2015 Şubat Anneleri

Saol hayatım bakalım bol bol yeşil yiyiyorum bebeğim iyi olsunda beslenmeye çalışıyorum zaten bulantılar geçtiği için iyi besleniyorum şimdilik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne demek canım burda birbirimize destek için varız hepimizin amacı aynı

Cancağızlarımm herşeyi düşünüyonuzda bebiş isimleriniz ne olucak kararlar verildimi
ben en son yazmıştım erkek olursa rüzgar kız olursa berrasu diye baktım berra ismini pek hoş görmemiş efendimiz vazgeçtim niyeyse çoook zorlanıyorum isim konusunda
ama artık kararımı verdimmm
kız olursa zeyna
erkek olursa spaydırman koyucamm :))))

ayy senın ıkıncı oldugu için hevesin biraz daha sakin ilerliyodur
biz görmemiş durumundayız
heycan dorukta :52::52::52:

üçüncü oğlum ne ikincisi :))
canım valla hepsinin heyecanı farklı ama oğlumun eşyaları var bi kaç bişey daha alıcam o kadar sanki erkek olacakmış gibi konuşuyorum :)))

benım kızımın adı ilkenaz ılkesını rahmetlı annem ıstemıstı.. taaa kızımdayken erkek ısmınıde belırlemıstık allah ızın verırse ali emir ıstıyoruz. kız olursada ablası koydu kızımızın ısmını duru olcak dıyoda baska bısey demıo :) saglıklı olsunlarda ınsallah ısım bır boncuk eskılerın demesı...

valla hamıle olduğumdan berı bır defa gıdebıldım doktora bayram falan bı engeller oldu..şimdi eski doktoruma gıtmeye karar verdım inşallah onunla böyle sorunlar yaşamadan atlatacağız...
içime sine sine... o gerekenı verırı mutlaka

demır hapını butun hamılelere verıyorlar ..ilk bebeğimde bı problemım olmadığı halde banada vermıştı... saçlarım cildim falan bi güzelleşmeşti... ama doğurunca 6.ay içinde saç maç kalmadı...:)) bu da başka bi gercek devam etmelı bıraz daha demıre

şeker düşüklüğü kötu değil dedı sağlık ocağı doktoru ama mutlaka seker yuklemesı yaptır dedı..
ki ben seker yuklemsı yaptırmayı düşünmüyordum bu hamıleleiğimde...
bakalım benım doktor ne dıyecek...

demir hapları da kilo yapıyor işte hep acıkıyorum. benim daha şimdiden saçım dökülmeye başladı. düşük olunca neden illede şeker yüklemesi yapıyormuşuz anlamadım yüksel olması sakıncalı değil Mi? neyse artık doktoruna sorunca bize de yazarsın.

üçüncü oğlum ne ikincisi :))
canım valla hepsinin heyecanı farklı ama oğlumun eşyaları var bi kaç bişey daha alıcam o kadar sanki erkek olacakmış gibi konuşuyorum :)))

üç mü
maşallahhhh :nazar::emir_bebek:
bende hep üç istiyorum
doğumdan korkuyorum ama :1::1:

benım kızımın adı ilkenaz ılkesını rahmetlı annem ıstemıstı.. taaa kızımdayken erkek ısmınıde belırlemıstık allah ızın verırse ali emir ıstıyoruz. kız olursada ablası koydu kızımızın ısmını duru olcak dıyoda baska bısey demıo :) saglıklı olsunlarda ınsallah ısım bır boncuk eskılerın demesı...

ikiside çok güzel isimler bakalım ali emir bey mi yoksa duru hanım mı gelcek :)

banada ısyerımdekı herkes arkan ınceldı kesın erkek dıyolar ne alakaysa kvyede soyledım ınsalllah yavrumm dıyo ay bı sınır oluyorum... hayırlısı ınsallah

Cancağızlarımm herşeyi düşünüyonuzda bebiş isimleriniz ne olucak kararlar verildimi
ben en son yazmıştım erkek olursa rüzgar kız olursa berrasu diye baktım berra ismini pek hoş görmemiş efendimiz vazgeçtim niyeyse çoook zorlanıyorum isim konusunda
kız olursa zeyna

Biz çoktan kare verdik isimlere doktor kız desede erkek desede belliydi kız olursa azra erkek olursa ayaz ama kız dedi doktorumuz o yüzden azra geliyor :)

kız olursa zeyna
Esim evlendigimiz gunden beri kendi ismimi koyacagim ogluma diyor :)) esimin meslektaslari arasinda moda oldy birde bu sene kendi isimlerini cocuklarina vermek :)) birde sevdigi bir sahsiyetin ismi olacak dedi dedi bende artistligi elden birakmadim nasil olsa kiz olacak dedim ismini ben koyacagim sen degil dedim o zamanlar anlasma yaptik erkege babasi kiza annesi isim verecek die esimin kalbi daha temizmis oglumuzun ismi mehmet akif olacak hayirlisiyla :)) yagız ismini onerdim gecenlerde oglumun ismi 4 sene oncesinden belli dusunmene gerek yok dio artist kocam :))

banada ısyerımdekı herkes arkan ınceldı kesın erkek dıyolar ne alakaysa kvyede soyledım ınsalllah yavrumm dıyo ay bı sınır oluyorum... hayırlısı ınsallah

ne kızıyon doğru söylüyor kayınvalden hep kız mı doğurcan heheheeee ayyy tam bir manyağım gerçekten şaka kuzum inş gönlündeki olur benim kayınvaldemde sırf cinsiyeti için arıyordu diğer bebeğimde öğrenince gidiş o gidiş :)))) sağlıklı olsunda başım üstüne kızıda oğlanıda

Biz çoktan kare verdik isimlere doktor kız desede erkek desede belliydi kız olursa azra erkek olursa ayaz ama kız dedi doktorumuz o yüzden azra geliyor :)

azra adında bi öğrencim vardı çok tatlıydı cadı inş seninde öyle tatlı bi kızcen olur

Back
X