114 ulusal zehir danışma merkezi bir yere not etmeyi unutmayın....
O ne ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
114 ulusal zehir danışma merkezi bir yere not etmeyi unutmayın....
tenhada kıstırdın mıııı
ay ne güzelmiş yaa![]()
O ne ki
Ya bi tek benim vitamin farklı herhalde bana previt positive verdi 90 tablet bar içinde ve de 65 tl ye aldım. Yok mu decavit dışında vitamin kullanan? Daha öncede sordum ama cvp veren olmadı?????
Nub falan bilmiyorum sadece öyle geldi bana ama pek tutmaz benim tahminlerim![]()
ben dün gittim 9+3 tüm tam şekilli görünmüyor bu haftada el kol ama hareketlerini rahatlıkla görebiliyosun yaramaz olcak sanırım benim ki :)
biraz oyle oldu valla . yenı gelın gıbı kacıyodu napıyım :)
Melike sana daha once de sordm gormedin konyadayim demistin hangi doktora gidiyorsun?haklısın aslında kalp atışlarınıda gizliden kaydettirdim benim doktorum ii hoşta bazen cok atarlanıo korkuyorum ondan
Amin inş cnm haftaya doktora gittiğimde heyet raporu isticem.. cidden dayanamıorum artık hamileyim ya sanki adam öldürdüm hırsızlık yaptım gibi davranıolar.. çok üstüme geliolar anlamıorumheyet raporu alcamda devamıda gelir inş yoksa rapordan sonra dönünce beni çalıstırmaz cıkarırlar burdan ondan korkuyorum
![]()
Ilac kullanmak zor decavit hem bulanti hem hazimsizlik hem kabizlik yapiyor. Oglumda da kullanamadim cok. Dogumdab sonra dr kizmsti kansizliktan solmussun kan ilacini ic diye dinlemedim emzirme sureci sonunda butun depolarim bombostu. Halsizlik sinir agrilar basladi sonra kullandim ilaclari da duzeldm. Yani bu ilaclar bebek icin degil depolarini bosaltip yine dogar bebek ama senin icin onemli. Sabahlari hic uykumu almis uyanmadim bir sene boyunca bosa cekmisim. Doktoruna guveniyorsan kullan hepsiniKızlar bana da doktor ELEVİT yazmıştı.. Ben de araştırdım hakkaten domuz jelatini kullanıyorlarmış elevitte... Firmayı aradım onlar da teyid ettiler.
O yüzden decavite geçtim kendi kendime.. doktoruma da söyledim tamam zaten farkı yok dedi..
Bugün 12. hafta muayeneme gittim.
11+5 deyim..
Folik asiti artık kes dedi doktorum. Decavite devam dedi
Bir de OSTEOCARE adında bir ilaca başlattı. 2 günde 1 kullanıcam bu magnezyum+kalsiyum takviyesini
Bunun yanı sıra bir de OMEGA 3-SOLGAR başlatıyor.. Bunu da decavitle beraber her gün alacakmışım...
Bir sürü ilacım oldu hufff :/
Bilemiyorum bu kadar takviye şart mı..
Siz ne düşünüyorsunuz bu vitamin takviyeleri falan hakkında.. Annelerimiz bu kadar vitamin mi almışlar da bizi doğurmuşlar sanki... Ben biraz çekiniyorum..
Bu arada cinsiyetle ilgili de hiçbişi söylemedi o kadar diretmeme rağmen![]()
nette artık yukarı cıkmaya basladı falan yazıoda bide hafif karnım cıktı bende moda girdim hemen herkes soruo hayırdır hamilemisin die :)
Kızlar bana da doktor ELEVİT yazmıştı.. Ben de araştırdım hakkaten domuz jelatini kullanıyorlarmış elevitte... Firmayı aradım onlar da teyid ettiler.
O yüzden decavite geçtim kendi kendime.. doktoruma da söyledim tamam zaten farkı yok dedi..
Bugün 12. hafta muayeneme gittim.
11+5 deyim..
Folik asiti artık kes dedi doktorum. Decavite devam dedi
Bir de OSTEOCARE adında bir ilaca başlattı. 2 günde 1 kullanıcam bu magnezyum+kalsiyum takviyesini
Bunun yanı sıra bir de OMEGA 3-SOLGAR başlatıyor.. Bunu da decavitle beraber her gün alacakmışım...
Bir sürü ilacım oldu hufff :/
Bilemiyorum bu kadar takviye şart mı..
Siz ne düşünüyorsunuz bu vitamin takviyeleri falan hakkında.. Annelerimiz bu kadar vitamin mi almışlar da bizi doğurmuşlar sanki... Ben biraz çekiniyorum..
Bu arada cinsiyetle ilgili de hiçbişi söylemedi o kadar diretmeme rağmen![]()
Bulantisi kusmasi cok olan arkadaslarim bugun bir yazi okudum armurt mevsimi oldugu icin yazdim aserme durumunuzu dusunerek affiniza siginarak soyluyorum cok iyi geliyormus ac karina yedigin zaman daha etkiliymis...
benim midem bulantisi geçti şükür ama bende şeftali ve muzu çoooook yedim .havuç ve şimdi mevsimi olduğu için söylüyorum şeftalide bana iyi geliyor. eğer sürekli kusma istifra halindeyseniz hiç birşey yiyemiyorsanız. bu ikisini ve arkadaşın dediği gibi armutu düşünebilirsiniz. hem zararı yok hemde sağlıklı bol bol meyve yemek :) ben,m artık azaldı ama hala devam edenlere tavsiye ederim
ilk defa kan hapı içtim yarım saat olacak.inşallah yan etki yapmaz.bi yerde okudum kan ilacını içip yatarsak etkisi rahatsız etmiyormuş.hadi inşallah.
Günaydın güzel anneler herhalde kusmalar bir bende kaldı hâlâ sabahları lavabodan çıkamıyorum çok korkuyorum doğuma kadar sürerse diye hele ilaç kullanmasam gün içinde daha da beter olacağım ne yapacağım bilmiyorum artık yarın 12. Haftaya gireceğim ama kusmalar bitmedi bir türlü ilaçlarda zararlı zaten oyy oyy dertli başım