2015 Şubat Anneleri

bende sabah gördüm saç modeli kıvırcıkmı düzmü acaba.ne heyecanlı zamnalar yarabbim ya :1: kız o kaldıkları sıvının içine şeyyapıyolarmış bizimde çişimiz 2 kat artıyo o yüzden sende öylemsin resmen saniye başı tuvaletteyim :1:

yok ben tuvalete çıkmıyorum
bende gebelik belirtileri çok farklı oldu ya
muzdaribim bu konuya.mesela kusmadım hiç
ama bi anda ateş basıyo nefesım daralıyo ve inanılmaz derecede kuyruk batması yaşıyorum

yok ben tuvalete çıkmıyorum
bende gebelik belirtileri çok farklı oldu ya
muzdaribim bu konuya.mesela kusmadım hiç
ama bi anda ateş basıyo nefesım daralıyo ve inanılmaz derecede kuyruk batması yaşıyorum

evet herkesinki farklı oluyormuş bende bulantı oldu ama hiç kusmadım çok şükür şimdi herşey düzeldi sadece kasık ağrılarım geçmiyor

canım ben antalyaya hamılelıkten once gıtmıstım ama haftaya fethıyeye gıdıcez tatıle kendı arabamızla. ozel arabayla olunca bı sıkıntı olmuyor, sık sık mola verıyorum zaten tuvalete gırmem gerekıyor mecburen duruyoruz :) ucak ıcın doktorunla konus bence o konuda cok bılgım yok. ama bı cok kısı bılıyorum ucaga bınen. son aylarda sıkıntı oluyor sadece. ama dedıgım gbı kesınlıkle doktoruna sormalısın. x-ray ılac olayınıda hıc bu acıdan dusunmemıstım bence sakıncası olsaydı prospektusunde yazardı.

Aslında uçak veya araba yolculuguna doktorum birşey söylemiyor ikisine de olur diyor ama uçak sanki daha kısa diye daha iyiymiş gibi geldi. Onda da bu x-ray sorununu düşünüyorum çantamız x-rayden geçtikten sonra bile üzerinde zararlı ışınlar kalıyormuş hemen almamak falan gerekiyormuş. Bir de uçakta havada maruz kalınan kozmik ışınlar varmış. Of yaa fazla araştırmamak lazım sanırım yoksa kafayı yicez :)

evet herkesinki farklı oluyormuş bende bulantı oldu ama hiç kusmadım çok şükür şimdi herşey düzeldi sadece kasık ağrılarım geçmiyor

çok heycanlı ya
ilk olunca bide insan etkileniyo :17:
cinsiyetini çok merak ediyorum

Ben boyattım valla cnm napim :( zararlı olsa ebnim doktorumda derdi abimde boyamazdı zaten.. garantici bi doktorun var galiba senin :) bu ardaa cok sevindim testlerinin temiz cıkmasına darısı basımıza.. doktorun az aksimi ne :p valla nası gececk dioruz ama gecio bi gün kucagımıza almıs olcaz Allahın izniylee :36::36:

valla bende senden gaz aldım. senin doktorun dedi değil mi boyat diye. yaa canım sıkıldı valla herkes boyatıyor. ama bende deli gibiyim şimdi boyatma dediya boyatsam vicdan azabı çekerim. kına yapsam beyazlar turuncu oluyor daha çirkin oluyor.

10000 de 1 cok iyi bir sonuc canım. Hayırlı olsun. Doktorlar niye bu kadar yaşı konuşuyorlar anlamıyorum. Sanki biz keyfimizden bu zamana kadar bekliyoruz. Daha önce gitsek deseler bak geç oluyor erkenden bebiş yapın deseler bizi bilgilendirseler anlarım. Ama zaten yaşımızı biz de biliyoruz bebişimizin olacağı hevesiyle gidiyoruz kendilerine hevesimizi kırıyorlar :( benim bir tanıdığım 40 yaşında ilk bebişini doğurdu doktoru onu hep 26 yasindaki bayan metabolizması var sende diye motive etti. Bize gelince yaş sorun diyip duruyorlar.

valla ya annemde kardeşimi 42 yaşında yaptı. adetten kesiliyorsun demiş doktorlar.
4 aylıkken bazı belirtiler hissetmiş demek gitti doktora doktor hamilesin demiş.
o sırada adetten kesiliyor diye kimbilir ilaç falanda vermişlerdir doktorlar . Allaha emanet yaşıyoruz.

özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))

Ben dogumumu ozel odada yapmistim 200 filandi , yine ozel oda isterim tabii.
Yaa arkadasim dedigin fiyatlar cok uygun ben hic anlamadim 750 (sezaryan onceden oldum zorunluya giriyorum) olur mu ben bi yanlisligin olabilecegini dusunuyorum, bilge de lokman hekimde 2500. Bide bunlar baskent gibi degiller.
Supermis vaalla.

valla bende senden gaz aldım. senin doktorun dedi değil mi boyat diye. yaa canım sıkıldı valla herkes boyatıyor. ama bende deli gibiyim şimdi boyatma dediya boyatsam vicdan azabı çekerim. kına yapsam beyazlar turuncu oluyor daha çirkin oluyor.

evt boya üzerimdede zaten uzman doktor onaylı diyor.. yinede sen bilirsin benim psikolojim bozuluyor beyaz beyaz bi cesaret yaptırdım bakalım da bende ağda konusunda emin olamıorum :S

kızlar merhaba ben geldim. gittim hastaneden 2 li test sonucunu aldım.
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
bir ay sonra gel dedi.bir ay nasıl beklenir.

Ahh cnm benim çok sevindim ne güzel iyi haberlerin darısı başıma nasıl geçecek 2 hafta bakalım. Uyku için aynı şeyi söylemiş benimkiyle. Ama pasiflora kullanma çünkü onunda içinde az miktarda alkol varmış :( bir ay uzunmuş hakkaten ama sen büyüdün artık nasıl olsa 15. Haftaya girmek üzeresin belki yakında hareketlerini bile farkedersin. Bide sen en son 2 hafta önce mi gitmiştin? Tekrar muayene etti mi yoksa tahlil sonucuna mı baktı yalnızca?

aynen görünce bile üzülürdüm dün ilk defa hamile reyonu nerde diye sordum görevliye meğer ne güzel bir duyguymuş.rabbim herkese yaşatsın.biraz göbeğim sıkıştırmaya başladı bende bol bi etek yada tişört bişey alırım evde giymek için dedim ama bulamadım :1: hevesliyim ya alcam valla göbeğinde bebek resmi olan tişörtten :1:

evde giyerim bende o kıyafetleri, dışarda giyemem ayıpmış gibi geliyor .ayrıca bütün çalıştığım kişiler erkek . müşterilere giriyoruz ayda kaç kez. mümkün mertebe saklıyorum ben hamile olduğumu.

hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız :32:

Oyy cok guzel heyecanlar onlar hele ilk cocukta daha bi baska oluyor ins biz de yasariz hayırlısı ile

Selam kızlar herkes iyidir inşallah:))Bir sürü sayfa geçmiş yine okuyamadım:))

Bugün benim 2.li tarama sonuçlarım geldi çok şükür herşey normalmiş darısı bekleyen tüm hamişlerin başına inşallah :nazar::nazar:

Uçak yolculuğu sormuş bir arkadaşımız ben 20 gün önce bindim doktoruma sordum 7.aya kadar sakıncası yok dedi..x ray cihazını internette araştırdım bir zararı yok demiş sitelerde..Avm lerde geçmemeye özen gösteriyorum yine de ama havalimanında böyle bir şansımız yok...Sorun olcağını sanmıyorum ben diğer hamileliğimde de binmiştim güvenle binebilirsiniz :16::16:

Gozun aydın canım sonuçlar icini rahaylatmistr

sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.

Esobacim senin de gozun aydın canım pasifloraya cok umit baglma uyuyamiycak adam her turlu uyuyamio maalesef

selam kızlar
bugün hava bir yağmurlu bir kapalı ki sanki kış geri gelmiş
pek sevdim nedense bu havayı:16:

Selam canım ben de kisi ozleyenlerdenim ruzgara hasret kalmisiz

Ahh cnm benim çok sevindim ne güzel iyi haberlerin darısı başıma nasıl geçecek 2 hafta bakalım. Uyku için aynı şeyi söylemiş benimkiyle. Ama pasiflora kullanma çünkü onunda içinde az miktarda alkol varmış :( bir ay uzunmuş hakkaten ama sen büyüdün artık nasıl olsa 15. Haftaya girmek üzeresin belki yakında hareketlerini bile farkedersin. Bide sen en son 2 hafta önce mi gitmiştin? Tekrar muayene etti mi yoksa tahlil sonucuna mı baktı yalnızca?
yok sadece tahlil sonucuna baktı. bir de soruları sordum işte. senin sonucu bende merak edıyorum daha varmış ama . senınkını doktorun mu yorumlayacak. yoksa altına analizi yapılıyor mu acaba Türkçe.
bunda bir problem görünseydi bende direkt seninkinden yaptıracaktım.
inşallah seninki ve herkesin iyi çıkar.

Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi;)) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)

aslında ben kışı sevmem soğuk havayı sevmiyorum en sevdiğim mevsim bahar
ama bu yaz nedense sıcaktan nefret ettim iyice
şimdi işe gitmeyecek olsam alır pikeyi üstüme camın önünde uyurdum valla
tam uyku havası:16:

Oyy cok guzel heyecanlar onlar hele ilk cocukta daha bi baska oluyor ins biz de yasariz hayırlısı ile

Gozun aydın canım sonuçlar icini rahaylatmistr

Esobacim senin de gozun aydın canım pasifloraya cok umit baglma uyuyamiycak adam her turlu uyuyamio maalesef

sağol canım darısı herkesin başına. yok ona umut bağlamadım bana zaten etki etmez o. çok eskiden büyük bir üzüntüde şişeyle içmiştim etki etmemişti.
ama şunu anladım yatmadan az su içersem daha çok uyuyorum.

Canim oncelikle hayirli olsun. Allah hepimise kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de pzt kontrolum var ikili test falan. Benim de yas 36. Bana da yas riski diyecektir. 11 hafta oluyor pzt. Ben de sacimi boyatma hayalleri kuruyorum resmen 3 renk oldu toplamadan gezemiyorum bi de bana da yasak derse bole pacoz pacoz gezerim ☺️ aman bosver saglikli olsunlar da biz 9 ay cirkin oluverelim dimi sekerimm ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi;)) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)

ayyy canım yaaa kıskanır tabi annesi
benim ablamda ben doğduğumda neden herkes ona hediye getiriyo bana kimse bişey almıyo diye ağlama krizlerine girmiş
hatta kıskançlıktan hasta olmuş doktora götürmüşler
doktor bunun bişeyi yok kardeşini kıskanıyo demiş:1:

yok sadece tahlil sonucuna baktı. bir de soruları sordum işte. senin sonucu bende merak edıyorum daha varmış ama . senınkını doktorun mu yorumlayacak. yoksa altına analizi yapılıyor mu acaba Türkçe.
bunda bir problem görünseydi bende direkt seninkinden yaptıracaktım.
inşallah seninki ve herkesin iyi çıkar.

İnşallah canım 🙏 benimkini doktor yorumlayacak bilmiyorum nasıl yapacaklar ☺️ Senin sonuç çok iyi merak etme çok iyi ihtimal senin için sevindim. Eğer muayene olduysa cinsiyet ne olmuş diye soracaktım senin 14. Hafta bitiyor dimi?

her türlü kıskanıyorlar valla. kıyamam ona. ben bile kardeşim doğunca 12 yaşındaydım hepsini hatırlıyorum gıcık olmuştum daha doğmadan annemin karnında sevmemiştin.
şimdide kuzenımın 4 yaşında kızı var karnımı gösteriyorum bebek diye. severmiş gibi yapıyor ama surat bir karrış.

Slm kizlar umarim herkez iyidir ikili tarama sonucu temiz cikan annelerin gozu aydin darisi bize:) bende bi temizlige kalkisim dedim yeni tasindim hrrsey trmiz ama camlar acik cok toz oluyo hersey evi topla toz al derken simdi supurmeye gecicem insallah ama sicaktan bunaldim hava kapali bide nem isde yapinca daha kotu oldum yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X