2015 Şubat Anneleri

GÜNAYDIN KIZLAR ,

dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi elevit kullananlar bilgisi olan bişi diyebilir mi ? ilacı içince dudaklarım feci halde şişiyo nerdeyse çeneme dayanıyor doktoruma ulaşamadım bilgisi olan söleyebilir mi yaşayan varmı ?
???

Canım ilacı içince olduğuna emin misin? Belki yediğin birşey dokunmuştur. Ben de elevit kullanıyorum hem de dokuz aydır ve hiç böyle etkisini görmedim. Eğer ilacı içince olduğuna eminsen içindeki birşey alerji yapıyor olabilir. Doktora sor mutlaka ve cevabı da yaz olur mu merak ettim şimdi.

Bende erkek hissediyorum ama saglıklı sıhatli olsunda ne olursa olsun . Bende ayın 15 de gidicem ense kalınlıgı için 11 haftada cagırdı.

Canım yaa yolculuğu neyle yaptınız? Uçak yolculuğunu merak ediyorum acaba güvenli mi? En çok da yanımızda ilaçları götürürken x-ray cihazından geçince ilacı etkiler mi diye düşünüyorum. Acaba reçeteyi gideceğimiz yere götürüp oradan mı alsak ilaçları.

canım ben antalyaya hamılelıkten once gıtmıstım ama haftaya fethıyeye gıdıcez tatıle kendı arabamızla. ozel arabayla olunca bı sıkıntı olmuyor, sık sık mola verıyorum zaten tuvalete gırmem gerekıyor mecburen duruyoruz :) ucak ıcın doktorunla konus bence o konuda cok bılgım yok. ama bı cok kısı bılıyorum ucaga bınen. son aylarda sıkıntı oluyor sadece. ama dedıgım gbı kesınlıkle doktoruna sormalısın. x-ray ılac olayınıda hıc bu acıdan dusunmemıstım bence sakıncası olsaydı prospektusunde yazardı.

Devlet hast.cok azarliyor insanlari haklisin insanlarin psikolojisi bozuyorlar.
Ozel oda pahali ama dogum ucuzmus.
Sezaryen ne kadar.

özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))

hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız :32:

Canım ilacı içince olduğuna emin misin? Belki yediğin birşey dokunmuştur. Ben de elevit kullanıyorum hem de dokuz aydır ve hiç böyle etkisini görmedim. Eğer ilacı içince olduğuna eminsen içindeki birşey alerji yapıyor olabilir. Doktora sor mutlaka ve cevabı da yaz olur mu merak ettim şimdi.

farklı hiç bişi yemedim canım eşimde bende aynı şeyleri yiyoruz hep ama işte ilacı içtim 3 saat sonra şişti dudaklarım o yüzden tamamiyle ilaca bağladık doktoru aradım müsait değilmiş hastası varmış kendisi arayacakmış

özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))

senin imzanda bugun bebegin için yazan şey çok hoşuma gitti
saç modeli filan :))
bide ilk dıçkı diyo
bebeklerin gideri oluyo mu :17:

Selam kızlar herkes iyidir inşallah:))Bir sürü sayfa geçmiş yine okuyamadım:))

Bugün benim 2.li tarama sonuçlarım geldi çok şükür herşey normalmiş darısı bekleyen tüm hamişlerin başına inşallah :nazar::nazar:

Uçak yolculuğu sormuş bir arkadaşımız ben 20 gün önce bindim doktoruma sordum 7.aya kadar sakıncası yok dedi..x ray cihazını internette araştırdım bir zararı yok demiş sitelerde..Avm lerde geçmemeye özen gösteriyorum yine de ama havalimanında böyle bir şansımız yok...Sorun olcağını sanmıyorum ben diğer hamileliğimde de binmiştim güvenle binebilirsiniz :16::16:

farklı hiç bişi yemedim canım eşimde bende aynı şeyleri yiyoruz hep ama işte ilacı içtim 3 saat sonra şişti dudaklarım o yüzden tamamiyle ilaca bağladık doktoru aradım müsait değilmiş hastası varmış kendisi arayacakmış

Canım çok geçmiş olsun muhtemelen içinde olan bir maddeye duyarlı olabilirsin bende bir yan etki yapmadı sadece iki gündür sinirlerim anormal bozuk çatacak yer arıyorum vitaminlerin böyle etkisi olur mu bilmiyorum belkide hamileliğin verdiği ruh hali....

Ama ilaç kimseye yan etki yapmayacak diye bir şey yok mesela metpamid mide bulantısı hapı çok basit bir ilaç ama beni 20.kattan atlatacak psikolojiye getirior:))Sonra bir okudum ki yorumları benim yaşadığımı yaşayan ne çok insan varmış.....Bence doktoruna danış canım kullanma derim ben...Sağlıkla inşallah:16::16:

senin imzanda bugun bebegin için yazan şey çok hoşuma gitti
saç modeli filan :))
bide ilk dıçkı diyo
bebeklerin gideri oluyo mu :17:

bende sabah gördüm saç modeli kıvırcıkmı düzmü acaba.ne heyecanlı zamnalar yarabbim ya :1: kız o kaldıkları sıvının içine şeyyapıyolarmış bizimde çişimiz 2 kat artıyo o yüzden sende öylemsin resmen saniye başı tuvaletteyim :1:

hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız :32:

ah ah benim en buyuk proplemımdı o bebek çocuk bölümleri. sürekli çocuk mağazalarını gezmek istiyordum eşimde kızıyordu bızım cocugumuz yok diye. kaçak göçek girer başkalarının çocuklarına hedıye alırdım. çok sevıyorum çocuk cicilerini. ama şimdi istediğim gibi girebilirim hepsine.

kızlar merhaba ben geldim. gittim hastaneden 2 li test sonucunu aldım.
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
bir ay sonra gel dedi.bir ay nasıl beklenir.

sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.

Ben boyattım valla cnm napim :( zararlı olsa ebnim doktorumda derdi abimde boyamazdı zaten.. garantici bi doktorun var galiba senin :) bu ardaa cok sevindim testlerinin temiz cıkmasına darısı basımıza.. doktorun az aksimi ne :p valla nası gececk dioruz ama gecio bi gün kucagımıza almıs olcaz Allahın izniylee :36::36:

10000 de 1 cok iyi bir sonuc canım. Hayırlı olsun. Doktorlar niye bu kadar yaşı konuşuyorlar anlamıyorum. Sanki biz keyfimizden bu zamana kadar bekliyoruz. Daha önce gitsek deseler bak geç oluyor erkenden bebiş yapın deseler bizi bilgilendirseler anlarım. Ama zaten yaşımızı biz de biliyoruz bebişimizin olacağı hevesiyle gidiyoruz kendilerine hevesimizi kırıyorlar :( benim bir tanıdığım 40 yaşında ilk bebişini doğurdu doktoru onu hep 26 yasindaki bayan metabolizması var sende diye motive etti. Bize gelince yaş sorun diyip duruyorlar.

ah ah benim en buyuk proplemımdı o bebek çocuk bölümleri. sürekli çocuk mağazalarını gezmek istiyordum eşimde kızıyordu bızım cocugumuz yok diye. kaçak göçek girer başkalarının çocuklarına hedıye alırdım. çok sevıyorum çocuk cicilerini. ama şimdi istediğim gibi girebilirim hepsine.

aynen görünce bile üzülürdüm dün ilk defa hamile reyonu nerde diye sordum görevliye meğer ne güzel bir duyguymuş.rabbim herkese yaşatsın.biraz göbeğim sıkıştırmaya başladı bende bol bi etek yada tişört bişey alırım evde giymek için dedim ama bulamadım :1: hevesliyim ya alcam valla göbeğinde bebek resmi olan tişörtten :1:

selam kızlar
bugün hava bir yağmurlu bir kapalı ki sanki kış geri gelmiş
pek sevdim nedense bu havayı:16:

Back
X