2015 Şubat Anneleri

yaa aynıymış çalışma saatlerimiz ya bak normalde rahatım ahanda buralarda geziorum falan ama normal iş temposunda hamile deilken katlanamıodum heyet raporu işini iice araştırmam lazım valla yoksa olmucak :( bende annem var ablam var kayınvalidem var hepside yakın bana ama ay bilemedim aklımı karıstırdım gerimi dönsem acabaa :D

Bilmem, benden söylemesi :1: çocuğun geleceği içinde önemli çalışmamız ama orda memnun değilsen başka yere bakarsın sonra

ben de decavit, folik asit ve tiroid için aynı senin ilacın benzeri euthyrox kullanıyorum..

hamilelikten önce tiroidim de normaldi. hamilelikle birlikte fırlamayaa başlayınca bu ilaca başlattı endokrin doktorum...

hiçbişey yiyemeden 3. ayımda 1,5 kilo aldım yahu... bir de yesem nolcaktım acaba..

:27::27::27:

Dimi
Maalesef doğru tahmin etmişim
İlaçlar kilo yapıyor demek
Ben henüz tartılmadım ama şişkinliğin bundan olduğunu düşünüyorum
Maltofer'in yan etkisinde kabızlık var mesela...

Ben bilmiyordum hamilelik testlerim sırasında tiroidimi öğrendim :53:

Kizlar. Doktor karindan ne zaman bakmaya basliyor. En son 8 haftalikken gitmistim doktara alt kisimdan bakti. Simdi haftaya 13. Hafta icinde gidicem yine ayni mi bakar yoksa karindan mi sizinkiler nasil

Kizlar. Doktor karindan ne zaman bakmaya basliyor. En son 8 haftalikken gitmistim doktara alt kisimdan bakti. Simdi haftaya 13. Hafta icinde gidicem yine ayni mi bakar yoksa karindan mi sizinkiler nasil

Karından bakar artık tabi görünüyo çnkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok artık karından bakar ben 10da gittim karından baktı ama saklandı kasıklarımın arkasında göremedi kemikten dolayı istersen bakim dedi bende olur dedim ondan baktı alttan yoksa karından bakarlar artık kabul etme zaten 13. haftada bebek yukarı cıkıo zaten görmemesi imkansız..

9 haftadan sonra görünüyo ultrasonda
Artık hep karından baktır

ben en son 8. haftamda vaginal ultrasoundla baktırmıştım
doktor öyle uygun görmüştü daha doğrusu

bu hafta gidicem 12. haftam bitmek üzereyken...

Demek artık karından bakacak...

Peki karından bakınca yeterince iyi ve ayrıntılı görebiliyor mu??
Yoksa vajinal ultrason daha mı garantili acaba??

yoksa tam tersi riskli mi vajinal:18::18::18:

sen pek bunalımsın bu günlerde. daha sık git doktora iyi geliyor o zaman. gerçi ben de bir hafta geçse sanki altı aydır görmüyormuşum bebek unutulmuş gibi geliyor orda mı acaba dıyorum.
geçen sana dedim, ben iyiyim diye ama iki gündür yine derin bunalımdayım ağlamaktan şişti gözlerim. gelip gidiyorlar yani . böyle böyle azalacak sanırım.

Evet ya elimde degil böyle tuhaf bi hal geldi oturdu üstüme bisuru seye ayni zamanda takilinca bunye de sasrmis durumda zaten süper kombine oluyor. Doktor konusunda evet ara acildikca evham artiyo neyseki yarin gidip gorecegim kuzumu babasi da gorcek bu sefer inşallah
degiskenlik sende de var demek balayi kısmına dibe vurup mu geccez ne;)

Ben bi an boş bulundum
Ama patates kızartmasına herkes ulaşabilir sanırım
Yine de özür dilerim
Daha dikkat ederim canınız çekmesin diye

Mesaim bitti, iyi akşamlar herkese :3:

ya hiç sorma evdeydim güya yemem lazımdı ama herşeyden tiksindim tavuk balık et süt yoğurt sıfır bunlar sadece meyve :(

Ben de bu saydiklarinin hicbirini yiyemiyorum hala ; (

Genel olarak herkes evhamlı herkes eşinin derdinde
Biraz sakin olun yahu
Allah size böyle bir lütuf bahşetmişken eş, kayınvalide veya vesvese teferruat kalmalı

Bende arada endişe ediyorum ama dua ediyorum
Veren de o koruyacak olan da
Çok sağlıklı beslendiğimi de söyleyemem, tuzlu çubuk ve zeytin favorim (:
Ama değmeyecek şeyleri düşünmüyorum stres yapmıyorum
Kaldı ki bende tiroid sorunu da var, nasip bazı şeyler

Hepinize mutlu hamilelikler dilerim

Guzel temennin ve desteğin icin tesekkur ederim canım inşallah duzeliriz biLer de

canım ya ilişki durmun nasıl bizde tık yok:17:
ikimizde yanaşmıyoz
bu durum bizi sogutur diye korkuyom aslında
10 haftadır toplam 3 kez ancak oldu :26:

Dr bize de yasak koymuştu canima minnet gayet iyi böyle kendime tahammulum yok zira hic aşk oyunlari yapamicem;)

Alemsiniz :) ama çoğumuz benzer durumlardayız galiba, bir de benim gibi küçük çocuğu olanların kendine hayrı yoktur, nerdeee adamı görecek gözümüz :))

Aynen cocuktan sonra zaten hersey daha zor

Ya bugün farkina vardim çok degisigim bir oğlum var ve kizin olmasini çok istiyordum. Cumartesi Dr kiz dedi ve ben bugün sevinebildigimi farkettim. Bayram telasi gidip Girmeler bitti. Oyy saglikla kucagimiza alalim inşallah çok mutluyum ben coookkk...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler canım cok sevindim istediğin gibi olmus maşallah

Burayı yeni keşfetmiş birisi olarak umarım beni de aranıza alırsınız :) ve bende listeye dahil olurum umarım Ankara'dan yazıyorum son adet tarihim 4 mayıs ilk kontrolümde doktor 11 şubat gözüküyor demişti doğum için şu an 12 +4 'üz miniğimle. Allahıma şükürler olsun şu ana kadar herşey yolunda ben sıkıntı çektim ama meleğimin durumu iyi bulantılarım çok kötüydü serum falan aldım ama 12. haftaya girer girmez azaldı şükürler olsun. 15 ağustosta kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi sağlıkla meleklerine kavuştursun inşallah...

Hoşgeldin tebrik ederim saglikla buyutmek nasip olsun

8.haftaya kadar alttan bakıldı 10.hafta gidildi karından 12.hafta gidildi yine karından bakıldı.artık karından bakacak ama ilk gittiğimde dedimki hiç görünmüy ya bu ne :))) alttan nepnet görünce karından da öyle sandım ama ilk gittiğimde anlamadım bişey bebek büyüyünce iyice netleşiyo karından :)))

Selam, oglumu gorduk geldik pipisini gosterdi bizede :) fikir fikirdi :) ama hic keyfim yok. Down sendromu anlatti, riskleri anlatti, ikili test icin verilen kanin aslinda onda kromozon bozukkugu bilinmiyirmus. Cart curt iste. O zmn niye verdik kani? aminosentez yaparlarsa kesinlikle yapmayin cok riskki bebegi oldurur. Su an hersey yolunda sukur ama isteee

Kesinlesti pipili demek maşallah; ) drlar ihtimallerden bahsediyor hep sıkıntı yapma boşa

Bebek daha da büyümeden ben ehliyet almak istiyorum
Sakıncası var mıdır ?

En iyisini yaparsın arac sart cocuktan once hazrlanmkta yarar var ben son zamanlara dek calismayi planlıyorum ise kendim gidip geliyorum aracimla bisekilde kullanirim diyorum

Teşekkrederm şerefnaz artık seviyorum onları :) ve çok heycanlanıyorum bu arada dokor ikisdr kı olabilit dedi:))

Hep seviyordun annesi alisma süreci biraz sancili oldu o kadar maşallah ucunuze

Kızlar ben Mayıs ayında tüp bebek yöntemiyle hamiş oldum..
Hamileliğimin ilk günlerinden beri hala ama hala sancım var
Şu an 12. haftamın içindeyim..

Adet sancısı gibi ağrılar oluyor
Doktorum normal diyor hep ama gelin bi de bana sorun nası endişelendiğimi...

Sizin de hala devam ediyor mu sancılarınız.:5::5::5:

Bir de iştah sıfır...
Normalde dana gibi yiyen bi insanken hamilelikle birlikte iştahım acaip kapandı.. Yemeden kilo alıyorum ama.. Çok acayipp:25::25::25::25:

Ara ara olmasi normal devamli ise sormakta yarar var

Ben bi an boş bulundum
Ama patates kızartmasına herkes ulaşabilir sanırım
Yine de özür dilerim
Daha dikkat ederim canınız çekmesin diye

Mesaim bitti, iyi akşamlar herkese :3:

Iyi istirahatler canimm

ayy hadi gözün aydın olsun bak ne buldum heheeee okuu:)))
iki kızın varsa sigortalısın...Hayatta ortada kalmazsın
bir kız bir oğlansa bağkurlusun..Döner dolaşır kızın bakar.Yine ortada kalmazsın
iki oğlun varsa yeşil kartlısın..Devlet bakarsa bakar.Yoksa geçmiş olsun :)))
kızında erkeğinde allah hayırlısını versin inşşş

Yok yaa riskli değil de ama karnın büyüyünce alttan bakmak o zaman riskli diye bilyrm ben

ayy hadi gözün aydın olsun bak ne buldum heheeee okuu:)))
iki kızın varsa sigortalısın...Hayatta ortada kalmazsın
bir kız bir oğlansa bağkurlusun..Döner dolaşır kızın bakar.Yine ortada kalmazsın
iki oğlun varsa yeşil kartlısın..Devlet bakarsa bakar.Yoksa geçmiş olsun :)))
kızında erkeğinde allah hayırlısını versin inşşş

Evet bunu okumştm daha öncede :)))

Kesinlesti pipili demek maşallah; ) drlar ihtimallerden bahsediyor hep sıkıntı yapma boşa

En iyisini yaparsın arac sart cocuktan once hazrlanmkta yarar var ben son zamanlara dek calismayi planlıyorum ise kendim gidip geliyorum aracimla bisekilde kullanirim diyorum

Hep seviyordun annesi alisma süreci biraz sancili oldu o kadar maşallah ucunuze

Ara ara olmasi normal devamli ise sormakta yarar var

Iyi istirahatler canimm

Yok yaa niye sakıncası olsunki al bencede biran önce hem zorlaşcak falan diyolar

Burayı yeni keşfetmiş birisi olarak umarım beni de aranıza alırsınız :) ve bende listeye dahil olurum umarım Ankara'dan yazıyorum son adet tarihim 4 mayıs ilk kontrolümde doktor 11 şubat gözüküyor demişti doğum için şu an 12 +4 'üz miniğimle. Allahıma şükürler olsun şu ana kadar herşey yolunda ben sıkıntı çektim ama meleğimin durumu iyi bulantılarım çok kötüydü serum falan aldım ama 12. haftaya girer girmez azaldı şükürler olsun. 15 ağustosta kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi sağlıkla meleklerine kavuştursun inşallah...

Ankarada hangi hastaneye gidiyosun canım bende ankaradayım hacettepenin özeline gidyrm

Evet ya elimde degil böyle tuhaf bi hal geldi oturdu üstüme bisuru seye ayni zamanda takilinca bunye de sasrmis durumda zaten süper kombine oluyor. Doktor konusunda evet ara acildikca evham artiyo neyseki yarin gidip gorecegim kuzumu babasi da gorcek bu sefer inşallah
degiskenlik sende de var demek balayi kısmına dibe vurup mu geccez ne;)

İnşallah valla zaten terelelliydim önceden de iyice gidik oldum.Allah sonumuzu hayretsin.

$1406824514144.webp
Ekledim mi bilmiyorum böyle görünüyor. Maşallah diyim kızanıma

Back
X