2015 Şubat Anneleri

banada ısyerımdekı herkes arkan ınceldı kesın erkek dıyolar ne alakaysa kvyede soyledım ınsalllah yavrumm dıyo ay bı sınır oluyorum... hayırlısı ınsallah

:) haha valla bizimkilerde erkek istiyordu önceden çünkü eşim sülalede tek erkek soyismi devam ettirebilecek yaklaşık 3 haftadır kv ile eşim kavgalı konuşmadıkları için cinsiyetini bilmiyorlar zaten bilmesinde gıcık bilince konuşacak hep o yüzden hiçte niyetim yok demeye en iyi kaynana görüşülmeyen kaynana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim evlendigimiz gunden beri kendi ismimi koyacagim ogluma diyor :)) esimin meslektaslari arasinda moda oldy birde bu sene kendi isimlerini cocuklarina vermek :)) birde sevdigi bir sahsiyetin ismi olacak dedi dedi bende artistligi elden birakmadim nasil olsa kiz olacak dedim ismini ben koyacagim sen degil dedim o zamanlar anlasma yaptik erkege babasi kiza annesi isim verecek die esimin kalbi daha temizmis oglumuzun ismi mehmet akif olacak hayirlisiyla :)) yagız ismini onerdim gecenlerde oglumun ismi 4 sene oncesinden belli dusunmene gerek yok dio artist kocam :))

hayırlı olsun canım sanada geçmiş olsun çok uçmuşsun :1: gerçekten çok güzel isim ben bu tarz isimleri çok severim adıyla büyüsün inş ahh bizde net karar verebilsek keşke kızda çok kolay oldu ben ecem baba öykü dedi ikiside oldu :) bakalım bunda ne olcak hayırlısı inş

yüklendi mi acaba ? böyle 400 tl idi. deneyimli anneler böyle kullanışlı mı sizce?

Eklentiler

• $iÅŸlkıjuyı.webp
    $iÅŸlkıjuyı.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
azra adında bi öğrencim vardı çok tatlıydı cadı inş seninde öyle tatlı bi kızcen olur

Ismin anlamı ve Kuran'ı Kerim de geçmesine bide isim değerine aynı zamanda da isimlerimize uygun seçtik bunu rıza (eşim) feyza (ben) azra (kızçe) :)

eh herkes isimleri yazmış bizimde kısmet olursa belli isimleri

kız olursa Arya veya Naz hangisi o anda daha ağır basarsa onu koyucam :)

erkek olursa Altuğ Ege :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yüklendi mi acaba ? böyle 400 tl idi. deneyimli anneler böyle kullanışlı mı sizce?

bunun aynısının kırmızısını e-bebek mağazasında gördüm. baya güzel duruyordu hatta eşimede dedim bak ne kadar kullanışlı 2 şekilde diye. ama tabi bilemiyorum kullanışlımı değilmi. ben doğduktan sonra almayı düşünüyorum bebek arabası. çünkü zaten ilk zamanlar hem kış hemde ufak olacağı için tek başıma çıkarmam dışarı eşim bebek koltuğu alırız dedi. bende onu uygun gördüm yani bebek arabasını en azından yaza kadar erteledim :)

Ismin anlamı ve Kuran'ı Kerim de geçmesine bide isim değerine aynı zamanda da isimlerimize uygun seçtik bunu rıza (eşim) feyza (ben) azra (kızçe) :)

güle güle kullansın kızcen ayy allah aşkına kime ne rabbim ne verirse odur ha kız ha oğlan töbe yarabbim kaynanalrda böle yapınca insan sinir oluyor sanki onlar bakıcak :1:

alıntıdır :42:

ANNE OLMAK BİR KADINA BAKIN NELER ÖĞRETİYORMUŞ .Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bi...le gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce... Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce... Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...
ama ben buna ağladımkiiiiiiiiiiiiiii:2::2::2::2:

güle güle kullansın kızcen ayy allah aşkına kime ne rabbim ne verirse odur ha kız ha oğlan töbe yarabbim kaynanalrda böle yapınca insan sinir oluyor sanki onlar bakıcak :1:

😃 baksa içim gam Yemicek herkes doğurduğuna baksın diyo düşük yaptım bi kere diye buna çok dikkat ediyoruz içerde oturuyo benim duymadığımı zannederek eşime altındanmı doğuruyo bi senin karın hamile değil diyo bu yüzden tartıştılar zaten

eh herkes isimleri yazmış bizimde kısmet olursa belli isimleri

kız olursa Arya veya Naz hangisi o anda daha ağır basarsa onu koyucam :)

erkek olursa Altuğ Ege :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

arya ismini bende beğeniyorum güzle isimdir altuğ egede güzel hayırlı olsun şimdiden kuzucuğuna

kraftın mı bu acaba ben böle gri yeşil almıştım inanki hala süper yıkadım poşetledim duruyor orda
bu yüklediğim ne bilmiyorumda benim baktığımda aynıydı benetto bebetto gibi bir şeydi. pek deneyimli değilim bebek çocuk markaları konusunda.

😃 baksa içim gam Yemicek herkes doğurduğuna baksın diyo düşük yaptım bi kere diye buna çok dikkat ediyoruz içerde oturuyo benim duymadığımı zannederek eşime altındanmı doğuruyo bi senin karın hamile değil diyo bu yüzden tartıştılar zaten

allahım yaaaa buda denir mi şimdi birde düşüğün var ne gaddarca düşünmüş gerçekten ama inanki al birini vur ötekine ben söylemedim hala hamile olduğumu amann bilmesinler şimdi sorularını şimdi çekemiycem bu dönem geçsin sonra söylerim :) eşinede afferin tepki versin tabiki yoksa tepene çıkıyolar benimki olsa bişey demez ama ben kendi işimi görüyorum çok şükür :))

valla çok heyecanlı ama bekliyoruz bakalım daha 3 hafta sonra öğreneceğim:52:

bende öyle sabırsızlanıyorum
eşim çok kız istiyo dünyalar onun olacak
trip atsın istiyo şımarsın istiyo tırnaklarına oje sürdürsün istiyo :17:

bu yüklediğim ne bilmiyorumda benim baktığımda aynıydı benetto bebetto gibi bir şeydi. pek deneyimli değilim bebek çocuk markaları konusunda.

anladım canım bebek arabası çok önemli canım alırsan bir kere kalitelisinden al sonra tekerleği demiri pasıyla uğraşma diye birde can taşıyor benim ödüm kopuyodu ilk zamanlarda valla çok sağlam çıktı kızım o kadar hırpaladıki hala turp gibi :)

Back
X