2015 Şubat Anneleri

Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah korumus bebegini o kadar sert harekete karsin birsey olmamis

Canim benim doktorum gebze medical parkda ill dogum yaptigim doktorum gebze belediyesinin orda eger ters degilse gidebilirsin memnun kalirsin muayene ucreti 65 tl bana cok ters oldugu icin gidemedim ben onceden umut hastanesindeydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gebze uzak bize malesef. başiskelede oturuyoruz gölcüğe yakın. devlet semt polikliniği var ona mı gitsem die düşünüyorum valla

Kizlarrr gunaydin :)) doktora gidiyoruz ense kalinligina filan bakılacak bebisimin bir de bakalim büyümüş mu :)

Gunaydin kizlar, yeni gelenler hosgelmisler :) bebek hareketlerinden bahsetmissiniz, bunda cok gaz sikayetim oldugundan anlamiyorum ama az once sol tarafimda pit pitlar oldu, artik yavas yavad zamani geliyor :) ama oglumda hic gaz sikayetim olmadi onda daha net anlamistim :)

merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagım :1: bakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim :-)
Hoşgeldin tatlim. Rahat gecesi çok güzel saglikli bir hamilelik diliyorum.

Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.

Bizde gorumcemlerle gitmek istiyoruz tatil dönüşü inşallah. Çok zevkli olduğunu duydum hep. Zaten iki çocukla gidemem bari ikinci gelmeden tadini cikartalim :)

Günaydın kizlar... artik dun aksam dayanamdim hocayi aradim çünkü tekrar boğazım sismeye basladi suan fena oda yarin gel kulak burun bogaza gosterelim bi dedi ilac da vercekse kullancam artik cunku oluyom yaa geceleri hele bi öksürük nobetiyle uyaniom kac saat ayaktayim. bukadar oksurmeye napio bu cocuk içerde acaba

Cnm geçmiş olsun kullan ilaç endişelenmek annesi onun keyfi içerde gicirdir. Onu koruyan kapkali ve içi su dolu bi kesesi var.

Hii anladım canım Allah bebişini sana bağışlasın inş saglıgıyla kucagına alırsın :) sen en dogru olanı yapmıssın o zaman bol bol dinlenirsin hiç bişi bebişlerimizden kıymetli olamaz :)

ay evet ya sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :16: zaten bi kaç günümüz kaldı :1:

Gündüz katılamadım pek şimdi açığı kapatmam gerek. Hoş kafanız iki dakika dinlenmiştir ben yokken. Eşim şehir dışında gece bile kalkıp okuyorum yazan var mı diye. Pek uyuduğum da söylenemez.

Uyku sikintisi bende de var. Oglumda yastik görünce uyurdum. Esim inan yastiklari saklardi iki kelam edelim biraz uyuma diye. Oğlum doğdu ve hep duyurdu emer duyurdu ayni benim gibi. Bu sefer de tam tersi gece ikide uyuyorum anca bi WC te uyaniyorum bi saat yine uyku yok. 8:30 da uyaniyorum yine uyku yok. Bu sefer oglumdaki rahatligi arayacagim galiba :)
yarın 2 li tarama testi sonucunu alicam.randevum var.nolur benim için dua edin kızlar çok gergin ve heyecanliyim :(

İnşallah hayirli sonuçlarla gel tatlim. Bende cumartesi alicsm ama hic stresim yok. İnşallah herşey güzel olacak boyle düşün. Rabbim en büyük DAYANAĞIM. Ondan gelene boynun koldan ince. Kendisini çok düşünen kullarini asla uzmez
Rabbim. Güzel düşün.

Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:

Ya ben bi ara hisseder gibiydim sonra bitti adet donemimmis o zmn gaz hareketleri ydi sanirim simdi tik yok.

merhaba kızlar umarım bebişler ve annişler iyisinizdir.ben aloştım artık bu halime.49 kiloya düştüm.hiçbişe yiyemiiyorum ya.hla aynı şikayetlerim.bulantıları azaln yada biten var mı ya.11+2 oldum.dayanacak gücüm kalmadı.kanamam da kahverengi devam ediyorbugün doktora gideceğim.bakalım ne diyecek.

ilk hamileler için çok erken diye biliyorum. okuduğum kitapta 20. haftalarda hissedilir diyor. bu aylarda genelde gaz hareketleri oluyormuş.

günaydın kızlarr. 13+3 teyiz ben hareket falan hissetmedim henüz. ben mi duyarsızım acaba biraz:)

ilk hamileler için çok erken diye biliyorum. okuduğum kitapta 20. haftalarda hissedilir diyor. bu aylarda genelde gaz hareketleri oluyormuş.

günaydın kızlarr. 13+3 teyiz ben hareket falan hissetmedim henüz. ben mi duyarsızım acaba biraz:)

Kozlar daha geç hissediliyor erkekler daha cabuk hissediliyor. Bir de iç karniniz varsa daha geç hissedersiniz yoksa daha erken.

Kizlarrr gunaydin :)) doktora gidiyoruz ense kalinligina filan bakılacak bebisimin bir de bakalim büyümüş mu :)

Hayirli haberlerle gel tatlim.
merhaba kızlar umarım bebişler ve annişler iyisinizdir.ben aloştım artık bu halime.49 kiloya düştüm.hiçbişe yiyemiiyorum ya.hla aynı şikayetlerim.bulantıları azaln yada biten var mı ya.11+2 oldum.dayanacak gücüm kalmadı.kanamam da kahverengi devam ediyorbugün doktora gideceğim.bakalım ne diyecek.

Cnm ben 13+3 um ve bitti şükür bilantilar. Bir sabahlari arada mide suyu cikartiyorum. O da rahatsız etmiyor. Sabret bende serumla geçirdim 3 ayi simdi keyfini cikartiyorum desem yeri. 12 sen sonra baya azaliyor desem yeridir. İnşallah geçecek cnm.

Kozlar daha geç hissediliyor erkekler daha cabuk hissediliyor. Bir de iç karniniz varsa daha geç hissedersiniz yoksa daha erken.

hep bi ayva göbek vardı ben de ama iç karnımı bilemiyorum:) sağlıklı olsunlar da geç hissedelim dert değil

Herkese merhaba. Bu cumartesi ikili test sonucunu alicaz. Benim baya gobusum cikti. Minnos 13+3 olduk bugün. Arada karnim tas gibi oluyor kasilmalar basladi. Cumartesi muhtemel magnezyum verecek bana. Sizler nasilsiniz bakalim?

bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben bu 2 3 gündür kasık tarafımdan 2 santim yukarıda pıt diye bir hareketler hissettim bebekmi değilmi emin değilim ama hiç gaz şikayetine benzemeyen bir hareketti. etrafımdakiler hissedebilirsin dediler ama daha tam değil. belkide hareketti belkide değildi ama güzel birşey :)

bu arada daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi. bana doktor 18 haftalık olduğumda detaylı ultrason günü verdi. radyoloji den aldım randevuyu ağustos 19unda randevum var. kağıtta anomali taraması yazıyor. erken değil mi 18 haftalık iken .ama internetten okuduğumda 18. ile 23. hafta olarak geçiyor. zaten yollayan doktorda perinatoloji doktoru idi. yani biliyodur ne yaptığını herhalde :1: herhalde benden başkada detaylıya randevu alan yok.

Back
X