2015 Şubat Anneleri

Günaydın herkeseee. Bişi sormak istiyorum sizlere. Ben her gece düzenli olarak istemdışı 12 de uyuyorum orda problem yok fakat hergün en geç 6 da gözüm açılıyo uyuyamıyorum daha sonra. Bugünde 3 te uyandım. Kafayı yicem artık ya. Uykusuzluktan mahvoldum. Ne yapabilirim bu durumda ? Çok bunaldım. Bide son 3 gündür akşamları sanki karnım geriliyo kasıyo kendini hareket etmekte güçlük çekiyorum. Normal mi ?

Günaydın canım. Ben de on dedi mi gözler gidiyor 11de uykuya dalmis oluyorum ama senin gibi yedide ayaktayim kurulu saat mübarek uykun var ama uyaniyorsun bi garip haller iste. Kasiyor dedgin kasılma gibi mi tas gibi semsert mi.oluyo yani

Bu arada yine Günaydın demeyi unutmuşum; )) hayırlı sabahlar olsun cumleten..yediden beri oturuyom herkes uyuyo canım sıkıldı artık sıcak bir de dunki havadan eser yok

Günaydın herkeseee. Bişi sormak istiyorum sizlere. Ben her gece düzenli olarak istemdışı 12 de uyuyorum orda problem yok fakat hergün en geç 6 da gözüm açılıyo uyuyamıyorum daha sonra. Bugünde 3 te uyandım. Kafayı yicem artık ya. Uykusuzluktan mahvoldum. Ne yapabilirim bu durumda ? Çok bunaldım. Bide son 3 gündür akşamları sanki karnım geriliyo kasıyo kendini hareket etmekte güçlük çekiyorum. Normal mi ?

bende 7.30 da esimi gonderdim ise daha uyuyamadim cok uykum varrrrr

Tampon bence riskli olabilir iceri sokuyorsun neticede vajinadan ne kadar da olsa o da sentetik madde girmeyiverin riske etmeye değmez

Karabatak gibi oldun kiz bir görünüyon bi kayboluyon iyi olmana sevindim o ağrılar hepimizde oluyo zaman zaman. Ya seni gormusken sorayım hazır ssvd konusunda eski bi msjni gördüm forumda su an takibinde.oldugun dr ssvd yaptiriyor mu canım? Ben de ssvd istiyorum ve bunun icin istanbula gelicem inşallah tecruben tavsiyen olursa söyle bana da facede ssvd grubu var uyeyim ordan takip ediyorum senin de böyle bir niyetin varsa birbirimize destek olalim canim

Yeme kuzum yeme; ))

Rabbim safi ismiyle sifa versin tez elden

Bence güzel bir ruya hayırlara ciksin bal gibi tatli kabak kafali sacsiz bir prenses dogabilir belki;)))

Hadi gozun aydın icin rahat etmistir benk de bi hfta oldu dr randevusu geceli yine septik oldum.merak ediyorum acayip dr gidesim var ama bi hafta daha sabredeyim diyorum

Evet iyi oldugunu ogrendim rahatladim ama asagida olmasi beni tedirgin etti
Bide cinsiyeti ogrenemedik yaaa

Bence güzel bir ruya hayırlara ciksin bal gibi tatli kabak kafali sacsiz bir prenses dogabilir belki;)))

Saçları da vardı yeni doğmuş ama saçları topluydu :) kumraldı ayy nasıl tatlıydı maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin, hayirli cumalar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hatunlar günaydın :)

cuma hepinize hayırlı olsun :) çalışanlarada bıran once aksam olsun tatil başlasın :)

anaam ne kocalar var bızımkılere maaşallah :) benımkıde işi yuzunden son randevuya gelemedı. goremedı bebısı kı bı hafta oncesınde yıne doktordaydık. bu sabah bana hadı doktora gıdelım yarın bende goreyım özledım falan dıyo :) bende bastım kahkahayı. cunku önceden cok bebek ıstemıyordu, benım cok ıstemem yuzunden kabul ettı resmen. bıde hep derdı ben yuz vermem cocuga, hayatımı ona gore ayarlamam falan dıye. bende dedım 94 gramlık halıyle senı kosturuyo peşinden bıde dogsun koşsun sarılsın sana bakalım nasıl yüz vermeyeceksın dıye dalga gectım sabah. çıt yok tabı :) eee evlat sevgısı benzemıyor baska seye. gecen bır yerde bir söz okudum cok hosuma gıtmıstı onu soyledım ona. artık hak vermeye basladı tabıkı.

“Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış imtihandır.

Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin…”

Ay çok güzel söz, bayıldım :16: her namazda dua ederim evlatlarım bize hayırlı, bizleri de onlara layık hayırlı ana baba eylesin diye.
Kıymet bilelim, kıymetimiz bilinsin demi :16: kim istemez ki ?? Dün oğlum gelmiş daha 3.5 yaşında anneciğim benimde elbiseleri mi ütülemişsin çok teşekkür ederim diyor :1::nazar: canım annem diye bacağıma yapışıyor doğacaklar büyüyecekler ooo daha neler diyecekler :)

:1: iyide senin dediğin gibi daha dr a gitmemiş hatun valla çok rahat ne diyeyim şimdi benim eltim de yokki nasıl bişey onuda bilmiyorum sen git önce bir bebişi gör diyeydin sonra entari düşünürsün deseydin yaa :1: ayyy nasıl rahatlık öyle ben ölüyorum bir kere görmek için ama ne yapıcan alışmış demek ki yemişim cinsiyetini :) sağlıklı olsunda ne olursa olsun

Ooooo o hep rahat hiç bişeyi kafasına takmaz, öyle olmak daha mı güzel acaba... Bide cahil insanla muhabbet edesem gelmiyor anlamayacağı için geçiştiriyorum :))

Ay çok güzel söz, bayıldım :16: her namazda dua ederim evlatlarım bize hayırlı, bizleri de onlara layık hayırlı ana baba eylesin diye.
Kıymet bilelim, kıymetimiz bilinsin demi :16: kim istemez ki ?? Dün oğlum gelmiş daha 3.5 yaşında anneciğim benimde elbiseleri mi ütülemişsin çok teşekkür ederim diyor :1::nazar: canım annem diye bacağıma yapışıyor doğacaklar büyüyecekler ooo daha neler diyecekler :)

ah kuzum benim ya yerim onu. canım senın oglun varmış. benımkıde oğlan olacak kısmetse. biraz bahsetsene oğlan annesi olmak nasıl bir duygu? kız cocuktan farklı neler paylaşabılecegım onunla? ben hep kızım olacagını dusunuyordum. doktor erkek dıyınce bıle ıkıncı kez gıdene kadar emın olamadım :) suan sudan cıkmıs balık gıbıyım. nasıl olucak kucuk bır yakısıklıyla hayatım paylasırsan deneyımlerını cok cok cok sevınırım.

Sanada hayırlı cumalar canım, Allah yardım etsin çalışanlara :49:

ah amin canım , nasıl içten amin dedim anlatamam. evimi özluyorum resmen ya. bu aralar zaten bayramdı dugunlerdı falan evde pek vakıt gecıremıyourz. ne ben evın hayrını goruyorum, ne ev benım hayrımı goruyor. resmen evımde boş boş oturmayı özledım. calışmak guzel ama valla özenıyorum bırcok zaman ev hanımlarına. hele cocuk olduktan sonra içim içimi yiyecek. evde dunyanın en tatlısı, ben burda baskasının işlerıyleugrasıyorum :( of sıkıldım valla şimdiden :)

Hayırlı cumalar kızlar
Elevit ve balık yağını içinde dudaklarım şişmişti yazmıştım geçmişte doktor aradı merak eden arkadaşlar vardı vücudun vitamine karşı reaksiyon gösterdiğini ilaçları bir dahaki kontrole kadar içmemem gerektiğini söyledi böyle bir durumda kesinlikle ilaçların kesilmesi gerektiğini söyledi bilginiz olsun

Hayırlı cumalar kızlar
Elevit ve balık yağını içinde dudaklarım şişmişti yazmıştım geçmişte doktor aradı merak eden arkadaşlar vardı vücudun vitamine karşı reaksiyon gösterdiğini ilaçları bir dahaki kontrole kadar içmemem gerektiğini söyledi böyle bir durumda kesinlikle ilaçların kesilmesi gerektiğini söyledi bilginiz olsun

şaka yapıyosun :S
bende vitaminler kullanyorum damağımı yaraladı
ama geçti
kullanmaya devam ediyorum?

şaka yapıyosun :S
bende vitaminler kullanyorum damağımı yaraladı
ama geçti
kullanmaya devam ediyorum?

Valla canım benim dudaklar çeneme deydi o derece yani ilacı içtikten 3 saat sonra gece fark ettik o yüzden sen yinede doktoruna sor derim bende ki olan perspektif te de yazıyo zaten

gunaydın kızlar hayırlı cumalar.. hastalıgım bıraz duzeldı gıbı bugun sukur tam 9 gundur hastayım yahuu...
ya benım acaıp alsverıs yapasım var dayanamıyorum soyle beyaz zıbınlar felan alsamda nefsımımı koreltsem...

siteyi yazamıyomuşum

hafta hafta gebelik yazınca gelen .org adresi olan site

gunaydın kızlar hayırlı cumalar.. hastalıgım bıraz duzeldı gıbı bugun sukur tam 9 gundur hastayım yahuu...
ya benım acaıp alsverıs yapasım var dayanamıyorum soyle beyaz zıbınlar felan alsamda nefsımımı koreltsem...

Valla ben o işi yaptım :)) zaten keçeden bebek işleri yapıyorum hem malzeme alacaktım hemde 2 tane zıbın aldım siparişi süsledim diğerlerini kaldırdım :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407485067.205015.webp Buda yaptığım sipariş :)

cnm muaynen ne zaman senın. ben 13+2 de ogrendım erkek oldugunu. bence haftaya gıt ogren sonra gonul rahatlıgıyla yap alısverısını :)

Back
X