2015 Şubat Anneleri

Ben de kışı çok severim canım. Bu mevsimin de en çok bol bol taze meyve sebze bulunabiliyor olmasını seviyorum. Hoş çok fazla yiyemiyoruz ama en azından hormonsuz bulabiliyoruz.

Doğru gerçi pazar manav işi açısından yaz daha iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen allah yardımcısı olsun bu sahildeki hamilelerin
duş almaya banyoya yöneliyorum inanki banyo bile sıcak havayla karşılıyo
azcık ılık açınca etraf sıcaktan buharlanıveriyo
berbat bişey

valla ben burda bile duşa zor giriyorum
dediğin gibi sıcak sudan nemli rutubetli tuhaf bir hava oluyor

ilahi ya :D o ağırlık tutar seni merak etme :emir_bebek:

kız seninki de 45 gr .hadi iyisin sen de uçmayacaksın.
benim 85 kg 55 gr yetmiyor da bebek tutacak 45 gr cık.
ablama diyorum bari 100 gr olsaydı. kasaptan bile kıyma isterken 100 gr diyebiliyorsun en azından karşılaştıracağımız bir gramı olsa.

Allah kolaylık versin canım. benim ablamda sınıf öğretmeni ne zaman 1leri okutsa 4-5 kg zayıflıyor. 2. dönem izne ayrılacaksın çocuklar içinde kötü olacak, seni baştan vermeseler 1e ne iyi olur senin için.

ee esobacım saç rimelide kimyasal hergün onu sürmektense boyatmak daha mantıklı değil mi ki acaba? kaç ayda bir boyuyodun normalde saçını çok mu çabuk dibi geliyor?

her ay boyuyordum. saç rimelini iki kez falan sürdüm. o da geldi aklıma kimyasal olduğu. zaten çıkıyor eline yüzüne hep.
bulcaz bakalım bir hal çaresini. ya zaten çirkinliğin dibi oldum. renk menk kalmadı yüzümde. kızanım çok güzel olcek heralde.
hadi dokuz ay idare ettik de doğumda resim çekiyorlar falan . zaten narkozdan yeni uyanmışsın öyle hortlak gibi. sonradan bakıyor insan o resimlere öcü gibi olmasın bari.

valla ben burda bile duşa zor giriyorum
dediğin gibi sıcak sudan nemli rutubetli tuhaf bir hava oluyor

az kaldı geçicek bu dönemimiz
çok şanslıyız kış annesi olcaz
kış bebeklerine bayılırım sıcacık odada kokuları nasıl yayılırr :emir_bebek::nazar::46::46:

Iyi hatırlattın canım bavula pudra falan da koyayım ben :) aslında bana kalsa hiçbirlere gitmek istemiyorum herşeyden korkar oldum ama işte yılda bir kez tatilimiz var diye gidelim dedik.

antalyanın neresine gidiyosun

Benim cildim epey kuru hiç anneme benzememişim kadın 5 doğum yaptı tek mi çatlak olmazzz :19::19:
Neyse şimdi ben bebek yağını kullanıyorum 2. ay bittiğinden beri ama geçen farkettimki kalçalarımda çatlak oluşmaya başladı .
Liearc Phytolastil Çatlaklar İçin Jel almayı düşünüyorum ne diyorsunuzzz ???

ben hiçbirşey hissetmiyorum nedense. hiç rüya falan da görmedim. eşim erkek görmüş. hatta oğlum diye sevio. kızıyorum ama dinlemio. :27: kız olursa soka gircek o kesin. :27::27: benim için farketmez ama kız kıyafetleri çok güzel hiç erkek şeylerine bakmıyorum bu da bi gerçek :17:

xray cihazları için. avmdekilerin çok bi etkisinin olmadığını biliyorum. ayar seviyeleri düşük çünkü. ama havalanı gibi yerlerde daha yuksek oldugu için biraz daha temkinli olunabilir. ben yeni hamileyken uçağa binerken hamileyim dedim. hiçbişe sormadan yandan aldılar beni. ama çantayı da ellemeyelim falan bana abartı geliyor açıkcası. tüm gün tv, pc karşısındayız ellerimizden cep teller düşmüyor. wireless ağının göbeğinde oturuyoruz da xray hafif kalır yani. şahsi fikrim.

antalyanın neresine gidiyosun

Buyuk ihtimal lara ama ben geciktirebildigim kadar geciktirmeye çalıştım o yuzden henüz otel ayarlayamadık. Cogu da dolmuş zaten :) sanırım bugun ya da yarın neresi olacağı kesinleşir. Ankara'dan birşey istersen getirebilirim :)

her ay boyuyordum. saç rimelini iki kez falan sürdüm. o da geldi aklıma kimyasal olduğu. zaten çıkıyor eline yüzüne hep.
bulcaz bakalım bir hal çaresini. ya zaten çirkinliğin dibi oldum. renk menk kalmadı yüzümde. kızanım çok güzel olcek heralde.
hadi dokuz ay idare ettik de doğumda resim çekiyorlar falan . zaten narkozdan yeni uyanmışsın öyle hortlak gibi. sonradan bakıyor insan o resimlere öcü gibi olmasın bari.

Bİ Arkadaşım 3.aydan sonra bıtkısel boya ıle boyattı saclarını ama her ay değil tabıkı
bi tanesıde sureklı bandana tarzı seyloer taktı kafasına

benımde saclarım sarıydı tam boyacaktım hamıle olduğumu öğrendım böyle ığrenç iğrenç dolaşıyorum...
kuaförum şöyle bi fikir verdı sac dıplerıne gırmeden boyanın başladığı yerden kendı rengıne boyayaylım dedı..şimdi 3.ay bıtsın öyle yapmayı planlıyorum
çingene gibi gezıyorum şu durumda

ben hiçbirşey hissetmiyorum nedense. hiç rüya falan da görmedim. eşim erkek görmüş. hatta oğlum diye sevio. kızıyorum ama dinlemio. :27: kız olursa soka gircek o kesin. :27::27: benim için farketmez ama kız kıyafetleri çok güzel hiç erkek şeylerine bakmıyorum bu da bi gerçek :17:

xray cihazları için. avmdekilerin çok bi etkisinin olmadığını biliyorum. ayar seviyeleri düşük çünkü. ama havalanı gibi yerlerde daha yuksek oldugu için biraz daha temkinli olunabilir. ben yeni hamileyken uçağa binerken hamileyim dedim. hiçbişe sormadan yandan aldılar beni. ama çantayı da ellemeyelim falan bana abartı geliyor açıkcası. tüm gün tv, pc karşısındayız ellerimizden cep teller düşmüyor. wireless ağının göbeğinde oturuyoruz da xray hafif kalır yani. şahsi fikrim.

Canım x-ray en güçlü ışın. Röntgen yani. TV falan radyo dalgaları yayıyor. En zararsızı o olmasına rağmen onda bile fazla maruz kalmayın diyorlar.

ayy canım alemsin ya seni okurken çok keyif alıyorum :)) ben bayram öncesi saçımı kestirmeye kuaföre gittim hamile bi kadın vardı o da 9 ay boyatmamış saçları göz hizasına kadar bembeyazdı.doğum sonrası fotoları düşünerek boyatmaya karar vermiş bitkisel boyayla boyatıyordu. en olmadı sende öyle yaparsın :1:

Daha önce anne olmuş olanlara bir soru daha sorucam, doktora gittiğimde kilosunuda söyledi 105 gr.. Bana önce normal geldi bilmem etmem sonuçta . Eve geldim araştırırken birşeye denk geldim , çokk fazla ya en az 30 gr fazla hemde.. sizde nasıldı hatırlıyormusunuz ?? Bunun sebebi ne olabilir ? Kötümü ??

Daha önce anne olmuş olanlara bir soru daha sorucam, doktora gittiğimde kilosunuda söyledi 105 gr.. Bana önce normal geldi bilmem etmem sonuçta . Eve geldim araştırırken birşeye denk geldim , çokk fazla ya en az 30 gr fazla hemde.. sizde nasıldı hatırlıyormusunuz ?? Bunun sebebi ne olabilir ? Kötümü ??

canım ne zaman gittin doktora bilmiyorum, daha öncede anne olmadım sorunun muhattabı da değilim ama senin hamilelik cetvelinde bebeğin ortalama ağırlığı 110gr yazıyor. eğer bu hafta gittiysen bi tuhaflık yok gibi? :54:

Back
X