Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar.. hastalıgım bıraz duzeldı gıbı bugun sukur tam 9 gundur hastayım yahuu...
ya benım acaıp alsverıs yapasım var dayanamıyorum soyle beyaz zıbınlar felan alsamda nefsımımı koreltsem...
Valla ben o işi yaptım :)) zaten keçeden bebek işleri yapıyorum hem malzeme alacaktım hemde 2 tane zıbın aldım siparişi süsledim diğerlerini kaldırdım :) Eki Görüntüle 1213120 Buda yaptığım sipariş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde canım çok alışveriş çekiyo anlatamam
ama erken mi diyorum kararsız kalıyorum
pimpiriklerime yenilerek ben de bugun dr a gidicem kızlar daha 2 hafta vardı kontrole dayanamadım napıyım.
dua edin olur mu, herşey yolunda olsun inşallah
Valla ben o işi yaptım :)) zaten keçeden bebek işleri yapıyorum hem malzeme alacaktım hemde 2 tane zıbın aldım siparişi süsledim diğerlerini kaldırdım :) Eki Görüntüle 1213120 Buda yaptığım sipariş :)
canım çok cici olmuş. bizim de cinsiyetimiz belli olsun veririz siparişleri artık :13:
kızlar ben de bakıyorum internetten bebek kıyafetlerine ama hiç alasım gelmiyor, ben de mi bi anormallik var acaba???![]()
cnm muaynen ne zaman senın. ben 13+2 de ogrendım erkek oldugunu. bence haftaya gıt ogren sonra gonul rahatlıgıyla yap alısverısını :)
Hayırlı cumalar kızlar
Elevit ve balık yağını içinde dudaklarım şişmişti yazmıştım geçmişte doktor aradı merak eden arkadaşlar vardı vücudun vitamine karşı reaksiyon gösterdiğini ilaçları bir dahaki kontrole kadar içmemem gerektiğini söyledi böyle bir durumda kesinlikle ilaçların kesilmesi gerektiğini söyledi bilginiz olsun
ayy bayıldım harka olmus ellerıne saglık..
işte ben bu yüzden hiç birini içemiyorum şişmiyor benim bi yerim ama resmen zehirleniyorum bu vitaminlerden çok şükür şimdi gelişimimiz güzel gidiyor nazar değmesin inşşsende içme yemene içmene dikkat et bak birde dr ne diyecek ona göre hareket edersin tekrar geçmiş olsun
işte ben bu yüzden hiç birini içemiyorum şişmiyor benim bi yerim ama resmen zehirleniyorum bu vitaminlerden çok şükür şimdi gelişimimiz güzel gidiyor nazar değmesin inşşsende içme yemene içmene dikkat et bak birde dr ne diyecek ona göre hareket edersin tekrar geçmiş olsun
cnm muayene 2 gun onceydı bıdahakı 16. haftadagordu ama soylemedı ıste gıcık dr...
saogolasin canim elden gelen dua simdilik ...Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle döner. Ben ayetel kürsi okudum varsa istediğin başka dua okurum onu da Allah şifa versin
bu arada bende hamılelğimin başından beri.. bi fenalık hissi..bitkinlik ...ayakta fazla kalamama gıbı problemlerım vardı bıde yemek yedıkten hemen sonra daha beter oluyorum hemen yatmam gerekıyor..
gecen gun bu sebepten sağlık ocağına gıdıp kan testlerimiş yaptırdım... ve kan değerim sınırda ama demır çok düşük... ayrıca şekerım 60 larda ve kan ure azatumu ne oda duşukmüş ..bunlar hep sebep olurmuş...
yarın kendı doktoruma gıdeceğim...
ben zaten bılıyordum bu fenalaık hıssınden anlamıştım ama inşallah cabuk toparlanırım
varmı benım gıbı demırı şekerı düşük olanlar
benimde canım çok alışveriş çekiyo anlatamam
ama erken mi diyorum kararsız kalıyorum
demirim düşük değil de benim de şekerim düşük çıktı sık sık ve az ye dedi doktor. demirin kaçmış . onun düşük olması halsizlik yapıyor baş dönmesi de yapar. benim şekerim 73.
demir hapı içimiyor musun? benim yüksel olduğu halde verdi . önemli değil dedi yüksek olması. ne demekse.