2015 Şubat Anneleri

Dogum gunün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere.
Bu arada sen italyadaydın sanırım. Orada doktorlar beslenme harici ilaç takviyesi veriyorlar mı? Burda hersey için ilaç veriyorlar özellikle folik asit, vitamin Demir gibi.

Teşekkür ederim :) evet italyadayım sadece folik asit veriyorlar onuda 9 ay boyunca.. Başka ilac yok :1:

Canım benim herkeste dikiş olacak diye birşey yok ki senin yapınla ilgili bir mesele benim çok tanıdığım dikişsiz doğurdu ben dikişi düşünmedim hiç ama normal doğum istiyorum ablamdan ve annemden biliyorum sezeryanın acısını ablam öksüremiyordu bile dikişlerinin acısından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dikişsz doğuran çok ama dikiş de olsa ki benim çoktu altta olmasını tercih ederim :1: ben zaten sezeryandan tırsıyorum öyle kesilmek dikilmek bu düşünceler korkutuyor beni. Normal doğumdan hiç korkmadım zor bi dogum oldu ama geçti işte :1:

Teşekkür ederim :) evet italyadayım sadece folik asit veriyorlar onuda 9 ay boyunca.. Başka ilac yok :1:

Dokuz ay mı değişik.bizimkilerde 3 aydan sonra faydası yok diyo. Ne demiş Atam beni türk hekimlerine emanet edin.sizinkiler bilmiyoo :-)

seninde tansiyonun birden dusuyor demek o yuzden nabiz yukseliyor bana doktor bol bol su ic dedi bunun icin ama ben su icemiyorum direk kusuyorum ancak birsey yerken su tuketiyorum sabah nasil bogazim kuruyor icim yanmis once ekmek arasi birsey hazirliyorum az yedikten sonra yudum yudum.su iciyorum bardagi kafama dikmek istiyorum col sicaginda kavruluyorum :)))
İçiyorum anam içiyorum hemde nasıl içiyorum günlük kesin 4'ü buluyordur, ama bu neki ya bıktım valla her an ölecekmiş gibi :14:

Dokuz ay mı değişik.bizimkilerde 3 aydan sonra faydası yok diyo. Ne demiş Atam beni türk hekimlerine emanet edin.sizinkiler bilmiyoo :-)

Hahaha bunlar neyi biliyor bende anlamıyorum :1: bugun içmedim bağırsaklarım Bayram etsin dedim anam hazımsızlık var e kabızda ediyor böyle ilaç mı olur.. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum önceden kullandığım daha iyiydi bi 6 ay daha içecem :27:

canim bende londradayim turkiyenin gozunu seveyim daha bebegimin kalp atislarini yeni gordum pazartesi gunu ben vitamin iciyorum hamileler icin olanlardan sen sadece folik asitmi kullaniyorsun ilk bebismi

Hahaha bunlar neyi biliyor bende anlamıyorum :1: bugun içmedim bağırsaklarım Bayram etsin dedim anam hazımsızlık var e kabızda ediyor böyle ilaç mı olur.. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum önceden kullandığım daha iyiydi bi 6 ay daha içecem :27:

Ya bende çok denyoyum deniyordum bebek ama içmeye başlamadım.iki ay ancak içtim.
Mide sorunum yok benim herkes yanıyor diyor yanma ne demek onu da bilmiyorum.benim midemi sadece cips kötü yapıyor.sevmem ama bazen bir iki tane alıyorum çok kötü yapıyor.
Kabız olmamak için sabah 4-5 kuru kayısı ye üstüne ılık su iç.süper oluyor her gün yap miden bulanmıyorsa tabii.
VEYA sabah aç karnına kivi ye yine üstüne su iç.

Dikişsz doğuran çok ama dikiş de olsa ki benim çoktu altta olmasını tercih ederim :1: ben zaten sezeryandan tırsıyorum öyle kesilmek dikilmek bu düşünceler korkutuyor beni. Normal doğumdan hiç korkmadım zor bi dogum oldu ama geçti işte :1:

ayy dogumlar konusulmaya baslamis bile ne kadar heyecanli benim ilk dogumum normaldi buda insallah normal olacak dikisim coktu ama bana hiccc zarari olmadi

kizlar keyifler nasil bakalim mide bulantilari gectimi ?benim hic olmadi sukurler olsun belkide 11 aylik bebegim var diye rabbim vermedi neyse olmayisida kotu resmen acaba hamile degilmiyim diye paranoya yaptim burada 12 haftada ultrasounda bakiyorlar cok sukur minik mandalinami gordum piti piti atiyordu kalbi allahim ne buyuk heyecan bide kendi buyuklugunde bir kist olusmus agri yapiyor dua edin gecip gitsin kizlar bu arada ben bebisten dolayi cok giremiyorum ama daha sik takip etmeye calisacagim opuyorum hepinizi hayirli geceler mutlu hamisler mutlu bebisler

Kizlar bzm cinsiyet % 80 kiz dedi cok sevindik bakalım ama erken olduğu için kaptirmadik kesinlesince kiyafet alcam inşallah

canim ben pregnacare kullaniyorum 19 vitamin var icinde ama ben kendim aliyorum doktor vermedi yani

Canım sen bir de yakın zamanda bebiş sahibi olup emzirmeyle falan da vitamin kaybetmişsindir, şimdiki bebişin için de takviye Alman gayet mantıklı. Ne güzel aralarında fazla yaş farkı olmayacak bebişlerinin :)

Kizlar bzm cinsiyet % 80 kiz dedi cok sevindik bakalım ama erken olduğu için kaptirmadik kesinlesince kiyafet alcam inşallah

hadi hayirlisi olsun canim kiz candir baldir:54:

Canım sen bir de yakın zamanda bebiş sahibi olup emzirmeyle falan da vitamin kaybetmişsindir, şimdiki bebişin için de takviye Alman gayet mantıklı. Ne güzel aralarında fazla yaş farkı olmayacak bebişlerinin :)

emzirirkendende kullaniyordum zaten tek uzuldugum kuzucum 9 ay emebildi bazen haksizlik yapmis gibi hissediyorum

Hayırlı olsun. Benimde yüksek ihtimal kız dedi. Yüksek ihtimalde %80 heralde. Belli olsunda alalım cicileri.

hadi hayirlisi olsun canim kiz candir baldir:54:

emzirirkendende kullaniyordum zaten tek uzuldugum kuzucum 9 ay emebildi bazen haksizlik yapmis gibi hissediyorum

Annelerde emzirmedimi onu unutamıyorlar hayatları boyunca söylüyorlar vallahi .nasıl.bir üzüntü ise artık. Ben beş yaşıma kadar emmişim.abim 38 yaşında annem hala dertleniyor altı ay emdi diye.
Annelik nasıl bir şeyse ölene kadar cocuk için üzülmeye devam ediyorlar.

Back
X