2015 Şubat Anneleri

Kızanlar bugün pek enerjik gördüm kendimi heryeri silip duruyorum.sevinmeyede korkuyorum halsizlik geri gelir diye..14 haftalıkların durumu nasıl var mı gelişme acep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende halsizlik aynn devam ediyo ama akşamları iyi oluyorum bulantılarımda devam:( 14. Haftanın içindeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızanlar bugün pek enerjik gördüm kendimi heryeri silip duruyorum.sevinmeyede korkuyorum halsizlik geri gelir diye..14 haftalıkların durumu nasıl var mı gelişme acep

kızanlar diyorsun sende bi trakyalılık mı var yoksa :) ben anne tarafından oralıyım :) soruna gelecek olursak mide bulantılarım ara ara gelip gidiyor ama hiç bir şeye halim yok canım malesef. ne iştahım var ne kolumu kaldıracak halim dün nefes alamadım ben sanki iş yapmışım gibi. yatağımı toplamak bile çok yoruyor beni. ayrıca kramplar başımın belası olmaya başladı yataktan kalkarken bacaklarım kasılıyor. bir iş yaparken ter sucuk içinde kalıyorum. ki ben terlemeyen biriydim hamile kalmadan önce. yani dengem çok değişken bir iyiyim bir şeyim yok. bazende öyle kötüyüm ki mecalim yok hiç bir şeye :) :52::32:

sanki doğan bebekler olur ya ben aynı öyle görüyorum şu an rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ya :49:

çok güzel bişey ya..
ben hep karantılı bi top şeklınde gördüm hiç böyle görmedim
bebege benzer şekilde görmedim yani
ayy çok heycanlıııııııı :52::52:

Bende halsizlik aynn devam ediyo ama akşamları iyi oluyorum bulantılarımda devam:( 14. Haftanın içindeyim

Ya sizi bulantı kusma halsizleştirir ayrıca.Ben bir iki kez çıkardım şaftım kaydı karınıma ağrılar giydi.anlayabiliyorum halinizi. Ama eskiye göre daha iyiyiz sanki

Ah ah ben kaç gündür o resimle yaşıyorum.bakmaktan helak oldum.

video çekmeni tavsiye ederim o daha bi tatlı oluyo :))) bu arada bulantılar baş dönmeleri halsizlikler gitti en güzel dönemler geldi sanırım aynen bende sen gibiyim sadece sıcak biraz bitiriyo beni oda dışarı çıkmayınca geçyo :))

kızanlar diyorsun sende bi trakyalılık mı var yoksa :) ben anne tarafından oralıyım :) soruna gelecek olursak mide bulantılarım ara ara gelip gidiyor ama hiç bir şeye halim yok canım malesef. ne iştahım var ne kolumu kaldıracak halim dün nefes alamadım ben sanki iş yapmışım gibi. yatağımı toplamak bile çok yoruyor beni. ayrıca kramplar başımın belası olmaya başladı yataktan kalkarken bacaklarım kasılıyor. bir iş yaparken ter sucuk içinde kalıyorum. ki ben terlemeyen biriydim hamile kalmadan önce. yani dengem çok değişken bir iyiyim bir şeyim yok. bazende öyle kötüyüm ki mecalim yok hiç bir şeye :) :52::32:

Yok ben karadenizliyim ama Edirne'de okudum eşimin annesi Tekirdağlı kendisi göçmen onlarla çok takılmaktan oldu. H harfini bile söylemiycem nerdeyse.
Benim de halsizlik gidip geliyor ama ben bugün 14 haftaya girdim belki düzeliyordur.

ben bayya arastırdım eger işe geri dönmeyi düşünmüosan kötü ayrıl nolcak hamileyken eger cıkartılırsan kötü niyet tazmınatıda alabiliosun:) yok ben direek ultrason cihazı istiyorum yaa olurya BİM'de her cihazın abudik gubudiği :):)

kesinlikle burdan bim e sesleniyoruz lütfen bu cihazı bul ve getir :1::1::1:

çok güzel bişey ya..
ben hep karantılı bi top şeklınde gördüm hiç böyle görmedim
bebege benzer şekilde görmedim yani
ayy çok heycanlıııııııı :52::52:

bundan sonraki gidişinde videoya çekin bak sana tavsiyem bebeğin elleri kolları oynayınca falan ağlayacaksın :) ben ilk defa o zaman ağlamıştım :)

kızlar parkzon güvenlik sistemleri sitesine bir göz atın derim. bebeişlerimiz için gerekli güvenlik tedbirleri için ürünler var....

Canım yemekle alakalı değildir o. Farklı cihazlarda bile değişik çıkıyor.yakalar merak etme.benim midem bulanmadı hiç 12 kilo aldım.birde süt peynir yoğurt çok fazla yiyorum.eskidende yerdim. Et sayesinde kanım 14.9 ki hamilelikte genelde düşer herkesin.benim şahsi fikrim et her derde deva.

Bende tam tersi canım hamileliğimi mide bulantı istifra hastanede serum yerken ogrendim😊haftalardır istifra mide bulantisi mahvetti cok sukur 1 haftadır yiyorum iyiyim ins boyle devam eder et yiyorum hatta en cok yediğim sey😊peynir yogurt yiyorum süte de başladım artık sukur

ben bayya arastırdım eger işe geri dönmeyi düşünmüosan kötü ayrıl nolcak hamileyken eger cıkartılırsan kötü niyet tazmınatıda alabiliosun:) yok ben direek ultrason cihazı istiyorum yaa olurya BİM'de her cihazın abudik gubudiği :):)

dimi ama ne ararsan var adamın sarmadıgı bi tıp sektörü kaldı kampanyada yapar sınırlı adette die :p

kesinlikle yaa cok uzun bu ara benimde 1 haftam kaldı nası gececek bilmiorum valla :D ama su var her doktor muayenende bebişin bir ay daha büyümüş oluyor.. ilk zamanlar cok sık gidiodum düşük tehlikemde var iş yerimde cok sorun etmişlerdi bende artık hep cumartesileri gidiorum :(

1 hafta kalmış ins guzel haberlerle gel canım. Su isyerindeki çalışanları anliyamadim gitti bir can taşıyoruz ne var anlayisli olsalar kendi esleri aynı durumda olsa ne yaparlardı acaba... Gecmis olsun canım artık tehliken geçmiştir inşallah

Yok ben karadenizliyim ama Edirne'de okudum eşimin annesi Tekirdağlı kendisi göçmen onlarla çok takılmaktan oldu. H harfini bile söylemiycem nerdeyse.
Benim de halsizlik gidip geliyor ama ben bugün 14 haftaya girdim belki düzeliyordur.

valla sözde 2.trimesterdeyiz hamileliğin bal ayı diyorlar ama nerdeeee :D şimdi iğneyi vurdum kahvaltı etmeye çalışıyorum :D

bundan sonraki gidişinde videoya çekin bak sana tavsiyem bebeğin elleri kolları oynayınca falan ağlayacaksın :) ben ilk defa o zaman ağlamıştım :)

ay ne bilimki hiç el kol görmedim ben yaa çok heycanlı :2:
cinsiyetle ilgili konuştunuz u doktorla

iikili tessti yaptırıdk. çok şükür iyimiş herşey..
cinsiyetinede erkek dedi. bir sonraki gelişinizde kesin söylerim dedii.. yanılma payı bırakıyorum biraz ama %90 erkek dedi :nazar::49:

Gozun aydın oglus geliyor he maşallah

Gunaydin kizlar
Cok sukur ikili testimiz iyi cikti
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak

Gozun aydın canım decavite gecrdi dunku dr demir demedi bana

kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın :1:

Eki Görüntüle 1206174

Allah netmesin kiz seni;) is aldin basina zaten pimpiriktin daha küçükler duyulmaz o cihazla bos yere evham korku yapmissin kendine de bahaneyle bu sirin totoyu gormussun gerci maşallah:)

Gunaydin anne adaylari, bende cinsiyet icin 15 agustos u bekliyorum. Gostermedi kendini hep poposu donuktu. Bugun doktora gidecegim basimin belasi sistitten kurtulamiyorum, kultur yapacaklar. papayis dunurum nerelerdesin? ben isten ayrildim telefondan pek girmiyorum nete, cinsiyetini ogrendin mi?

Sen hala cekiyon mu Sistit illetini nasıl acitir canim o geçmiş olsun tez vakitte

Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins

Maşallah kuzuna kist olabliyor gecer sikinti etme

Maşallah de totoyu kasi. Oh sukur derken birden hortluyor bende genelde

valla sözde 2.trimesterdeyiz hamileliğin bal ayı diyorlar ama nerdeeee :D şimdi iğneyi vurdum kahvaltı etmeye çalışıyorum :D

Bugun 13.haftaya girdik inşallah balayi sekerayi neyse bana da ugrar gerci az az kahvalti ediyorum gibi en azindan ekmek zeytin cayla baslyabildim bu da bisey:)

video çekmeni tavsiye ederim o daha bi tatlı oluyo :))) bu arada bulantılar baş dönmeleri halsizlikler gitti en güzel dönemler geldi sanırım aynen bende sen gibiyim sadece sıcak biraz bitiriyo beni oda dışarı çıkmayınca geçyo :))

Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.

Tunaydin canlar keyifler bol olsun. Dun gece disari cikip dolasalim dedik esimle insanin keyfi olmayınca gezme aski da ölüyor uyukladim durdum guya kızı birakmistik gec doncektik. Habire tuvalet aramaktan gezemedik ki;) progestan son iki tane kaldi dun gece cok yorgun ve bitkin olunca bilerek almadım uyuyamam diye smdi de seytan durtuyor zaten iki tane almasan nolcak diye o kadar nefret etmisim yani

Bende tam tersi canım hamileliğimi mide bulantı istifra hastanede serum yerken ogrendim😊haftalardır istifra mide bulantisi mahvetti cok sukur 1 haftadır yiyorum iyiyim ins boyle devam eder et yiyorum hatta en cok yediğim sey😊peynir yogurt yiyorum süte de başladım artık sukur

Bundan sonra iyi olursun çok zor çıkarmak hastanede bir hamile ile aynı odadaydık ben o zaman hamile değildim.kız da serumlarla duruyordu 15 gündür serumla yaşıyorum demişti.yesin diye neler yaptık çok üzülmüştüm haline ordan biliyorum.

Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.

Esinin saatleri mi uymuyo kuzum bu kadar üzülüyorsun bu duruma ona gore randevu denk getrmeye çalışsan. Benimki geliyordu benle ama uyuz dr gostermiyordy dun gordu ilk defa adam da

Senin kocan niye gelmiyor kontrollere ya? Hadi önceden devlete gidiyordun içeri almıyorlardı galiba şimdi özele gittim diyorsun neden yanında olmuyor? Korku tedirginlik falan mı duyuyor acaba? Ya da rahat bi adam mı?

Tunaydin canlar keyifler bol olsun. Dun gece disari cikip dolasalim dedik esimle insanin keyfi olmayınca gezme aski da ölüyor uyukladim durdum guya kızı birakmistik gec doncektik. Habire tuvalet aramaktan gezemedik ki;) progestan son iki tane kaldi dun gece cok yorgun ve bitkin olunca bilerek almadım uyuyamam diye smdi de seytan durtuyor zaten iki tane almasan nolcak diye o kadar nefret etmisim yani

Bende dayanamadım dr bırak demedin atlaya atlaya içtim. Cidden bıkkınlık geliyor bu sefer her şeyi ona bağlıyorsun. Az kalmış sen de kurtuldun haptan.

Back
X