oyy kıyamam ben onaa :) cok doğru düşünmüşsün valla yaaa.. ben calısmayı düşünmüorum 2 bucuk yasına kadar falan.. olursada kpssye asılırım memuriyet falan özel sektörde calısmak konyada cidden cok zor.. :(

Ben işimden memnunum
O yüzden yasal izni aksatmak istemiyorum
Raporla uzatabilirim sadece
Yoksa en güzeli 1-2 yıl kendin büyütmek ama o zamanda burayı bulamam ki :31:

ya ben kızartmayı yanındaa cook zararlı seylerle yemeyi cok seviorum kuru kuru gitmioo ahaha :D

Ah ah burnumda tütüyolar :1: ama sade yemeye çalışıyorum artık
Sanırım patates kızartması hiç yemesek daha bile iyiymiş ama onu bırakamıyorum :17:

takma bunları rahat ol hamilelğinin tadını çıkar bebişinde gayet sağlıklıdır canım allah hiç kimseyi böle zor bi durumla sınamasın inşşş
bugün bi iki yerle görüştüm nifty için hani daha uygun yer var mı diye yok maalesef kadın dr un biri çok konuştu bana yapma dedi ikinci çocuğunda olmuş diye bundada olacak diye bişey yok dedi eşim hayır yapıcaz dedi down sendromlu çocuklar eğer ağır değilse çok şirinler allah hangisi hayırlıysa hakkımızda onu nasip etsin

Amin amin, rabbim bir daha yasatmasin.. zaten evet hastalik gibi tekrar nukseden bisey degil. Bak gor saglicakla kucagimiza alacagiz hepimiz. Yas ilerledikce riskler artiyor dedi ben riskin altindaymisim. Yav hem anlatiyon hem risk altindasin diyon.. esim soka ugradi parca alacaklarmis senden kesinlikle yaptirmayin diyor dedi, simdi maalesef yabaci doktir olunca ben yarisini anliyorim yarisini anlamiyorum :) dedim ne diyon sorun falan yok simdilik hemen doktora sordu yok yok hersey yolunda dedi oda. Nasil bigun gecirdik anlamadim valla tovbe yarabbim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Boyle gecti bi gun.

Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.

Ben işimden memnunum
O yüzden yasal izni aksatmak istemiyorum
Raporla uzatabilirim sadece
Yoksa en güzeli 1-2 yıl kendin büyütmek ama o zamanda burayı bulamam ki :31:

Ah ah burnumda tütüyolar :1: ama sade yemeye çalışıyorum artık
Sanırım patates kızartması hiç yemesek daha bile iyiymiş ama onu bırakamıyorum :17:

cok istiosan dogra patatesleri azcık baharatla elimünyum folyaya sar fırına at hem daha saglıklı hemde lezzetli oluyor. ya bende sadece maddi anlamda sabrediyorum cünkü cidden ii kazanıorum piyasanın bayya üstündee.. Ama cok stresli cok bunaltıcı bi iş geri dönmeyi kesinlikle düşünmüorum hatta dogum iznimden önce heyet raporu alıp işede gelmemek istiorum ama emin olamadım elimde patlamasın :((

Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.

bende cok acı yerim hatta korkuyordum dün halam ee antepteki cocukların hepsi hasta olurdu o zaman kadın hamileyken avuc avuc acı yiyo hem emririrkende yiyo hiçte bişi olmuyor yemek istiosan ye sıkma kendini dedi mantıklı geldi valla :D

Yumurta iyi diyolar, o da iyidir herhalde

cok istiosan dogra patatesleri azcık baharatla elimünyum folyaya sar fırına at hem daha saglıklı hemde lezzetli oluyor. ya bende sadece maddi anlamda sabrediyorum cünkü cidden ii kazanıorum piyasanın bayya üstündee.. Ama cok stresli cok bunaltıcı bi iş geri dönmeyi kesinlikle düşünmüorum hatta dogum iznimden önce heyet raporu alıp işede gelmemek istiorum ama emin olamadım elimde patlamasın :((

Folyo zararlı diyolar
Yağlı kağıt serip veriyorum fırına ben

Benim işim rahat biraz
Diğer işlerime göre
O yüzden dönmek istiyorum ama nasip tabi
O günler bi gelsin de bakalım nasıl olacaz biz ve bebeklerimiz

bende cok acı yerim hatta korkuyordum dün halam ee antepteki cocukların hepsi hasta olurdu o zaman kadın hamileyken avuc avuc acı yiyo hem emririrkende yiyo hiçte bişi olmuyor yemek istiosan ye sıkma kendini dedi mantıklı geldi valla :D

Dogru dogru :) aman yiyelim valla bir daha can ne zaman aserir :) aserme demisken illa su olsun dedigim asermem olmadi oglandada boyleydim bir erik istemistim :)

Yumurta iyi diyolar, o da iyidir herhalde

Folyo zararlı diyolar
Yağlı kağıt serip veriyorum fırına ben

Benim işim rahat biraz
Diğer işlerime göre
O yüzden dönmek istiyorum ama nasip tabi
O günler bi gelsin de bakalım nasıl olacaz biz ve bebeklerimiz

işin iyiyse hiç bırakma sen devam et bencede dogumdan sonra bende memnun olsam devam ederdim diorum madem yeni iş baksam askıya alıyım azcık bari bebişimi büyüteyim...

Yaprakgul seninkiler bi kiz bi erkek gibi doğuyor içime hakkinda hayırlısı tabi de bu aralar seni de daha iyi olumlu görüyorum ve seviniyorum adina maşallah canim

Teşekkrederm şerefnaz artık seviyorum onları :) ve çok heycanlanıyorum bu arada dokor ikisdr kı olabilit dedi:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X