2015 Şubat Anneleri

zaten ben yaptırıp yaptırmamaya karar verene kadar biraz baktı göbekten ölçemiyorum alttan bakıcam dedi o sırada birazda tırsmanın etkisiyle 4'lü test yaptırıcam dedim ama 3 hafta sonra yine alttan bakılmaktan kurtulamadık mecbur kabul ettik.

hakkında hayırlısı olsun genelde üstten ölçerler çok ilginçmiş diyorum yaa her dr farklı

hiçbirşeyi yasaklamadı drum. abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. hatta ben de demir eksikliği olduğundan ben demir hapı kullanmak istemiyorum dedim. o da tmm ama o zaman et ya da koyu sebze yemeye dikkat etmelisin dedi. mümkün olduğu kdr az ilaç kullanmaya çalışıyorum. folikasit de pek kullanmadım. onun yerine hergün yumurta yedim. hala da yiyorum. açıkcası ilaçlara güvenmiyorum.

Et demiş ama ciğer de dedi mi? Çünkü genellikle yenmesini istemiyorlar

ciğer lekesi meselesi de yiyince değil. ciğere dokunup kendine dokunursan olur. annem ben de denemiş çok silik göbeğimde leke var. o yüzden eşime yaptırıyorum ben ellemiyorum. :27:

Ah canım ya 80 le bitse var ya valla zekeriya sofrası kurarım evde:))İmkansız gibi 8 kilo daha alcam bitecek:))Sen neden folik asit kullanmıyorsun canım dokunuyor mu?Bende yiyorum zaten 3 kilo aldım bile ne güzel hiç kilo almadan 3 ayı atlatanlar var....

Ay sende bendensin desene kaçla hamile kaldın canım ve şimdi kaçsın?

Boyum 1.65 gibi canım uzun değilim yani diyetisyen yardımı ile verdim ben çoğu kilomu..İdeal kilom 59.7 ama ben bu kiloya indiğim halde yemeye devam edip 69 a kadar çıktım ve bu kilo ile hamile kaldım..Şimdi 72 yim malesef:49:
Sende durumlar nasıl ?

folik asit dokunuyor bana maalesef kızımdada içmedim bundada içmiyorum :)

Et demiş ama ciğer de dedi mi? Çünkü genellikle yenmesini istemiyorlar

çiğ et yeme dedi mesela ama ciğer ya da sakatat yeme demedi. bu gidişimde tkr sorarım. cuma günü randevum var.
bi arkadaşıma da tavuk yeme demiş. tavuklara antıbıyotık verıolar die. e dedim dogunca da mı yemicek. alışsın şimdiden hayat böle malesef.

Mikrobik bir riski de vardi sanirim erken dönemde düşüge neden olabilecek temkinli olmakta yarar var normalde severim ama su an iykkk dedim okurken bile. Bir de batil ama gebelikte yiyince bebekte benzer leke oluyor diye uydurmus zamaninda buyukler hayal gücü işte

Batil sey o kadar cok ki gecen arkadas ta beline yumurta koy bebisin gamzeli olsun ben iki cocugumada koydum gamzeli oldular diyordu :)) surda 5 ay kaldi canim sabreder yemeyiz :)) dimi ama

Aynen canım öyle çok yerdimki tatlı şimdi İlk tatlıdan tiksindim kavun karpuz bile yiyemiyorum tadı var diye nezaman yemeğe başlıcamki 3. Ayıda geçtim ama 😊

valla canım Allah'ıma bin şükür tiksindiğim bişey olmadı. sadece yemek istemiyo canım. ama daha da önceleri öyle acı yedim öyle acı yedim ki, korktum bebeğe bişey olacak diye ama durduramadım kendimi. acıdan dudaklarım ters döndü yine yedim. ne acayip bişey :9::9::9::9::9:

Annemlerin burda bi dra gtmistim 14 bitince gel dedi bakalim.kendi doktorumun erken görüp soyleyecegini sanmiyorum zaten ondan umidim yok diye istdayken ogrenir miyim umudundayim ya. Gerci ben kızımi da 20.hafta bitince ogrenmistim sans iste;)

Farklı doktor belki de söyler canım bi şansını dene bari :)

20. Haftaya kadr iyi sabretmişsin ya da kız totosunu döndü göstermedimi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

heroine ;
merhaba arkadaşlar.
bu sabah sağlık ocağına gıttık kan verdım.. bıraz fenalık hıssı gelıyor. halsizlik falan ..demır -kan bı bakılsın ıstedım
yalnız kan verdıkten sonra kolum şişt,i ve ağrıyor... damarın ustunda bir misket buyuklüğü oldu... beze gibi.... neden olmuş olabilir..
ş,imdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ... kan bile verdım bı tup onda bıle olmadı..şimdi hamıle olunca endişelendım acıkçası

canım ii bastırmayınca ve kolunu katlı tutmadan kısa sürede aşağı bırakınca oluyor. kolonya ya da alkollü pamuk yap üstüne bastır, bi süre sonra geçiyo

Son düzenleme:
Mikrobik bir riski de vardi sanirim erken dönemde düşüge neden olabilecek temkinli olmakta yarar var normalde severim ama su an iykkk dedim okurken bile. Bir de batil ama gebelikte yiyince bebekte benzer leke oluyor diye uydurmus zamaninda buyukler hayal gücü işte

canım işte neden oluyor şundan ciğeri direk kızgın yağa atmak yanlış onu önce haşlamak lazımmış sonra kızartılması öneriliyor biz hamişler için daha iyi öyle benim kızımda bayan dr um öyle yap tüket demişti annemde hep öyle yapıyordu zaten

merhaba arkadaşlar.
bu sabah sağlık ocağına gıttık kan verdım.. bıraz fenalık hıssı gelıyor. halsizlik falan ..demır -kan bı bakılsın ıstedım
yalnız kan verdıkten sonra kolum şişt,i ve ağrıyor... damarın ustunda bir misket buyuklüğü oldu... beze gibi.... neden olmuş olabilir..
ş,imdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ... kan bile verdım bı tup onda bıle olmadı..şimdi hamıle olunca endişelendım acıkçası

damarı patlatmış olabilirler. benim normalde derimi yüzseler morarmaz ama geçen hastanede ne yaptılarsa şişti morardı bir iki hafta mor gezdim.

canım benim 2 dr da ciğer ye demişlerdi bana özellikle 3. ayda lakin ciğere allerjisi olan insanlar var kimisi farkında değil dikkat etmek lazım

Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁

benımde hiç göbekten bakılmadı
idrarım olmadı hiç görünmedi
bi dahakine 5kilo su içip gitcem :)

canım valla kendimi örnek vereyim dr a gittiğimde öyle çok su içmedim ne yalan söyliyeyim adam şıp diye görüyordu biraz tecrübe mi desek :)

ciğer lekesi meselesi de yiyince değil. ciğere dokunup kendine dokunursan olur. annem ben de denemiş çok silik göbeğimde leke var. o yüzden eşime yaptırıyorum ben ellemiyorum. :27:

annende neden deniyo ya :27: allah allah ya çok belirgin kara leke olsaydı :9:

Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁

aynen bazen bu kdr bilmemek lazım diyorum. normal doğum istiyorum ben nasipse tabi. o yüzden doğumu hiç araştırmıyorum. bilmeden girmek daha iyi sanki.
dr goruslerı farkedebilio elbette. ya da bızım degerlerımıze gore de soyluo olabılırler. benım drum rahat bıraz. ılk gıttıgımde ben hiçbişeyi yasaklamıyorum. herşeyi normal yapmaya devam edebilirsin sadece denize dalma gibi aşırı efor gerektiren şeyleri şuan yapmamanda fayda var demişti o kdr.

yahu cancan sakatat dedin mi akan sular duruyor kızımda annem sağolsun çok pişirirdi şimdi kızımda çok seviyor eğer allerjin yoksa ye kuzum hiç bişeycik olmaz ama kaynat önce sonra kızart valla ben hastasıyım işkembenin bile yapan olsada yesem nerdee :)))

Back
X