2015 Şubat Anneleri

Bİ Arkadaşım 3.aydan sonra bıtkısel boya ıle boyattı saclarını ama her ay değil tabıkı
bi tanesıde sureklı bandana tarzı seyloer taktı kafasına

benımde saclarım sarıydı tam boyacaktım hamıle olduğumu öğrendım böyle ığrenç iğrenç dolaşıyorum...
kuaförum şöyle bi fikir verdı sac dıplerıne gırmeden boyanın başladığı yerden kendı rengıne boyayaylım dedı..şimdi 3.ay bıtsın öyle yapmayı planlıyorum
çingene gibi gezıyorum şu durumda

Bandana değil de cok şık saç bantları var. Arkadaşım kulak ameliyatı olduğunda takmıştı çok da yakışıyor. Belki uzayan kısımlar böyle kapatılabilir.
Canım sarı sacı seviyorsan kendi rengine boyattıktan sonra geri sarıya dönmek zor olabilir. 9 ayda ne kadar uzar ki saç en fazla 9-10 santim. Ama kendi rengine boyatıp sonra sarıya dönmek isteyince oriel falan yıpranıyormuş saçlar, boyanın altındaki sarılar kopuyormuş. Belki rofleyle uzayan on kısımlar dibine gelmiycek şekilde sarılaştırılabilir bir süre için. Benim kuaförüm öyle demişti :)

Kızlar kızlarrrr ne yaparsınız size birşey soracağım ben tatile gidemiyorum kocam sağolsun götürmüyor burda havuza gitmeyi düşünüyorum ama sakıncası varmı bilmiyorum birde ben mikrop kapmasın diye tampon kullanmak istiyorum zararı varmı acaba ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız olursa dünyalar eşimin olcak kız
ama bende hep erkek hissediyorum

AYNI valla benim de eşimin ailesinde kaç kuşaktır kız yok çok meraklı. ben ikisini de istiyorum ama. hele sabah cimcime sarı bir çocuk vardı minibüste ellerini ısırasım geldi. hepsi güzel

Kızlar kızlarrrr ne yaparsınız size birşey soracağım ben tatile gidemiyorum kocam sağolsun götürmüyor burda havuza gitmeyi düşünüyorum ama sakıncası varmı bilmiyorum birde ben mikrop kapmasın diye tampon kullanmak istiyorum zararı varmı acaba ki

Tampon zararlı diye biliyorum. Gireceğin havuz mutlaka çok temiz olmalı klorlaması falan düzenli kontrol edilmeli. Olimpik havuzu öneririm ama temiz olmalı. Ayrıca doktorum bana TTO Intim Köpük vermişti. Havuza girmeden önce avuc içine tek doz sıkıp genital bölgene sürüyorsun. Krem gibi suruyosun.

Bİ Arkadaşım 3.aydan sonra bıtkısel boya ıle boyattı saclarını ama her ay değil tabıkı
bi tanesıde sureklı bandana tarzı seyloer taktı kafasına

benımde saclarım sarıydı tam boyacaktım hamıle olduğumu öğrendım böyle ığrenç iğrenç dolaşıyorum...
kuaförum şöyle bi fikir verdı sac dıplerıne gırmeden boyanın başladığı yerden kendı rengıne boyayaylım dedı..şimdi 3.ay bıtsın öyle yapmayı planlıyorum
çingene gibi gezıyorum şu durumda

melike varya burda o da boyattı. abisi kuaför onunda. ayrıca doktor onaylı yazıyormuş boyanın üstünde.bende aslında hamıle olduğumu bılmeden boyamıştım. biraz daha araştırma yapayım boyuycam bende.

Seninde kanaman olmusmuydu canin?ben ondan korkuyorum kanamam vardi ondan sonra verilmisti progeston cok sukur bayagdir yok ama kesenin altinda ultrasonda ufak bi kanama alani gorulmustu bsyramdan once

Benim kanama şeklinde değilde adet ağrısı gibi ağrıyla beraber lekelenme oldu, ama doktorum bunun normal olmadığını düşük tehlikesi old. Söyledi.13.haftaya kadar günde 3defa fitil şeklinde kullandım progestan. Ve sürekli yattım,çok sıkıcıydı:( ama çok şükür atlattık

Tampon zararlı diye biliyorum. Gireceğin havuz mutlaka çok temiz olmalı klorlaması falan düzenli kontrol edilmeli. Olimpik havuzu öneririm ama temiz olmalı. Ayrıca doktorum bana TTO Intim Köpük vermişti. Havuza girmeden önce avuc içine tek doz sıkıp genital bölgene sürüyorsun. Krem gibi suruyosun.

Ama klorda zararlı değilmi gideceğim havuzda yarı olimpik bir havuz çok güvenemiyorum da o krem işe yarıyormuş ki

canım ne zaman gittin doktora bilmiyorum, daha öncede anne olmadım sorunun muhattabı da değilim ama senin hamilelik cetvelinde bebeğin ortalama ağırlığı 110gr yazıyor. eğer bu hafta gittiysen bi tuhaflık yok gibi? :54:

Estağfurullah cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :16:
2 gün önce gitim. Bu cetvel gireceğimiz haftayı söylüyor ve genelde altta yazan bazı yönlendirmeler yanlış.
Ben şuan 15+1 im. Yani 16 ya girdim ama daha başındayım bitmedi ki :)
Ve internette yazan bilgiler şöyle
14. haftanın bitişinde boyu 10 cm kilosu 45 gr (BEN GİTTİĞİMDE 14.Ü HAFTAMIN BİTİŞİYDİ BOYU DA ZATEN 10,40MM )
15. haftanın bitişinde boyu 12 cm kilosu 75 gr (BU HAFTAYI BİTİRSEM BİLE BEN 75 GR MI ÇOKTAN GEÇTİM )

tekerleme gibi oldu ama ben de rüyamda erkek görmüştüm erkek hissediyordum kızmış.

ya nedense kız çocuklarına bayılıyorum bi yeğenim var 2 yaşında yiyesim geliyo hep eşya alıyorum ona toka alıyorum ondan kız çocuklarına özel bi seöpatim var.erkek çocuğu olursa ne alcamki :1::1::1:

Cnm sen kapalı değilmiydin? Nasıl giricen bayanlar için olan kapalı havuzlara mı? Onun için Bursada ihsaniyede var bayanlar için ama havuzu pek tavsiye etmiyorlar hem klır hem enfeksiyon riski var çünkü

ayy canım alemsin ya seni okurken çok keyif alıyorum :)) ben bayram öncesi saçımı kestirmeye kuaföre gittim hamile bi kadın vardı o da 9 ay boyatmamış saçları göz hizasına kadar bembeyazdı.doğum sonrası fotoları düşünerek boyatmaya karar vermiş bitkisel boyayla boyatıyordu. en olmadı sende öyle yaparsın :1:

doğru diyorsun ne kaldı şurda. son gün boyatırız artık. duyanda çok kokoş süslü zanneder. elimden gelse pijama ile işe gelirim ama insan nedense hamile iken hassas oluyor. güzel olmak istiyor.
bende bazen neşeli oluyorum yazıyorum yazıyorum bazen de yerin dibindeyim. dün mesela berbattım. çok bakmadım bile buraya . :37:

Estağfurullah cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :16:
2 gün önce gitim. Bu cetvel gireceğimiz haftayı söylüyor ve genelde altta yazan bazı yönlendirmeler yanlış.
Ben şuan 15+1 im. Yani 16 ya girdim ama daha başındayım bitmedi ki :)
Ve internette yazan bilgiler şöyle
14. haftanın bitişinde boyu 10 cm kilosu 45 gr (BEN GİTTİĞİMDE 14.Ü HAFTAMIN BİTİŞİYDİ BOYU DA ZATEN 10,40MM )
15. haftanın bitişinde boyu 12 cm kilosu 75 gr (BU HAFTAYI BİTİRSEM BİLE BEN 75 GR MI ÇOKTAN GEÇTİM )

Sen internete bakma onlar asgari ölçümleri veriyor yani en az olanı. Zaten sıkıntılı olsaydı doktorun söylerdi. Ayrıca ne güzel bebişin büyüyor demek ki takma kafaya 😉

Buyuk ihtimal lara ama ben geciktirebildigim kadar geciktirmeye çalıştım o yuzden henüz otel ayarlayamadık. Cogu da dolmuş zaten :) sanırım bugun ya da yarın neresi olacağı kesinleşir. Ankara'dan birşey istersen getirebilirim :)

eğer gezmek için geliyosan otelde havuz takıntın yoksa sana otel yönlendirmesi yapabilirim
aile oteli temız nezıh ama havuzlu değil ve şehir içinde

Ama klorda zararlı değilmi gideceğim havuzda yarı olimpik bir havuz çok güvenemiyorum da o krem işe yarıyormuş ki

Klor mikropları öldürüyor fazlası zararlı işte havuzun bakımını yapanlar onu ayarlıyor. O ayarlanan miktarda olursa klor bebişle zarar vermiyor. Yani havuzda yüzmek aslında hamileler için en iyi spor olduğu söyleniyor. TTO intim kopuk u ben kullandım istersen doktoruna da bir sor.

ya nedense kız çocuklarına bayılıyorum bi yeğenim var 2 yaşında yiyesim geliyo hep eşya alıyorum ona toka alıyorum ondan kız çocuklarına özel bi seöpatim var.erkek çocuğu olursa ne alcamki :1::1::1:

evet kızlar başka türlü oluyor ama erkeklerde de hani o minnacık elleriyle babalarının ellerinden tutup yanında koca adam gibi yuruyorlarya ona bayılıyorum.
ben bir tane düşündüğümden birinin zevkini yaşayabilcem. Allah isteyene hepsini yaşatsın. ikiz eşiyim ikiz olur beli dedim olmadı. cici kızımla yaşar gideriz.

eğer gezmek için geliyosan otelde havuz takıntın yoksa sana otel yönlendirmesi yapabilirim
aile oteli temız nezıh ama havuzlu değil ve şehir içinde

Canım benim havuz takıntım yok ama eşimin var. Güzelim deniz dururken illa havuza girer. İşte onun yüzünden havuza girebilmenin yollarını arıyorum ben de. Ama havuza girdiysem mutlaka bir de denize girmeye çalışıyorum.

Sen internete bakma onlar asgari ölçümleri veriyor yani en az olanı. Zaten sıkıntılı olsaydı doktorun söylerdi. Ayrıca ne güzel bebişin büyüyor demek ki takma kafaya 😉

inşallah dediğin gibidir şu 20.haftaya gelip anomali taraması falan yaptırsak nasıl rahatlıcam belli değil. O da üstünde durmadı acelesi vardı belliki , anomali taraması yapılmalı falan filan bişeyler geveledi durdu neyse pazartesi yeniden gidicem artık ayrıntılı bir şekilde konuşurum .

Kizlar ya bu ultrason kagidinda bebegin boyu yaziyoda kac gr oldugu yaziyomu acaba baya baktimda cozemedim:)

Back
X