2015 Şubat Anneleri

Kızlar ya
Bazılarınız yazıyor tatilime gittim çok rahatım diye...

Çok imreniyorum ben de..

12. haftam doluyor...
14. haftam dolunca ben de artık bir nefes alıp tatile gitmek istiyorum...
Doktorum havuzu yasakladı, oturduğumuz sitenin havuzu var ayağımı sokamadım korkudan...

Denize girebilirsin diyor dr.
Biz de ona göre bir plan yapmak istiyoruz... İstanbula fazla uzak olmayan bi yere gitmek istiyorum...
Uçağa binmeyi de, uzun yola arabayla olsa bile çıkmayı da göze alamıyorum :50::50:

Bir de esas beni korkutan şey:
Ben 6 haftalıkken bir kanama yaşadım.. Çok büyük şoktu...
Sıcak bir banyo ardından olmuştu kanamam. O günden beri sıcaktan ödüm kopuyor..
Doktor da kesinlikle çok sıcağa maruz kalmamak gerek diyince.... Acaba dedim güneşte falan kalırsam Allah korusun sorun olur mu yine :26::26:

Sizler ne diyorsunuz...
İstanbula yakın tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??

Sizler neler planlıyorsunuz tatil için

Hayır bi de, Şubatta bebek doğsa, seneye de bebek çok ufak olacağı için zor gibi tatil....

Ben ankarada otryrm yakın olsun diye inkum yada amasrayı düşnyrm çok bunaldım bnde hamile olmadan önce ne planlarım vardı ama olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya
Bazılarınız yazıyor tatilime gittim çok rahatım diye...

Çok imreniyorum ben de..

12. haftam doluyor...
14. haftam dolunca ben de artık bir nefes alıp tatile gitmek istiyorum...
Doktorum havuzu yasakladı, oturduğumuz sitenin havuzu var ayağımı sokamadım korkudan...

Denize girebilirsin diyor dr.
Biz de ona göre bir plan yapmak istiyoruz... İstanbula fazla uzak olmayan bi yere gitmek istiyorum...
Uçağa binmeyi de, uzun yola arabayla olsa bile çıkmayı da göze alamıyorum :50::50:

Bir de esas beni korkutan şey:
Ben 6 haftalıkken bir kanama yaşadım.. Çok büyük şoktu...
Sıcak bir banyo ardından olmuştu kanamam. O günden beri sıcaktan ödüm kopuyor..
Doktor da kesinlikle çok sıcağa maruz kalmamak gerek diyince.... Acaba dedim güneşte falan kalırsam Allah korusun sorun olur mu yine :26::26:

Sizler ne diyorsunuz...
İstanbula yakın tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??

Sizler neler planlıyorsunuz tatil için

Hayır bi de, Şubatta bebek doğsa, seneye de bebek çok ufak olacağı için zor gibi tatil....

Benim önceki bebeğimde çok sıcak banyodan sonra kanamam artmıştı ondan sonra düştü.o nedenle sıcak sudan hep korkuyorum.gerçi benim 3 ay kanamam olmuştu doktora göre doğması mucize olurdu ama ben suya bağladım.
Ama sıcak suyla havanın sıcak olmasının birbiriyle alakası yok bence. doktorda sıcak derken sudan bahsetmiştir.Sıcak kuma yatarım diyorsan onu bilemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ankarada otryrm yakın olsun diye inkum yada amasrayı düşnyrm çok bunaldım bnde hamile olmadan önce ne planlarım vardı ama olsun:)

Daha once gittin mi o tarafa? Deniz icin degil de gezmek icin cok guzel yerler.
Bu arada bebekleri kabullenmissn artik kim sevmez kim kabullenmez ki di mi :)

Benim önceki bebeğimde çok sıcak banyodan sonra kanamam artmıştı ondan sonra düştü.o nedenle sıcak sudan hep korkuyorum.gerçi benim 3 ay kanamam olmuştu doktora göre doğması mucize olurdu ama ben suya bağladım.
Ama sıcak suyla havanın sıcak olmasının birbiriyle alakası yok bence. doktorda sıcak derken sudan bahsetmiştir.Sıcak kuma yatarım diyorsan onu bilemiyorum.

Ben de cok dikkat ediyorum banyoda su sicak olmasin diye. Adet olamayinca sökülsn diye sicak suyla yikanirdm onceleri ise yarardi

Haftasonu sessizligi gelmis buraya sayfalar ilerlememis. Yarin doktora gidicez iyidir ins bizim ufaklik. Ben cinsiyetten cok kime benzeyecegini merak ediyorum :) oglum bana hiic benzemiyor da :) ama yeter ki saglikli olsun

Daha once gittin mi o tarafa? Deniz icin degil de gezmek icin cok guzel yerler.
Bu arada bebekleri kabullenmissn artik kim sevmez kim kabullenmez ki di mi :)

Daha önce gittim evet denizi pek dalgalı ama olsun napalım en yakın orası şuan . Kabulledndim vesevdm artık şükür ve diyrmli allah iyikide almamış bana ceza olarak elimden

Haftasonu sessizligi gelmis buraya sayfalar ilerlememis. Yarin doktora gidicez iyidir ins bizim ufaklik. Ben cinsiyetten cok kime benzeyecegini merak ediyorum :) oglum bana hiic benzemiyor da :) ama yeter ki saglikli olsun

Kime benzeyeceğinş bende ölk merakedyrm ya evet:) gerçi doğsalar bile değişiyolar büyüdükçe

Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydın. Bizim bebek doğmadan alıştırıyor uykusuzluğa. Bir gece az bile uyusam ama verimli olsa bütün halsizliğim geçecek sanki.

Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydın. Bizim bebek doğmadan alıştırıyor uykusuzluğa. Bir gece az bile uyusam ama verimli olsa bütün halsizliğim geçecek sanki.

canim benim ya su an tam tersi durumdayiz biliyo musun :(
uyanamiyorum bi turlu. dun esimle balik tutmaya gittik sabah. ikide geldik 5te uyandim. sonra aksam 8 de yattim 1 saat bile olmadi uyanali gunum uyumayla geciyo dinlenemiyorum bi turlu

kizlar bu arada persembe benim de kontrolum vardi hersey yolunda bebisim 6,1 cm bastan popoya

karnimdan bakti ama cok hareketli oldugu icin bisey goremedi alttan bakmaya basladi

once kiz dedi sonra erkege de benziyor dedi kararsiz kaldi ama kiz derken daha cok kendinden emindi sanki :))

biz ikisini de istiyoruz o yuzden saglikli olmasi onceligimiz :))

ense kalinligimiz 1,85 mm

canim benim ya su an tam tersi durumdayiz biliyo musun :(
uyanamiyorum bi turlu. dun esimle balik tutmaya gittik sabah. ikide geldik 5te uyandim. sonra aksam 8 de yattim 1 saat bile olmadi uyanali gunum uyumayla geciyo dinlenemiyorum bi turlu

Benim bildiğim normali sizinki zaten hamileler çok uyur ilk aylarda.benim gibi ikiüç kişi var

kızlar benim hala mide bulantılarım ve koku hassasiyetim devam ediyor cok zor geçiriyorum mutfaga giremiyorum kokudan dün cesaret ettim yemek yapayım diye kusmaktan bi hal oldum sizler ne durumdasınız yumuşatıcı kokusundan nefret ediyorum herşey herkes kokuyorrrrrrr çokk kötüyümmm:43::43::43::43::43:

Günaydın bayanlar:16:
bende haftasonu bebişimi gördüm ve herşey yolundaymış çok şükür:nazar:
yanlız cinsiyet için 16. haftaya kadar beklemem gerekecek sanırım dr. um tatile çıkıyormuş.. çatlamazsam iyi yani:52:

Melike sana daha once de sordm gormedin konyadayim demistin hangi doktora gidiyorsun?

Oww cok pardon cnm görmemiştim cidden Selçuklu hastanesinde Nil OKUR'a gidiorum. Sende Konyadamısın??
benim zaten tek göbeğim vardı hep.yani göbüşüm var ama bebişten dolayı minnacık bi fark var sadece :)))
o bende de vardı ama farkedilio valla iş yerindekilerde öğrendi cnma okuolar :(

Benziyor falan diyince değişebilirde yüksek oran vermiş.bana da kız dedi değişmez bence hemen alıştım değişmesin

:emir_bebek: sağlıklı olsunda :) bana herkes kızz -kızz demişti. dr da öyle söyleyecek diye bekliyorudm :1: erkek diyince bi şşaırdım. erkeğe alıştırmaya çlışıyorum kendimi:) hepp kız cicilerine bakıordum internetten.. :) :46::49::55:

Hepinize günaydın biz artık 15. haftamıza girdik :) bu hafta sonu kısmet olursa özele gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum. rabbim hepimizin gönlüne göre versin en önemlisi eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin. :49:

Kızlar gunaydin bnm yrn kontrol var bebisimi cok merak ediyorum bakalım ne kadar büyümüş

günaydın kızlar
cumartesi gittik bizde dr a ense kalınlığını 2 olarak ölçtü tahliller 1 hafta sonra çıkacak dedi. velet zaten durmuyordu ölçmek için çok uğraştı hem normal hemde vajinal ultrasonda denedi :) şükür iyi dedi doktorumuz kanamam olduğu için verdiği ilaçları bıraktırdı tehlike yok artık dedi en önemlisi de buydu zaten ve tabi en merak edilen cinsiyete gelince :49: kız gibi gördüm ama birdaha ki gelişine netleşecek dedi :21: hissettiğim oldu allah hepinize yaşatsın bu duyguyu

Back
X