2015 Şubat Anneleri

ya sorma geldi geldi. durdum durdum hava karardı tam dışarı çıkacağım tuttu. bir fırtına çıktı şimşek kıyamet geri kaçtım işyerine. ve şimşekten aşırı korkarım. her ses çıktığında kulaklarımı kapatıyorum. saat 4 ama gece gibi oldu. fenaa korkuyorum.
aşırı yağmur var.

Çok istedin sonunda geldi :) bak burda arabalar bile kaldı yollarda sıra orda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya valla ben biraz alakalıyım burçlarla. çünkü bayanda da erkekte de bütün özelliklerini oku yok artık diyorsun. çok zorlardır cidden koçun her türlüsü ama şanslısın deli severler. boğalarla ben de ıyi anlaşırım. bir de aslan.

Bu arada dünyanın ekseni mi değişmiş be burçlar da değişmiş 13 burç olmuş artık. Hadi hayırlısı.

amann o ne kız? başımıza taş yağacak.

Bende aynen öle yazdım valla bide iş yerinin balkonuna düştü bu ikiye bölünmüş hali :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407417685.878349.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla şu durumda hala onu söyleyebiliyorsan bravo . ben yaşlıyım heralde ondan. bu baştaki 3 ay çok zormuş gerçekten. diğerinide 3 aylık kaybettimya iki kez o 3 ayın zorluğunu yaşadım. inaşallah devamı güzel geçer.

genç değilimki 30 yaşındayım 31 de doğurcam nasipse :))) bide tüp oldu bizimki düşün :1:

O dolu nerde yağıyor acaba hangi ilde?İzmir de yağmurlu ama sizinkinin maşallahı varmış:)):26::26::26:

ya sorma geldi geldi. durdum durdum hava karardı tam dışarı çıkacağım tuttu. bir fırtına çıktı şimşek kıyamet geri kaçtım işyerine. ve şimşekten aşırı korkarım. her ses çıktığında kulaklarımı kapatıyorum. saat 4 ama gece gibi oldu. fenaa korkuyorum.
aşırı yağmur var.

Demiştim sana şemsiyeni yanına almayı unutma diye 😝

ee benim yaşım 34, sen benim yaşıma kadar 3 tane daha yapabilirsin :)

Ah şu yaş konusunu konuşmasak mı artık :( doktorum her gittiğimde hatırlatıyor zaten. Esobacım sen yaşlı değilsin 34 yaşını riskli bile görmüyor doktorlar. Sen çıtırsın canım benim. Allah sağlık versin de inşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.

ay inşallah yapabilirim ya :1::1: sende yaşlı gibi konuşma kız :22:

öyle diyorum da ben eskiden beri 35 de çocuk yapıcam derdim . insan ne istediğine bazen dikkat etmeli. hayatta istediğin ya da masumca içinden geçirdiğin iyi ya da kötü her şey bir gün gerçek olur diye düşünenlerdenim.

Kızlar 2 gündür ağzım okadar acı ki ne yesem sonunda zehir gibi oluyor tatlıda hala daha yiyemiyorum sizin nasıl oldu tatlıdan tiksinen arkadaşlar başladınızmı yemeğe tatlı şeyler

Ah şu yaş konusunu konuşmasak mı artık :( doktorum her gittiğimde hatırlatıyor zaten. Esobacım sen yaşlı değilsin 34 yaşını riskli bile görmüyor doktorlar. Sen çıtırsın canım benim. Allah sağlık versin de inşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.

tamam konuşmayalım . ben problem yapmıyorum pek öyle dilimde sadece ama cidden doktorlar hatırlatıyor hep. ben dıştan ne kadar olgunsam içten o kadar çocuğum hıc kabul edemiyorum.

öyle diyorum da ben eskiden beri 35 de çocuk yapıcam derdim . insan ne istediğine bazen dikkat etmeli. hayatta istediğin ya da masumca içinden geçirdiğin iyi ya da kötü her şey bir gün gerçek olur diye düşünenlerdenim.

Ben de 2000 yılında evlenmiş ve 3 çocuklu olucam derdim 2000 yılı o kadar uzak gelirdi bana. 2000 yılında hala okuyodum :)

Ben de 2000 yılında evlenmiş ve 3 çocuklu olucam derdim 2000 yılı o kadar uzak gelirdi bana. 2000 yılında hala okuyodum :)

2000 mi :) ama seninki olmayacak bir şeymiş sanki abartmışsın. 2000 de üniversiteye gidiyordum ben de.

2000 mi :) ama seninki olmayacak bir şeymiş sanki abartmışsın. 2000 de üniversiteye gidiyordum ben de.

Öyle işte canım 2000 diyince uzak bir zaman gibi geliyordu geldi de gecti bile. Ben de pek yaşa takılmamaya çalışıyorum ama şu da bir gerçek sanırım, ozellikle 30 yaşından sonra vücutta olmadık hastalıklar çıkabiliyor. Haşimato tiroidiyle tanıştım ben mesela çok şükür tedavisi var ama keşke diyorum birileri hani bebek falan diyip gaza getirseydi hani büyükler der ya yeni evlilere. Neyse artık kısmet tabii bazı şeyler. Nasip bu zamanaymış Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de senin gibi bir geçmişim var o yuzden de korkmuyor değilim ama Allah ne derse o olur.

anlamadım ki:1::1:

Back
X