- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
Bende var öyle bi cadı allah yardım etsin hamile kaldım diye sevinecegine koskanıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oda kalsın hamıle o kadra kıskanıyorsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var öyle bi cadı allah yardım etsin hamile kaldım diye sevinecegine koskanıyo
oda kalsın hamıle o kadra kıskanıyorsa![]()
o anda ona öyle güzel cevaplar verebilirdin ama terbiyemiz müsade etmez.takma bile kafaya böyle insanı.seviyesiz düşük ne demek hiç yaşamışmı acaba hayatında. allah düşmanıma bile vermesin diye dua ettiğimi bilirim o acıyla. ki gerçekten de öyle ki hele birde sen gelini olduğun halde bunu diyorsa insanlığından şüphe ederim.
Ben de bornova özkanlardayım :)) baya yakınız :) benim doktorum da bornovada
Koptumkoca yok
bulun bı koca o zaman belkı sızınle ugrasmaz. adamın basının etını yer :)
Adama acırım:) kesin 2 günde gider adam
su dunyada kayınvalıdesınden az da olsa yakınmayan var mı acaba merak edıyorum :)
bi sorun mu vardı hayırdır..inşallah hersey yolundadır
Ben 2 aylık bi hamile olarak şunu diyom birgün bende oglumun huzurunu kacıracaksm ne oluyum ve hep şunu düşünrm evet onlar evlatlarımız ama kölelerimiz degil onlar yalvarmıyo beni dünyaya getirin
Diye anne baba hakı varsa evlat hakıda var ben 2 senedir hamile kalmak için ugraşıyorum anne olmak ve o güzel duygu için sonunda doguracagım cocugun hayatını zehir edeceksem ne anlamı kalıyo bukadar emegin sevginin ..
Benim de 8. haftada baslamisti bu saatten sonra cok siddetli olmaz diyorlardi ki 10. haftada hic bir gunu ilacsiz geciremedim valla. Her gun hasta gibi yataktan kalkamiyodum geceleri mide bulantisi ile uyaniyordum. 10. haftanin sonuna geldim su 2 gundur ilacsiz gecirebiliyorum gunu. Ama bulantim var hala. 11 den sonra azalir 12 den sonr biter diyorlar bakalim bekliyorum. Bana da doktorum kendini hic zorlama dedi. Ama sivi al dedi. Su icemiyordum ama ayran ve bol limonlu soda iciyodum. Eksili corba iyi geliyor mesela.. Bunlari dene. 3 gundur zencefil aldim toz seklinde cay kasigi zencefil tatli kasigi balla karistirip yiyorum belki o da hafifletmis olabilir dene istersen. 2 saatte bir mutlaka mideni bastiracak bisiler ye.. Gececek insallahh...
Yarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum![]()
Yarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum![]()
Evet yakınımışız harbiden 😀 memnunsun heralde sen doktorundan 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
İNŞALLAH Verir rapor. acındır biraz kendine.
bana da tutturuyorlar sana rapor vereyim diye. diyorum ben yatamam raporumu kime vereyim kendi işim ama devlet hastanesindeki doktorlar onu algılayamıyor. isteyene veremezler.
bende heyet raporu almayı düşünüorum iş mevzusunu söylemem bile ama cidden ağırım cok agrılarım var kanamalarımda oluyor ama bana niyeyse hiç rapor teklif etmedi ben dicem yarın bakalım verecekmi? normal 3 gün 5 gün her türlü alınır dediğin gibi önemli olan 45 günlük dilimlerde heyet raporu alabilmek..canım ne kadarlık rapor alacaksın ki...Dr'un acıyıp acımamasıyla alakası yok onun kendi sana demesi gerekiyor bu durumda istirahat etmelisin diye olmadı devlet hastanesinden heyet raporu al canım....günlük sağlık ocakları bile rapor veriyor...
Yaa ben buna ağladım![]()
ah keşke bır an once gelse o gunler. gozumu acsam kapatsam bebek elımde olsa :) dogumdanda korkmaya basladım ben yavas yavas
ay iş yerindeyim izlerken gözlerimdeki yaşı nasıl saklayacağımı bilemedim..
Hepimiz de sağlıklı bir şekilde sağsağlim kucağımıza alırız inşallah![]()