2015 Şubat Anneleri

Hala sut yogurt et yiyemiyorum. Yumurta biseylerin içinde olursa az az iste. Ilk zaman peynir yiyordum bol bol ondan da sogufum kalsiyum kaynagim sifir yani. Çorba olursa iyi yiyorum et suyuna olmayacak ama kokuyor cunku. Bu ara ekmek iyi geliyor tartiya iyi gelmiycegi kesin de;) fark ettim ki meyve de yemiyormusum. Annem değişik yemekler koyuyor önüme iste tadabilidgm kadar. Kısacası ne kendi adima ne kuzum adina saglikli beslnme durumum yok hâlâ. Isteyerek yedigim seyden sonra bile yemek boruma bi itici tat koku yanma çöküp oturuyor. Reflu gibi degil çözemedim ama rahatsız edici bi his bulanti gibi.

Soru sormayı unutmusum mesajima sizde durumlar nasil artik bebeler bizden beslnmeye basladi ya dikkat edebiliyor musunuz yediginize ictiginize. Mideniz aliyor mu ya da

Soru sormayı unutmusum mesajima sizde durumlar nasil artik bebeler bizden beslnmeye basladi ya dikkat edebiliyor musunuz yediginize ictiginize. Mideniz aliyor mu ya da

et yiyemiyorum. ama bol bol süt içiyorum canım yoğurt süt azda olsa peynir yiyorum. ama yumurtadan tiksindiğim için yemiyorum.ayrıca tavuk tüketiyorum haftada 1 veya 2.daha çok domates biber salatalık tarzı şeyler tüketiyorum.ve haftada 1 mutlaka balık aldırıyorum eşime onu fırında pişirip öyle yiyorum. geri kalan şeyler eğer kokmaz ise burnuma yemeye çalışıyorum. bende yemekten mide bulantısı olmadı hiç ama bazı yemekler gerçekten kötü kokuyor bana o yüzden annem genelde istediğim şeyleri yapıyor. evde kendimde çorba ağırlıklı yemek yiyorum çünkü bende kabızlık vardı. şimdi sulu şeyler tüketince baya azaldı. ha birde meyve çok tüketiyorum. mutlaka her girdiğimde marketten en az 1 çeşit meyve alır onu yerim ara öğünde.kola çay kahve hiç içmiyorum. sadece sade maden suyu içiyorum. gece ve sabah ilk işim koca bir bardak soğuk süt içmek :)

slm kizlar dün düğüne gitmiştik en son dayanamadim bende kalktim azicik ağar ağar oynadim umarim birşey olmaz :52::8:

Hiç sağlıklı şeyler yiyemiyorum hatta hiç bişy yiyemiyrm patates haşlaması dışında arada bide limon ama doktora söyledim hiç öenmli değil doy yeter dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dün kınadaydım ıynadım valla ama belimi kıvırtmadım omuzlarımı oynattım ellerimi falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haha komiksiniz.insanın yapamadığı şeyler nasılda kıymetli oluyor.bende deli gibi bovling oynamak istiyorum. Ama olmaz heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha komiksiniz.insanın yapamadığı şeyler nasılda kıymetli oluyor.bende deli gibi bovling oynamak istiyorum. Ama olmaz heralde.

bovling ağar ya sonuç olarak topu kaldiriyorsun :49:

Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.

devlet hastanesi öyle oluyor haklısın ben özele gidiyorum eşimlede hiç gitmiyorum hemşire çekti valla hatta dktor dedi videoya çekelim diye.inşallah sanada nasip olur:46:

kesinlikle burdan bim e sesleniyoruz lütfen bu cihazı bul ve getir :1::1::1:

homeland markasıyla cok yakında cıkaracak :D
1 hafta kalmış ins guzel haberlerle gel canım. Su isyerindeki çalışanları anliyamadim gitti bir can taşıyoruz ne var anlayisli olsalar kendi esleri aynı durumda olsa ne yaparlardı acaba... Gecmis olsun canım artık tehliken geçmiştir inşallah
tehlikem 3 devam edecek demişti haftaya öğrencem insallah progestanı iğneyi keser :( ya sorma az önce müdür cagırdı ve bana sanki ayagını denk al dercesine konustu:s hamilesin alt tarafı büyütme bu kadar dedi işleri elinin ucuyla tutmaya basladın buda hosuma gitmio dedi :( cok canım sıkıldı yaa :5:

hemde ne heyecanlı :))) cinsiyeti öğrenmeye çalıştık ama poposunu döndü bize hiçbişey göremedik :1::1:

ay yerşm ben onuu utangaç kız mı o yoksaa yaa
ayyy benımkı 10 haftalık anlaşılır mı acaba böyle eli kolu felan görür müyümki

Kizlarrrr oglusumuzu gormeye gittik doktor kesin erkek dio bende degisebilir belki kesin konusmayalim dedim yok erkek kesin dedi ayyyy yaramaz iki dakika yerinde duramiyor yerinde sapsikkk tutamadim gozyaslarimi minik minik parmaklari var yuzunu kapatiyor bir ensesinin altina atip keyif yapiyor saolsun doktor 10 dk izletti yerimmm onu ama cikti vermedi doktor degistirdim cok ilgilendi bu doktorumda 15 gun sonra baska bi doktora gidip karar verecegim kimde devam edecegime su sorunuma cozum bulduk 2 litre suya 1 bardak limonata katip icecem doktorumda oyle sorun yasamis banada tavsiye etti deneyecegiz :))

homeland markasıyla cok yakında cıkaracak :D

tehlikem 3 devam edecek demişti haftaya öğrencem insallah progestanı iğneyi keser :( ya sorma az önce müdür cagırdı ve bana sanki ayagını denk al dercesine konustu:s hamilesin alt tarafı büyütme bu kadar dedi işleri elinin ucuyla tutmaya basladın buda hosuma gitmio dedi :( cok canım sıkıldı yaa :5:

Insan hersey yolunda guzel haberlerle gelceksin. Yaklaşımına bak sanki biz köleyiz sanki abartıyoruz vicdan sahibi degillerki sırf bu yüzden isten ayrıldım milletin suratını cekemedimki özelde ogretmenlik yapıyordum saatlerce o çocuklarla uğraşıyordum ek ders koydular birsey demedim birde etüt cikti kafayı siyirdim izinde yok bende cktim simdi evdeyim alışmak zor oldu ama en azından kafam dinç Allah sana kolaylık versin hatta sabirrr versin canım o mudurede vicdan versin

kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum :(

ay yerşm ben onuu utangaç kız mı o yoksaa yaa
ayyy benımkı 10 haftalık anlaşılır mı acaba böyle eli kolu felan görür müyümki

10 haftalıkken gitmiştim eli ayağı oynadığında gerçi hoca baskı yapınca hareket ediyordu bilerek oynatmıyordu yani.sende görürsün :)

Yaa ne güzel çok kişi öğrendi cinsiyeti benim randevuma daha 3hafta var yaa :(

Back
X