- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Sağol kuzum bakayım bi gerçi 6 tane programdan takip ediyorum ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum bakayım bi gerçi 6 tane programdan takip ediyorum ama
Oy maşallah bizde 12+2 de gideceğiz sabırsızlandım şimdi
Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin benimde haftaya kontrolüm. Günlük ped kullanıyor musun ben onu bıraktığımda kaşıntı tamamen geçti meğer ondan oluyormuş
Kızlar nasılsınız, uzun zamandır yazamıyorum, okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfamız maşallah
cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ne güzel, bende perşembe öğlen gidicem inşallah doktora, 13+5 olmuş olacağım belki bana da cinsiyetini söyler
ama ben ikili testi daha çok dert ediyorum, inşallah benimde sonuçlarım sizler gibi güzel çıkaar..
bulantım aşermem vs. hiö olmadı sayılır benm hamileliğimin başından beri, ama benm de mantar sıkıntım var. kaşıntı okadar çok oluyor ki, gün içinde dayanması çok zor
bu sıkıntılarda bitecek ama inşallah.. hepinizi öpüyorum
mrb canımm öncelikle hayırlısı olsun allah sağ salim kavuştursun bizleri bende izmirdeyim ama benimki kız :) aynıyız senlesanıyorum tarih olarakta
Kızlar kızlarrr bir hoşgeldin diyen yok üstüne o kadar yazılmış
Ben yinede yazayım benimde kuzum 12+5 günlük bugün randevumuz vardı 2 li tarama yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü herşey yolunda çok şükür..Ve doktorumuz tahminin erkek dedi:)Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..Bu arada İzmir'den hamiş var mı ??![]()
kaç tane programdan takip edersek edelim hep bi merak içindeyiz bu aralar usg cihazı ucuz olaydı eve alırdık demeye başladım
![]()
Hayırlı olsun canım hoş geldin sayfalar hızlı ilerlediğinde arada kaynıyor mesajlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim haftaya olacak test zaman geçmiyor
benimde ense kalınlığı 2 cm ama testin sonucunu çarşamba alıcam. ben de çok korkuyorum inşallah hepimizin iyi çıkar. yoksa cinsiyeti mühim değil. ilk ve tek çocuk olacak zaten Allah ne verirse ona razıyız. kız dedi benimkine, senin de kesin belli olur. 13+1 de öğrendim.
kızlar yaa ben ıkılıyı daha yaptırmadım ya dr 11-14 haftalar arası yapılır demıstı sımdı ben 12+1ım ama cıhazda bır hafta gerıden gelıom oyuzden rıske atmasam bu hafta deılde haftayamı gıtsemkı acaba?
Hoşbuldukkk canım çok memnun oldum :)Amin inşallah...Hiç takmayın kafanıza su gibi geçecek alıcaz inşallah kucağımıza hepimiz sağlıkla sıhatle![]()
Haha aynı bende valla :)) angeltalk varya kalp atışları için bi alet. Alsak diyorum ama sonrada diyorum bi an duyamayız falan kalpten giderim
Canım ense kalınlığı ölçüsü tutmadan 2 li yapılmıyor eğer bir hafta geriden geliyorsa henüz gitme bekle çünkü ölçüler tutmayacak canın sıkılacak...Ama 1 hafta 10 gün beklersen çok net sonuç alırsın![]()
Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️
saol cnm yaa kızımda hıc boyle deıldım bılmıyodum hıc bısey kuzu kuzu dr ne derse tmamdı ama sımdı bılınclı olunca daha pımpırık oldum
Merhaba:)))Çok sevindim:)Evet hemen hemen aynıyız iki gün var benim sat 7 mayıs canım seninde 5 mayıs mı yoksa:)
Benim adım Duygu bu arada Karşıyaka dayım:)Hangi doktora gidiyorsun hangi semttesin![]()
nıye tek cnm dusunmuyomusum bır kardes ılerde?
hadı hayırlısı cnm...