2015 Şubat Anneleri

Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins

Benimde şimdiye kadar öyleydi iki gün önce gittim öne geçmişiz. Sen sata göre takip et boşver ne çıktığını.
Kist Bir kaç kişide daha vardı bebekle büyüyormuş yok oluyormuş zaten zararsız diyorlardı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninki uzun boylu olacak sanki.tatlı yemedin mi giderken

anneside kısa yazık bari o uzun olsun :1: sabah erken saatte gittim kusana kadar yedim ama uyuyor dedi doktor ne yaptıysa hareket bile ettiremedi :1:

yaa bu resimleri gördükce sabırsızlanıyorum 1 ay cok uzun yaa :( haftaya görcem bende bebişimi günler gecmio :( anneye ceksinler zaten tüm zahmeti anne cekio dimii amaa:16::16:

aynen öyle ya :1: 1 ay gerçekten çok uzun geliyor bize ya bende en son 10.haftada gitmiştim küçücüktü bugün baktım büyümüş.kendi doktorum 16.haftada gel dedi ama dayanamadım iyikide gitmişim rahimde kasılma var kesinlikle istirahat et dedi doktor.işten pazartesi çıkcam valla bebek herşeyden önemli..

Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins

arayı kapatıyorlar yaa bende de sata göre farklı cıkıodu ama bebişim arayı kapattı :) sata göre takip et bencede..

aynen öyle ya :1: 1 ay gerçekten çok uzun geliyor bize ya bende en son 10.haftada gitmiştim küçücüktü bugün baktım büyümüş.kendi doktorum 16.haftada gel dedi ama dayanamadım iyikide gitmişim rahimde kasılma var kesinlikle istirahat et dedi doktor.işten pazartesi çıkcam valla bebek herşeyden önemli..

işten cıkmak yerine heyet raporu alabilirsin hem sigortan yatmaya devam eder hemde maaşının yol parası cıkmıs halini alırsın... bana 1 ay sonraya al dio ama bidahakıne 3 hafta sonrasına almayı planlıyorum.. farkedermi acaba? yada özele gidiorum ben bide arastırma hastanesinemi gitsem 2 haftaya bir görürürüm :):) gerci doktor bilerek aylık cagırıo diolar ultrason belli bi süre ve aralıktan sonra tehlikeli die okumustum nette ama dayanamıorum :) BİM satsada su aletletten alsak :p

Dokuz ay mı değişik.bizimkilerde 3 aydan sonra faydası yok diyo. Ne demiş Atam beni türk hekimlerine emanet edin.sizinkiler bilmiyoo :-)

Folik asiti bırakıyorsunda decavitte mesela folik asit var zaten ben hiç folik asit almadım direk decavite başladım onunla yola devam doğurana kadar içeceksin dedi doktor :)

işten cıkmak yerine heyet raporu alabilirsin hem sigortan yatmaya devam eder hemde maaşının yol parası cıkmıs halini alırsın... bana 1 ay sonraya al dio ama bidahakıne 3 hafta sonrasına almayı planlıyorum.. farkedermi acaba? yada özele gidiorum ben bide arastırma hastanesinemi gitsem 2 haftaya bir görürürüm :):) gerci doktor bilerek aylık cagırıo diolar ultrason belli bi süre ve aralıktan sonra tehlikeli die okumustum nette ama dayanamıorum :) BİM satsada su aletletten alsak :p

zaten 1 aydır raporluydum hayatım dün başladım işe.işyerindekiler çıkmamı bekliyorlar rapor alırsam kötü ayrılırım bunu göze alamıyorum.o yüzden ayrılcam tazminatımı vereceklermiş :) ben aldımda noldu kalp atışını duyamadım 20.haftaya kadar bi daha denemeyi düşünmüyorum haha :1::1:

Benimde şimdiye kadar öyleydi iki gün önce gittim öne geçmişiz. Sen sata göre takip et boşver ne çıktığını.
Kist Bir kaç kişide daha vardı bebekle büyüyormuş yok oluyormuş zaten zararsız diyorlardı.

Yaa canım sen nasıl one gectin😊Ne yemek gerekliki acaba sata yetişmek icin😃😃😃doktorda zararsız dedi ama takip edicez dedi genede tedirgin oldum ins hicbiseycik olmaz

Haha Bim mi. Valla duysa satar kesin. Yazı yazalım sarsın diye.

arayı kapatıyorlar yaa bende de sata göre farklı cıkıodu ama bebişim arayı kapattı :) sata göre takip et bencede..

Ins benim bebiste seninki gibi arayı kapatır canim😊allahım bebislerimizi korusun. 27 Ağustos'da cok var daha zaman geçmez simdi bana😊

Folik asiti bırakıyorsunda decavitte mesela folik asit var zaten ben hiç folik asit almadım direk decavite başladım onunla yola devam doğurana kadar içeceksin dedi doktor :)

Aaa ben folik içiyordum sonra decavit yazdı.bu Son doktorda zaten yeterince kilo almışsın bırak onu dedi Ferrum yazdı. Hepsini yazan başka doktordu yalnız.

Cnm eczanelerde solante pregna diye bi güneş koruyucu var sadece hamilelere özel üretilmiş..Ben kullanıyorum ve öneririm😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana doktorum solante pregna onerdi. Aldim kullandim cok memnun kaldim. Hem cildimi yumusacik yapti ki ben asiri kuru ciltli biriyim. Bu krem sadece hamilelere ozel ve hic kokusu yok. Kokudan midesi kalkan ben gibiler icin super dusunulmus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler kizlar ben de bundan alayim bari ;)

Yaa canım sen nasıl one gectin😊Ne yemek gerekliki acaba sata yetişmek icin😃😃😃doktorda zararsız dedi ama takip edicez dedi genede tedirgin oldum ins hicbiseycik olmaz

Canım yemekle alakalı değildir o. Farklı cihazlarda bile değişik çıkıyor.yakalar merak etme.benim midem bulanmadı hiç 12 kilo aldım.birde süt peynir yoğurt çok fazla yiyorum.eskidende yerdim. Et sayesinde kanım 14.9 ki hamilelikte genelde düşer herkesin.benim şahsi fikrim et her derde deva.

sanki doğan bebekler olur ya ben aynı öyle görüyorum şu an rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ya :49:

Ah ah ben kaç gündür o resimle yaşıyorum.bakmaktan helak oldum.

Kızanlar bugün pek enerjik gördüm kendimi heryeri silip duruyorum.sevinmeyede korkuyorum halsizlik geri gelir diye..14 haftalıkların durumu nasıl var mı gelişme acep

zaten 1 aydır raporluydum hayatım dün başladım işe.işyerindekiler çıkmamı bekliyorlar rapor alırsam kötü ayrılırım bunu göze alamıyorum.o yüzden ayrılcam tazminatımı vereceklermiş :) ben aldımda noldu kalp atışını duyamadım 20.haftaya kadar bi daha denemeyi düşünmüyorum haha :1::1:

ben bayya arastırdım eger işe geri dönmeyi düşünmüosan kötü ayrıl nolcak hamileyken eger cıkartılırsan kötü niyet tazmınatıda alabiliosun:) yok ben direek ultrason cihazı istiyorum yaa olurya BİM'de her cihazın abudik gubudiği :):)
Haha Bim mi. Valla duysa satar kesin. Yazı yazalım sarsın diye.

dimi ama ne ararsan var adamın sarmadıgı bi tıp sektörü kaldı kampanyada yapar sınırlı adette die :p
Ins benim bebiste seninki gibi arayı kapatır canim😊allahım bebislerimizi korusun. 27 Ağustos'da cok var daha zaman geçmez simdi bana😊
kesinlikle yaa cok uzun bu ara benimde 1 haftam kaldı nası gececek bilmiorum valla :D ama su var her doktor muayenende bebişin bir ay daha büyümüş oluyor.. ilk zamanlar cok sık gidiodum düşük tehlikemde var iş yerimde cok sorun etmişlerdi bende artık hep cumartesileri gidiorum :(

Back
X