2015 Şubat Anneleri

Selammm guzel anneler ve tatli bebikler;) yazamadim haftasonu rehaveti sıcaklar beni fena yamulttu annemin evi de sicak cekilmiyor valla. Evimi barkimi ozledm ama babamn ameliyatı ertelendi biraz mecbur beklmede kaldik. Sac dökülmesi demissiniz acayip dökülüyor benim de nefret ederim sactan kildan zaten diyet yapmistim gecen yil çok dokulmustu tam duzelmeye basladi derken gebelik vurdu bir de keltoslascaz bu gidisle hele bi de dogum sonrası dökülmesi var bunun yandik;)
Progestan naleti bitti bakalim ins tekrar gerekmez yine de sandigim gibi cag atlayamadim sabah bulantilarim ikindi aksama kaydi bu sayede kahvalti edebikir oldum ama yedigim hersey yanma ve taeif edemedgm bi rahatsızlik olarak geri dönüyor. Enerji seviyem ayni vasatlikta bi canlanamadik gitti bugunumuze şükür yine de
ya bende çok merak ediyorum bu enerjı patlamasını ne zaman yaşayacağız biz.
sadece sabah biraz iyiyim bende onun dışında pestil.

siz çok çektiniz bir kaç kişi. sizin geçsin de biz idare diyoruz bir şekilde.

Ben normalde aşırı iştahlı biriyimdir
İlk 5-6 hafta hiç bulantım falan olmadı.. Ama iştah yoktu..

Sonraki haftalar da bulantı başladı... Kusma yok ama bütün gün midem böyle nası desem bi tuhaf... Yemek fikri bile ööğğğ ettiriyo :17::17:

Ama zaten kilolu başladım gebeliğe.. Söylemesi ayıp 79,5 kiloydum 180 boya :32::32:

İlk 3 ay belki kilo veririm dedim ama önce bi verir gibi olup sonra geri aldım.. hiiiç de yemememe rağmen bişey...

Bu arada anca meyve yiyebiliyorum.. serin ve tatlı iyi geliyo bulantıma..
Ama doktor meyveyi azalt dediiii....

Sanırım hamilelikle birlikte insulinin artmasından endişe ettiğinden..:26:

evet ya bende limonu yedim hepp.. dr dün erkek dedi.. birsonraki gelişinde kesin söylerim dedii.. okadar ekşi yedim nerde Ayşe:1:
benmde çin takvimnde kız çıkıyordu .. sivilcelerim çıktı.. çirkinleştim. vs. hep kızz dediler :)) tümm tabuları yıktım bunlarla ilgili :1::1::1::emir_bebek::emir_bebek:

yazın günü ağır tatlılar yenmiyor zaten demek ki mevsinsel :) bebişin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:52::52:

:) Senin yaptığının aynısını eşim yaptı dr kız yüksek ihtimalle diyince eşim bi tur daha baksanız dedi kadın kaldı öle :D sağlıklı olsunlarda ne fark eder hem erkek bebeklerin süper şeyleri var o gölek o tulumlar papyonlar :) ben hep erkek eşyalarına bakardım kız bakcaz artık :1:

oo senın secenegın cok merak etme :)

Ben normalde aşırı iştahlı biriyimdir
İlk 5-6 hafta hiç bulantım falan olmadı.. Ama iştah yoktu..

Sonraki haftalar da bulantı başladı... Kusma yok ama bütün gün midem böyle nası desem bi tuhaf... Yemek fikri bile ööğğğ ettiriyo :17::17:

Ama zaten kilolu başladım gebeliğe.. Söylemesi ayıp 79,5 kiloydum 180 boya :32::32:

İlk 3 ay belki kilo veririm dedim ama önce bi verir gibi olup sonra geri aldım.. hiiiç de yemememe rağmen bişey...

Bu arada anca meyve yiyebiliyorum.. serin ve tatlı iyi geliyo bulantıma..
Ama doktor meyveyi azalt dediiii....

Sanırım hamilelikle birlikte insulinin artmasından endişe ettiğinden..:26:
1,80 boy mu? o nasıl boy ya. o boya kilo fazla değil sanki. ben 73 kilo ile hamile kaldım. şu anda 85 kiloyum ve boyum 1,60 ama kimseye ve doktorlara aşırı yemediğimi kabul ettiremedim.
ilaçlar,diyet yapıyordum hamile kalmadan önce ve sigarayı bıraktım sanırım nedenleri bunlar olsa gerek..

ben o kalıp belirtilerin çok boş olduğunu kızımda öğrendim. benim hislerim daha doğru çıkmıştı. ben kız hissetmiştim ama herkes ittifakla erkek demişti çok tipim değişmemişti çirkinleşmemiştim falan filan.. bakalım bu defa da tutturabilecekmiyim:9: ama daha çok var benim öğrenmeme her zamanki gibi sabırla imtihan oluyorum:52:

allah gonlune gore versın inş :) ama kızdan sonrakı cocuk kız olsada erkek olsada bence muhım degıl. cunku ıkı kız kardeste bence cok ıyı anlasırlar bu hayatta bırbırlerının en ıyı arkadasları olurlar. erkek olursada degısık olur senın ıcın :)

1,80 boy mu? o nasıl boy ya. o boya kilo fazla değil sanki. ben 73 kilo ile hamile kaldım. şu anda 85 kiloyum ve boyum 1,60 ama kimseye ve doktorlara aşırı yemediğimi kabul ettiremedim.
ilaçlar,diyet yapıyordum hamile kalmadan önce ve sigarayı bıraktım sanırım nedenleri bunlar olsa gerek..

İşte bostan korkuluğu boyu esobacıım bendeki :1::1:

Yaaa eveeet... Ben de doğru düzgün tek lokma yiyemiyorum..
Eskiden yediğimin 5te birini bile yemiyorum....

Amaaa gel gör ki çoktan kilo vermiş olmam gerekirken ben almaya başladım..

Ama ilaçlardan demek ki... Geçen başka bi arkadaşla da yazıştık burdan. o da aynısını söyledi...

Bütün vitaminler şunlar bunlar hormon dengemiz zaten alt üst...

Benim bir de tiroidim çıktı. ona da her gün ilaç...

hiç yemeden şişiyoruz... :43::43::43:

ya bende çok merak ediyorum bu enerjı patlamasını ne zaman yaşayacağız biz.
sadece sabah biraz iyiyim bende onun dışında pestil.

aynen bende oyleyım ya. dun lısverıs merkezıne gıttım. ıkı magaza gezdım sadece. bıde 20 tl lık market alısverısı yaptım. dusunun ne kadar zaman harcamısımdır. ama eve geldım ve dırek uyumusum yorgunluktan. ben cekırge gıbıydım valla saatlerce gezerdım ve pes etmezdım ama artık yerımden tepişemıyorum resmen.

aynen bende oyleyım ya. dun lısverıs merkezıne gıttım. ıkı magaza gezdım sadece. bıde 20 tl lık market alısverısı yaptım. dusunun ne kadar zaman harcamısımdır. ama eve geldım ve dırek uyumusum yorgunluktan. ben cekırge gıbıydım valla saatlerce gezerdım ve pes etmezdım ama artık yerımden tepişemıyorum resmen.

ayyyyyyyyyy

kocam da bana kızıyo....

eskiden bi avm ye girdim mi çıkartamazdık seni... dükkan dükkan dolaşır her dükkanı didik didik ederdin saatlerce...
Nooldu sana böyle şimdi diyo.

E farkında mısın bilmem ama HAMİLEYİM!!!! diyorum...

Aman erkek işte ne anlıycak halimizden..:47::47::47:

biraz önce ocak annelerine sordum sizde enerji geri geldi mi diye ? öyle enerji patlamaları yaşamıyoruz ama eski halimize dönüyoruz yavaş yavaş yazmışlar. bizde yavaş yavaş döneriz sanırım. hoş eskisi gibi olamayız şu anda karnımız büyüyecek ağırlaşıcaz da şu perişanlık geçer heralde.

Merhaba Sevgili 2015 şubat anneleri;

Biraz geç oldu ama ancak vakit buldum:)Aslında ara sıra sizi takip ediyorum bir anne adayı olarak :)Kısmetse bende 2015 şubat annesi olucam:)Kadınlar kulubunda biraz yıllandım aynı zamanda 2008 eylül annesiyim bu ikinci kuzumuz olacak inşallah:)Umarım çok güzel paylaşımlar yapar çok güzel dostluklar ediniriz...Biz 2008 eylül anneleri olarak hala görüşüyor konuşuyoruz inanın harika bir duygu....Burda da daim olur inşallah dostluğumuz:)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy

kocam da bana kızıyo....

eskiden bi avm ye girdim mi çıkartamazdık seni... dükkan dükkan dolaşır her dükkanı didik didik ederdin saatlerce...
Nooldu sana böyle şimdi diyo.

E farkında mısın bilmem ama HAMİLEYİM!!!! diyorum...

Aman erkek işte ne anlıycak halimizden..:47::47::47:

canm en anlayıslısı bıle bı yerden sonra anlamaz oluyor. bız kendımızı ıdare edıcez artık napalım :)

biraz önce ocak annelerine sordum sizde enerji geri geldi mi diye ? öyle enerji patlamaları yaşamıyoruz ama eski halimize dönüyoruz yavaş yavaş yazmışlar. bizde yavaş yavaş döneriz sanırım. hoş eskisi gibi olamayız şu anda karnımız büyüyecek ağırlaşıcaz da şu perişanlık geçer heralde.

normal yememıze donsek yıne enerjımız bı nebze duzeler. ama dogru duzgun yemek yıyemedıkten sonra nasıl enerjık olunurkı. bence sıcaklarda cok etkıledı bızı. hava serınleyınce emınım hepımız daha ıyı hıssedecegız :)

normal yememıze donsek yıne enerjımız bı nebze duzeler. ama dogru duzgun yemek yıyemedıkten sonra nasıl enerjık olunurkı. bence sıcaklarda cok etkıledı bızı. hava serınleyınce emınım hepımız daha ıyı hıssedecegız :)

benim midem bulanmıyor tatlı hariç her şeyi yiyorum. sıcak etkiliyor gerçekten. çünkü diğer insanlarda diyor bir yorgunluk var üstümüzde diye. bakalım seçimden sonra bir iki günlüğüne bir yerlere gidelim dedik .iyi gelir belki. ben iki yıldır tatilde yapmadım. paso çalış.

allah gonlune gore versın inş :) ama kızdan sonrakı cocuk kız olsada erkek olsada bence muhım degıl. cunku ıkı kız kardeste bence cok ıyı anlasırlar bu hayatta bırbırlerının en ıyı arkadasları olurlar. erkek olursada degısık olur senın ıcın :)

aynen öyle canım hiç bir tercihim yok inan. sadece merak var bilmek istiyorum o kadar. eşim de ben de kız delisiyiz 10. da olsa sağlıklı olduktan sonra kıza seviniriz:9: erkek olursa da değişiklik olacak diye seviniriz onun da tadı ayrıdır eminim.. hertürlü güzel yani:16:

Merhaba hanımlar çook oldu ben giremeyeli, öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun
Umarım herkeste hayırlı haberler vardır
Zaman geçmiyor yahu 8 gün kaldı kontrole, 12+2 de olacak kontrolüm acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz erken sanki biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm en anlayıslısı bıle bı yerden sonra anlamaz oluyor. bız kendımızı ıdare edıcez artık napalım :)

benim ki de kendini çok dinliyorsun abartıyosun gibi bişiler söyledi bir iki defa.. keşke mümkün olsa da birer tanede onlar doğursa. ancak o zaman anlarlar bizi:9:

valla bızım de aynı oldu. doktor erkek dıyınce emınmısınız dıye bıle sordum. yanı erkek olma ıhtımalı sıfırdı gozumde :) ben bıde gıdıp pembe zıbın falan almıstım artık hedıye olarak gotururum bırılerıne :) hep saglıklı olsun gerısı muhım degıl dıyoruz ama erkek dıyınce bı buruldu ıcım ne yalan soylıyım. sonra cok kızdım kendıme. nankorluk yapıyorum gıbı geldı. erkek kız ne fark eder benım bebegım degıl mı sonucta dedım. şimdi cok mutluyum ınan. kız cıcılerı cok guzel gercekten ınsan bakmaya doyamıyor ama erkeklerdede var cok tatlı seyler. bızde paşalarımızı gıydırecegız. hem herzaan benı koruyacak bı erkegım daha olucak hayatımda. bunları dusununce mutlu oluyorum.

dunurum tebrik ederim, benimki cok nazli cikti bir kere gittim kendini gostermedi, bir kerede uyuyordu doktor rahatsiz etmek istemedi 15 ini bekliyoruz. Doktor ferlos ve devacit verdi, ikisinde de folik asit var kafam karisti cok fazla folik asitinde zarari olmasin sonra? sen ilac olarak ne kullaniyorsun? ve cok akintim var, fitil verdi

benim ki de kendini çok dinliyorsun abartıyosun gibi bişiler söyledi bir iki defa.. keşke mümkün olsa da birer tanede onlar doğursa. ancak o zaman anlarlar bizi:9:

ahh ahh onlar abartı görmemiş . bana bir şey oldu haftanın yarısı bir sebep bulup sabahlara kadar deli gibi ağlıyorum. 1-2 gündür ağlamamıştım dün şaşırdım ben ağlamadım diye yine bir şey buldum ağladım. ablamlara falan illallah geldi beni sakinleştirmekten. her olaya normalin 10 katı fazla tepki gösteriyorum.

dunurum tebrik ederim, benimki cok nazli cikti bir kere gittim kendini gostermedi, bir kerede uyuyordu doktor rahatsiz etmek istemedi 15 ini bekliyoruz. Doktor ferlos ve devacit verdi, ikisinde de folik asit var kafam karisti cok fazla folik asitinde zarari olmasin sonra? sen ilac olarak ne kullaniyorsun? ve cok akintim var, fitil verdi

Ne kadarlık canım senin bebiş? folik asiti sorsaydın keşke bana folbiolü bile artık yarım kullan demişti geçen gidişimde ama fazlasının zararı olmadığını biliyorum. Gerek yok diye azalttı herhalde. Bazen içime sinmiyor tam içiyorum bazen yarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X