2015 Şubat Anneleri

Ayrıntılı usg herkese yapılıyor, benim gibi riskli gebeliklerde iyi bir perinatoloji uzmanının yapmasını tavsiye ediyorlar.
Allah nasip ederse harmony testim iyi çıkarsa, Nişantaşında Atıl Yüksel var ona gitmeyi planlıyorum ben de.

Tabi ki isteyen herkese yapiliyor
Da ikili test sorunsuz cikinca uce gerek duymayan anneler de olabiliyo sizin yaptirdiginiz sendrom acisindan daha ayrimtili bisey tabi.. Genel bi degerlendirmeydi benimki.. Ki zaten ayrintili herkes yaptirsin atlamasin noktasindaym
Umarim riskli bi durum yoktur guzel haberlerini alirsin miniginin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi canım paylaşayım hemen :)

Sabah 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su (Bağırsak düzeni için)

Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 4 5 zeytin dönüşümlü olarak yumurta(Hafta da 4 gün yeterli dedi)

Ara: 5 badem 5 fındık 2 tam ceviz

Öğlen : 1 porsiyon sebze zeytinyağlı,1 kase yoğurt ya da ayran 2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 meyve ya da yarım paket etiform bisküvi.....

Akşam: 4 köfte kadar et ya da tavuk ya da 1 ızgara balık dönüşümlü,yağsız salata,1 kase yoğurt ya da cacık ya da ayran 1 bardak ve 1 dilim ekmek

Gece 1 su bardağı süt ya da 1 porsiyon sütlü tatlı ya da 2 adet meyve

Çok zor bir liste değil evde pişen yemekten yiyorsunuz....

Et yerine bakliyat dönüşümü yapacak olursanız 10 yemek kaşığı bakliyat ile değiştirebilirsiniz....
Ya da et yeme şansınız yok peynirli bir tost ve ayran ile dönüşüm yapabilirsiniz...Uno ekmekler var 25 gr dilimi iki dilimin arasına yaptığınız tost kalori olarak denk geliyor kızlar...

Umarım işinize yarar:))

valla benim en ağır diyetlerim bile bu menüden ıyıydı sanki.
hem bunları yiyip hem de 14 kilo mu alacakmışız ?

Kızlaaar nabersiniz?

Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk

Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.

Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.

12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)

Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/

Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)

Eki Görüntüle 1210640

Eki Görüntüle 1210643

Gözün Aydın canım maşallah Allah nazardan saklasın ne güZelde çıkmış 😊😊

Kızlar bende iki gündür acı yemeye taktım. Peynirle acı sivri biber yiyorum. Ama canım nasıl acı istiyor anlatamam. Oda konusundada kızıma oda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına alıştırdım ben. Daha küçüktü ama alıştı. Şimdi 3 yaşında odasında yatıyor hala. Ama şimdiki aklım plsa oda yaptırmazdım. Bir beşik bir dolap alırdım. Aklı yetmeye başlayınca alırdım odasını. Ev kendimizin, bide ilk olunca heves ettik. İkinciyede oda istiyo eşim ama ben istemiyorum. Onunda aklı yetmeye başlayınca ikisine bir oda yaparız diyorum.

Ben benim oglani hep kendi odasinda buyuttum iki yasinda besigini istememeye basladi bilmis sey :)
Ben de ranzali genc odasi yaptirdim.
Bizim ev iki oda bi salon kendi evimiz kiraya cikmayi da dusunmeyince boyle cozum urettik..

ben de çok bişey almayı düşünmüyorum hem çabuk büyüyorlar yazık giydirilmiyor. eşya olarak da odasını şimdi değil kendi odasında kalmaya başlayınca yapmayı planlıyorum. herşey hemen değişio. kendi odasına geçmesi demek nerden baksan 2 sene. şimdilik sadece beşik alcam bi de şifonyer tmmdır.

yemek konusunda da drum bebek zaten 4 aya kdr senden beslenir. kendini yemek için kasma. ama suyu ihmal etme demişti. allaha şükür yavaş yavaş yemeye başladım. zaten giderek daha da artar iştahımız. sorun olacağını sanmıyorum. ben hiçbirşeyden kısıtlamıyorum kendimi. sadece çiğ et yemiyorum salam gibi bi de abartıp iki canlıyım die 2-3 tabak yemiyorum. normal devam ediyorum hayatıma. ceviz badem hergün mutlaka yiyorum. balıkla ciğere de bu hafta başladım.

ben bi yerde ciğer toksin barındırdığı için yenmemeli diye okumuştum. yemek mi lazımmış??

valla benim en ağır diyetlerim bile bu menüden ıyıydı sanki.
hem bunları yiyip hem de 14 kilo mu alacakmışız ?

Bence çok doyurucu canım bilmiyorum sen nasıl bir diyet yaptın ama ben bir önceki hamilelğimde aldığım 26 kiloyu vermek için bu listenin tam yarısını yiyip üstlelik birde spor yaptım eziyetin dibiydi:52::52:

En az 4 farklı diyetisten deneyimim var ve bu işe döktüğüm paranın haddi hesabı yok bu liste can bence:49::49:

Bu liste ile 14 klio diye birşey yok ben öyle birşey demedim ki:)

Max 10 12 kilo ile hamilelğimizi bitirebiliriz ve doğumdan sonra hepsinden kurtulabiliriz :16::16:

Tabi canım paylaşayım hemen :)

Sabah 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su (Bağırsak düzeni için)

Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 4 5 zeytin dönüşümlü olarak yumurta(Hafta da 4 gün yeterli dedi)

Ara: 5 badem 5 fındık 2 tam ceviz

Öğlen : 1 porsiyon sebze zeytinyağlı,1 kase yoğurt ya da ayran 2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 meyve ya da yarım paket etiform bisküvi.....

Akşam: 4 köfte kadar et ya da tavuk ya da 1 ızgara balık dönüşümlü,yağsız salata,1 kase yoğurt ya da cacık ya da ayran 1 bardak ve 1 dilim ekmek

Gece 1 su bardağı süt ya da 1 porsiyon sütlü tatlı ya da 2 adet meyve

Çok zor bir liste değil evde pişen yemekten yiyorsunuz....

Et yerine bakliyat dönüşümü yapacak olursanız 10 yemek kaşığı bakliyat ile değiştirebilirsiniz....
Ya da et yeme şansınız yok peynirli bir tost ve ayran ile dönüşüm yapabilirsiniz...Uno ekmekler var 25 gr dilimi iki dilimin arasına yaptığınız tost kalori olarak denk geliyor kızlar...

Umarım işinize yarar:))
Liste gorunce bana bi haller oluyo :D

ah aynı bebecik benimki gibi durmuş . ayaklarını da havaya dikmiş. Maşallah kuzuya. nub ne Allah aşkına biri bana da desin.

2 hafta önce baş ve popo tam tersi yerdeydi ilk bi baktık koca göbişi yaydıra yaydıra yatmış :)))

Nub cinsel organ çıkıntısı tatlım. Dik olursa erkek yatay olursa kız oluyormus. Doktora söledim bari nubu belli olan foto verin ben bakim dedim 25 senelik doktorum onun da bi kesinliği yok dedi. Şimdi biz pipi görsek mesela testisleri göremiyorsak hala kız olma ihtimali var deriz dedi. Sonradan değişmeler bu yüzden oluyo dedi iyi dedim napim yani 1 ay sonra söylicem dedi beklicem mecburen :)

Gözün Aydın canım maşallah Allah nazardan saklasın ne güZelde çıkmış 😊😊

Teşekkür ederim canımcım :)) bi çıksın ordan yicem onun minnicik totişini yaaa :))

Teşekkür ederim canımcım :)) bi çıksın ordan yicem onun minnicik totişini yaaa :))

Onu bende yapcam :) ısırcam ah bir çıksın artık

KıZlar bende hiç meyve yiyemiyorum oysA çok severdim Hamurişi patates peynir et filan yiyorum yeterli olmaz ama bişey olmaz heralde birde bel ağrım başladı dünden beri 14. Haftaya girdim sanırım normalmiki bel ağrısı

valla bilmiyorum canım zaten vajinal usg deyince benim suratım asıldı "psikolojik olarak hazırla kendini ama illa istemiyorum dersende sen bilirsin ben seni zorlayarak bişey yapmam" dedi. "senin canını acıtacak sana veya bebeğe zarar verecek bişey istemem yapmamda" dedi bende o zaman mecbur yaptırıcaz dedim.

İlk defa senden duydum bende ön yargiliyim o konuda hayirlisi cok gerekli birsey degilse yaptirmam kadin dogumcuya hastaneye gidecegim gun hem heyecan hem korku gece uyuyamiyorum bile :))

KıZlar bende hiç meyve yiyemiyorum oysA çok severdim Hamurişi patates peynir et filan yiyorum yeterli olmaz ama bişey olmaz heralde birde bel ağrım başladı dünden beri 14. Haftaya girdim sanırım normalmiki bel ağrısı

ben de tatlı hastasıydım. Tatlı yemeden günümü bitiremezdim eksik kalırdım. şimdi tatlıyla hiç aram yok. hep haşlanmış yumurta, patates, peynir, biber, ayran, şu buzlu meyveli dondurmalardan, kavun, karpuz gibi serin meyvelerden, acı şeylerden canım ister oldu.

değişiyo insan hamilelikte.

Kızlaaar nabersiniz?

Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk

Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.

Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.

12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)

Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/

Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)

Eki Görüntüle 1210640

Eki Görüntüle 1210643

merhaba güzel bebek:)

bence bu bir kız:)

Bence çok doyurucu canım bilmiyorum sen nasıl bir diyet yaptın ama ben bir önceki hamilelğimde aldığım 26 kiloyu vermek için bu listenin tam yarısını yiyip üstlelik birde spor yaptım eziyetin dibiydi:52::52:

En az 4 farklı diyetisten deneyimim var ve bu işe döktüğüm paranın haddi hesabı yok bu liste can bence:49::49:

Bu liste ile 14 klio diye birşey yok ben öyle birşey demedim ki:)

Max 10 12 kilo ile hamilelğimizi bitirebiliriz ve doğumdan sonra hepsinden kurtulabiliriz :16::16:

yok canım sen bakma bana ben şimdiden 12 kilo almış insanım. şaka yapıyorum. ben diyetisyen diyetleri ile zayıflayamıyorum sebze sevmıyorum pek. dukan yaptım bir keresinde 23, diğerinde 15 kilo verdim.
ama benim bünyem normal değil zaten. önceki düşükte de 3,5 ayda 20 kg aldım. ondan kasmıyorum artık.

Back
X