2015 Şubat Anneleri

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım doktorunla görüş ve yat dolanma ayakta bendede oldu 3 kere iğne vurdu serum taktı ayaklarını kaldır yat doktorunu ara gel dicek zaten hemende git sakin ol ama allahın izniyle bişey olmaz bende damar genişlemesinden dediler öyle bişey olabilir ama mutlaka sor tabi

yok canım ya 34 yaşındayım daha zamanın yok. bir de yaş ilerleyince çok zor oluyor .23 yaşındaki birine göre beş kat daha fazla zorluk çekiyorsun.
Allah olmayanlara versin .ben geç kaldım iş güç derken yapmadım sonrada problem oldu olmadı bu zamana kaldık.
Cnm doktora sordum uykusuzluğu falan ama olabilir dedi normalmiş hatta şöyle bi espri yaptı kafası çok çalışan kadınlar hamilelik sürecini böyle yaşar :)) hatta 9 ay bile sürebilir dedi istatistikler bunu gösteriyormuş çok zeki olmak başa dert dedi 😁 neyse şikayet etmicem artık sıkıntılar başüstüne yeterki bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun 🙏🙏

bende yaptım onu ama pişman oldum :D çünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)

benimde kontrolüm yarın çikolata yer öyle giderim diyodum şimdi yemesem mi diyorum? kararsız kaldım....:26: zaten randevu alırken dr erken çıkacak dediler bide bebiş yerinde durmazsa başka güne sarkıtır mı acaba zaten yapacak mı yapmayacak mı onu bile bilmiyorum....

Cnm doktora sordum uykusuzluğu falan ama olabilir dedi normalmiş hatta şöyle bi espri yaptı kafası çok çalışan kadınlar hamilelik sürecini böyle yaşar :)) hatta 9 ay bile sürebilir dedi istatistikler bunu gösteriyormuş çok zeki olmak başa dert dedi 😁 neyse şikayet etmicem artık sıkıntılar başüstüne yeterki bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun 🙏🙏

:)) çok sağol. ben hep diyorum zaten mutlulukla zeka ters orantılı diye. ama bu iyi olmadı bir iki günlüğüne biraz avanak olmaya razıydım ben.
şaka bir tarafa da e peki bebek nasılmış. yeni bir şey öğrendin mi?

Tatlım ikili üçlü yaptırmadım zaten bunu yaptırınca onlara gerek kalmıyormuş bu test daha güvenilirmiş ama süresi uzun 3 hafta zor geçecek biz emin olmak için yaptırmak istedik

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım

:)) çok sağol. ben hep diyorum zaten mutlulukla zeka ters orantılı diye. ama bu iyi olmadı bir iki günlüğüne biraz avanak olmaya razıydım ben.
şaka bir tarafa da e peki bebek nasılmış. yeni bir şey öğrendin mi?

Bebiş iyi şükürler olsun 🙏🙏 doktor cinsiyet konusunda şöyle dedi erkeklerin testisleri kızların klitorisleri oluşuyormuş ya bu haftalarda bazen testis diye görülen şey kız çocuklarında klitoris kalın ve uzunsa şaşırtıp erkek gibi görünebiliyormuş yani anladığım şu ki ; kuz denildiğinde yanılma payı daha az ama erkek denildiğinde daha çok yanılabiliyorlar vitaminlerin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi çünkü bende bulantı yapmıştı :( bide testi yaptırdık işte kan verdim sonuçları beklicez 3 hafta 😳

evet hemde nasıl. ben sarısınım eşim esmer. acaba sarı mı olucak esmermı en cok merak ettıgım o :) aılede renklı gozlude cok var belkı sans vuru benım oglusumuda :)

Eşimle bİzde kumralız ailelerde satışın renkli göz çok bizde çok merak ediyoruz bende ela gözlüyüm bakalım nasıl olacak. Sağlıklı olsunlarda

Bebiş iyi şükürler olsun 🙏🙏 doktor cinsiyet konusunda şöyle dedi erkeklerin testisleri kızların klitorisleri oluşuyormuş ya bu haftalarda bazen testis diye görülen şey kız çocuklarında klitoris kalın ve uzunsa şaşırtıp erkek gibi görünebiliyormuş yani anladığım şu ki ; kuz denildiğinde yanılma payı daha az ama erkek denildiğinde daha çok yanılabiliyorlar vitaminlerin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi çünkü bende bulantı yapmıştı :( bide testi yaptırdık işte kan verdim sonuçları beklicez 3 hafta 😳

bana da vitamin kullanma dedi. ferrum verdi.
yani kısaca söylemedi cinsiyetini yanılmamak için..
benim kesin kız o zaman değişmez sanırım.
iyi testi yaptırdıysan kafan da rahat eder.

benimde kontrolüm yarın çikolata yer öyle giderim diyodum şimdi yemesem mi diyorum? kararsız kaldım....:26: zaten randevu alırken dr erken çıkacak dediler bide bebiş yerinde durmazsa başka güne sarkıtır mı acaba zaten yapacak mı yapmayacak mı onu bile bilmiyorum....

canım o bebekten bebeğe değişir öle düşünme genede bana yaramadı işte ben bidaha kine yemeden giderim yani zaten hep hareketli :nazar: o yüzden yani

Kızlar merhaba , son yaşadığım bunalım yüzünden daha fazla sizi sıkmamak adına okusam da yazılarınızı , birşeyler yazmadım. Hepinize bana tek tek yazanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Herşey şuan yolunda. En son nerdeyse bir ay önce doktora gittim. Randevum da pazartesi günü (11/08) . Bu ara karın ağrılarım oluyor ama gaz bağırsak falan değil. Ve çok afedersiniz bazen vajinamın orası içten ağrıyor .Sex sonrası falan değil genel olarak. Hatta ben içimden şunu geçirdim .. Sanki karın ağrısının sebebi : Bebekten kaynaklanıyor ve kendini dışarıya atmaya çalıştığı içinde oralarımda ağrı oluyor. Sizde de oluyor mu ? Benzer bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu hiç

bana da vitamin kullanma dedi. ferrum verdi.
yani kısaca söylemedi cinsiyetini yanılmamak için..
benim kesin kız o zaman değişmez sanırım.
iyi testi yaptırdıysan kafan da rahat eder.

Demek zeki annelerin uykusuluğu olurmuş hmmmm
Bunu öğrendiğim iyi oldu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de geceleri uyanıyorum uzun uzun uykusuz kalıyorum..

hatta hamılelık belırtılerınde hep aşırı uyku hali, uykuya meyil falan yazar ya.. ben de okuyup şaşırırdım...

Demek bir ben değilmişim :21::21:

kadınlar kulubunun en güzel yanı da bu sanırım kızlar...

insan yalnız olmadığını hissediyor.. bir tek bana olmuyormuş bunlar diyorrr:49:

Kızlar merhaba , son yaşadığım bunalım yüzünden daha fazla sizi sıkmamak adına okusam da yazılarınızı , birşeyler yazmadım. Hepinize bana tek tek yazanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Herşey şuan yolunda. En son nerdeyse bir ay önce doktora gittim. Randevum da pazartesi günü (11/08) . Bu ara karın ağrılarım oluyor ama gaz bağırsak falan değil. Ve çok afedersiniz bazen vajinamın orası içten ağrıyor .Sex sonrası falan değil genel olarak. Hatta ben içimden şunu geçirdim .. Sanki karın ağrısının sebebi : Bebekten kaynaklanıyor ve kendini dışarıya atmaya çalıştığı içinde oralarımda ağrı oluyor. Sizde de oluyor mu ? Benzer bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu hiç

canımcım denk geldiysen görmüşsündür
ben sürekli bu ağrılardfan yakınıyorum buralarda...

hala rahmimin içi kazınırmışcasına ağrıyor arada..
ve uzun da sürebiliyor...

hele ki normalde adet olmam gereken günlerde iyice artıyor bu

ve benim de vajene kramp gibi ani sancılar batıyor..

bu cumartesi doktoruma anlattım bunları.. olabilir normal dedi...
rahmin kendini hazırladığı için kaslar genişlemeye çalışıyordur dedi

kanama lekelenme olmadığı müddetçe endişe etmeyin dedi.. ve magnezyum&kalsıyum takvıyesı verdı bılhassa kramplar için...

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin benimde haftaya kontrolüm. Günlük ped kullanıyor musun ben onu bıraktığımda kaşıntı tamamen geçti meğer ondan oluyormuş

ben çok uzun yıllardır günlük ped kullanırım aslında, ve çokta memnundum, namaz kılarken çok rahat oluyor, herseferinde çamaşır değiştirmem gerekmiyordu. hayatımda ilk defa 3 ay önce mantar geçirdim, ki onda da hamileymişim, bilmiyordum ozaman, bide şimdi geçiriyorum :43: ve tavsiyeler üzerine hemen bıraktım günlük pedi ama sanırım benmki hamilelikle alakalı bi durum.

benimde ense kalınlığı 2 cm ama testin sonucunu çarşamba alıcam. ben de çok korkuyorum inşallah hepimizin iyi çıkar. yoksa cinsiyeti mühim değil. ilk ve tek çocuk olacak zaten Allah ne verirse ona razıyız. kız dedi benimkine, senin de kesin belli olur. 13+1 de öğrendim.

hani cinsiyet 4. ayda belli olurdu ya maşallah herkes 3. ayda öğrendi bizim bu topicte :1: benm içime hep erkek doğuyor, bayramda memlekete annemlerin yanına gittim, iki tane kocakarı testi yaptılar, (makas ve bıçaktan hangisine oturduğum ve ellerini göster denilince nasıl gösterdiğim testleri :1:) ikisinde de erkek çıktı. o kadar çok erkeğe alıştırdılar ki beni orda doktor kız derse eminmisin fln diycem :37:

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah, ikiside başımızın tacı, evimizin neşesiiii :54:

Demek zeki annelerin uykusuluğu olurmuş hmmmm
Bunu öğrendiğim iyi oldu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de geceleri uyanıyorum uzun uzun uykusuz kalıyorum..

hatta hamılelık belırtılerınde hep aşırı uyku hali, uykuya meyil falan yazar ya.. ben de okuyup şaşırırdım...

Demek bir ben değilmişim :21::21:

kadınlar kulubunun en güzel yanı da bu sanırım kızlar...

insan yalnız olmadığını hissediyor.. bir tek bana olmuyormuş bunlar diyorrr:49:

ya zaten son 3 ay istesen de uyuyamıyormuşsun. şimdiye kadar da uyumadık. çocuk olunca da çok az şanslı anneler dışındakiler uyumuyorlar. biz hamilelik dahil iki sene uykuyu unutalım gitsin. ben zaten çok düşkün biri değildim. az ye, az uyu, az konuş derler ya bende sadece uyuma kısmı az :)) keşke şu yeme kısmı az olaymış.

Back
X