- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
10 haftalıkken gitmiştim eli ayağı oynadığında gerçi hoca baskı yapınca hareket ediyordu bilerek oynatmıyordu yani.sende görürsün :)
çikilota yiyip gideyim olmazsa hareketlenır dıyolar ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftalıkken gitmiştim eli ayağı oynadığında gerçi hoca baskı yapınca hareket ediyordu bilerek oynatmıyordu yani.sende görürsün :)
çikilota yiyip gideyim olmazsa hareketlenır dıyolar ya![]()
kuzum sen şansını denersin bişey derse en azından olmadı izin vermedi deriz dimi :)
Amin inş cnm haftaya doktora gittiğimde heyet raporu isticem.. cidden dayanamıorum artık hamileyim ya sanki adam öldürdüm hırsızlık yaptım gibi davranıolar.. çok üstüme geliolar anlamıorumInsan hersey yolunda guzel haberlerle gelceksin. Yaklaşımına bak sanki biz köleyiz sanki abartıyoruz vicdan sahibi degillerki sırf bu yüzden isten ayrıldım milletin suratını cekemedimki özelde ogretmenlik yapıyordum saatlerce o çocuklarla uğraşıyordum ek ders koydular birsey demedim birde etüt cikti kafayı siyirdim izinde yok bende cktim simdi evdeyim alışmak zor oldu ama en azından kafam dinç Allah sana kolaylık versin hatta sabirrr versin canım o mudurede vicdan versin
ne zaman randevun :)
kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum![]()
çikilota yiyip gideyim olmazsa hareketlenır dıyolar ya![]()
Offf bundan hic hoslanmadim canim, dra iki kutu yazdirdim. Decaviti devlet karsiliyo mu? Eger dogruysa elevit cop oldu...
herkes cinsiyet öğrenmeye başladı biz daha salı günü gidicez 2'li test yapacak mı yapmayacak mı bilmiyoruz![]()
haklısın aslında kalp atışlarınıda gizliden kaydettirdim benim doktorum ii hoşta bazen cok atarlanıo korkuyorum ondan![]()
daha almadım haftaya haftaiçi giderim
Offf bundan hic hoslanmadim canim, dra iki kutu yazdirdim. Decaviti devlet karsiliyo mu? Eger dogruysa elevit cop oldu...
haha korkma kız bebeğimizin her hali güzel ve önemli bunlar bizim haklarımız yaw :)))
senin salı benim tee öbür cumartesi yaa nası gececek bilmiorum banada ikili testten bahsetmedi napcak bilmiorum.![]()
özele gidiorum bide azcık sımarıklık yapım dimiigaza geldim valla
![]()
inş "ben 2'li test yapmıyorum" demezde bu saatten sonra beni dr değiştirtmek zorunda bırakmaz:18:
aaaa bide özele mi gidiyorsun elbette videoya bal gibi çektireceksin kızım hemşireye ver telefonu çeksin işi ne :)))
aaaa bide özele mi gidiyorsun elbette videoya bal gibi çektireceksin kızım hemşireye ver telefonu çeksin işi ne :)))
ben ablamın gittiği doktora gidiorum profesyonel doktorlar ense kalınlıgına bakıolar gerek duymuyorlar şüphelenince 2'liyi yaptırıyorlar belki senin doktorunda öyledir sor sen yinede direk yapmadı deme![]()
çok ayıp hemşire olan arkadaşlar bu yazıyı okursa sana gücenir..işi video çekmek değil ki![]()