2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar dunden beri endiseliyim😔 ikili testimin sonuclarini gostermek icin doktora gittim sonuc iyi cok sukur cinsiyete baktirmak istedim doktorumun isi vardi cikiyordu baska bir doktora yonlendirdi.bakan doktor cinsiyet tahmini yapamadi biraz daha beklememi soyledi fakat rahimde perde gordugunu soyledi.ben ne demek oldugunu bilmiyordum kendi doktorum boyle birsey gormemisti daha once sordum tehlikelimi diye onemli degil dedi ama internetten bakinca felaket senaryolari kafamda donuyor kotu seyler yaziyor.ne yapicagimi bilmiyorum yanilmis olmasini diliyorum allahimdan.iyi bi ultrasonu olan bi yere tekrarmi baktirsam ne yapsam bilemedim😔

Slm kizlar ya dun ikili test sonucum cikti doktoru aradim sonuc iyi ama kan degerin biraz yuksek ciktigi icin bidahaki ay 4 lu test yapcaz dedi bende uzak oldugu icin o doktoru degistircektim hafta ici yeni baslicagim doktora gostericem sonucu bende hic bisey anlamiyorum su test sonucundan keske yaptirmasaydim diye dusundum gereksiz evhamlandirdi beni simdi gun gecmez bana:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar dunden beri endiseliyim😔 ikili testimin sonuclarini gostermek icin doktora gittim sonuc iyi cok sukur cinsiyete baktirmak istedim doktorumun isi vardi cikiyordu baska bir doktora yonlendirdi.bakan doktor cinsiyet tahmini yapamadi biraz daha beklememi soyledi fakat rahimde perde gordugunu soyledi.ben ne demek oldugunu bilmiyordum kendi doktorum boyle birsey gormemisti daha once sordum tehlikelimi diye onemli degil dedi ama internetten bakinca felaket senaryolari kafamda donuyor kotu seyler yaziyor.ne yapicagimi bilmiyorum yanilmis olmasini diliyorum allahimdan.iyi bi ultrasonu olan bi yere tekrarmi baktirsam ne yapsam bilemedim😔
Kendi doktorunu ara ya da gitsene evham yapicana.. Guveniyorsan baska yer arama bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle sıkıntı yapma çünkü gereksiz olur. internetten okuyupta moralini bozma her şey herkesi aynı şekilde etkileyecek değil.öncelikle daha önce hiç ultrasona girdiğinde görülmemişmiydi. ben perde kelimesiyle ilk üni hastanesine düşükler sonrası araştırmaya gidildiğinde öğrendim. her test her şeye bakıldı doktor en son rahimdeki perdeden şüphelendi. bana da açıklaması şu idi. şimdi rahimin top şeklinde olduğunu düşün ve ortadan ikiye bölen bir perde olduğunu düşün dedi. bebek kan akışı olan yere tutunursa yaşar ve sağlıklı doğar dedi. ama kaç akışı olmayan yani perdenin diğer tarafına tutunursa bebeğin gelişimi durur dedi. her neyse biz son defa hadi ona da bir bakılsın dedik. ve baktırdık tabi bir şey çıkmadı. perde genelde hamiellikte sorun olmaz. erken doğum vs. gibi riskleri var ama hangi hamilenin hele ki şimdi günümüz hamilelerin riski yok ki. ben riski olmayan hiç denk gelmedim canım. kendini yıpratma. doktor sana önemli değil dediyse önemli değildir. sen niye internetten bakıp kendini yıpratıyorsun ki. o zaman hep okuyalım bizimde başımıza gelicek diyelim sence daha kötü olmaz mı o zaman. pozitif düşün lütfen insanlar başka nelerle uğraşıyor bunlar çok ufak sorunlar.allahın izni ile bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Slm kizlar ya dun ikili test sonucum cikti doktoru aradim sonuc iyi ama kan degerin biraz yuksek ciktigi icin bidahaki ay 4 lu test yapcaz dedi bende uzak oldugu icin o doktoru degistircektim hafta ici yeni baslicagim doktora gostericem sonucu bende hic bisey anlamiyorum su test sonucundan keske yaptirmasaydim diye dusundum gereksiz evhamlandirdi beni simdi gun gecmez bana:(

Her iko durumla da ilgili bi fikrim bilgim yok ama dilerim neticesinde hicbir olumsuz durum yasamazsiniz içinizi ferah tutun baska uzmnlara da danisin rabbime emanet

Oda devlet hastanesinde cnm ultrasonlar hic iyi degil orada
Nerede oturuyosun ki
İcine sinmiyosa 4 boyutlu usg kullanan hastaneler de var fark 30 -40 bisey olur aklindan cikar en azindan stres yapmazsn

öncelikle sıkıntı yapma çünkü gereksiz olur. internetten okuyupta moralini bozma her şey herkesi aynı şekilde etkileyecek değil.öncelikle daha önce hiç ultrasona girdiğinde görülmemişmiydi. ben perde kelimesiyle ilk üni hastanesine düşükler sonrası araştırmaya gidildiğinde öğrendim. her test her şeye bakıldı doktor en son rahimdeki perdeden şüphelendi. bana da açıklaması şu idi. şimdi rahimin top şeklinde olduğunu düşün ve ortadan ikiye bölen bir perde olduğunu düşün dedi. bebek kan akışı olan yere tutunursa yaşar ve sağlıklı doğar dedi. ama kaç akışı olmayan yani perdenin diğer tarafına tutunursa bebeğin gelişimi durur dedi. her neyse biz son defa hadi ona da bir bakılsın dedik. ve baktırdık tabi bir şey çıkmadı. perde genelde hamiellikte sorun olmaz. erken doğum vs. gibi riskleri var ama hangi hamilenin hele ki şimdi günümüz hamilelerin riski yok ki. ben riski olmayan hiç denk gelmedim canım. kendini yıpratma. doktor sana önemli değil dediyse önemli değildir. sen niye internetten bakıp kendini yıpratıyorsun ki. o zaman hep okuyalım bizimde başımıza gelicek diyelim sence daha kötü olmaz mı o zaman. pozitif düşün lütfen insanlar başka nelerle uğraşıyor bunlar çok ufak sorunlar.allahın izni ile bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Oncelikle verdigin moral icin cok sagol canim allah bebegini sana bagislasin.daha once kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmustum hemde ozel cok iyi bir hastanede ultrasonu uc boyutlu falandi ama rahminde perde var diye birsey hic denmedi .buda ikinci gebeligim uc ayi bitirdik dun perde olayini ilk defa duydum.insallah dedigin gibi tehlikesiz birseydir allahim hayirlisini nasip etsin.yarin yazliga gidicez bir hft donusunde iyi ultrasonu olan bir yerde baktiricam insallah iyi seyler duyarim🙏

gecmiş olsun canım dikkatlı ol bu haftalarda normal karsılıyorlar pıhtı seklinde değilse tabi çünkü bebek rahime yapıstıgı için rahim duvarına zarar verirp kanama yaptırabiliyormus oda sızıntı seklinde gelebiliyor benden gecen hafta içi oldu ama az degil baya coktu bi kerede boca olurgibi ...

Dr bebek etrafinda kanama yok dedi plesanta arkasinda biraz kanama bolgesi var dedi.hepimiz saglikla kavusuruz insallah.

Oyle yapicam canim tatil donusu iyi ultrasonu olan bir yere gorunucem

Stres yapma canim ya daha once hic mi gorulmemesi enteresan.. Belkide yoktur boyle bisey icini ferah tut
hersey guzel olur insallah

Stres yapma canim ya daha once hic mi gorulmemesi enteresan.. Belkide yoktur boyle bisey icini ferah tut
hersey guzel olur insallah

Bende oyle olmasini diliyorum yanlis gormus olsun 🙏 allahim hayirlisini versin herseyin sagol canim

Ben sorun edenlerden biriydim abartılmıştı çünkü 2 adet yemek ismi yazılmıştı ve zahmetli şeylerdi. Aklıbalik olan herkes düşünebilir hatta toplum içinde bile hamile var deyip bu muhabbeti keserler. Yoksa kimse her gördüğüne aşermiyor her bünye bir değil aşerebilirde. Artı işyerinde olup birşeyi almak için akşamı beklemek zorunda olanlarda var öyle değil mi mesela ben o gün işteydim muhabbet sabahtan yapılmıştı

avatarındaki bezelyeyi canım çekmedi değil şimdi :122::122::122::122::122:

Herkese mrb ikili testimizin sonucu gayet iyi cikti. TSH de normal dedi Dr. Yuksek olmasindansa düşük TSH tercihimizfir dedi bir ay sonra tekrar TSH olcturcem dahiliyeyede gosterecegim. Denize gidebilirsin +50 faktor kullanacagim oglumgibi. Bol sivi tuket dedi yazliga gideceğiz haftaya. Bir çürük disim var çektirmek için yazi yazdi yazlktan gelince cektirecegim. Başka birşey yok kan degerlerim de güzel dedi. İki hafta sonra kontrolumuz var. Bu hafta oğluna doğum günü yapiyorum önümüzdeki hafta da yazlikta geçecek. İki hafta cabuk geçer bana. Kasilmalarimada normal dedi günde 10 kere olması. Herkese sevgiler. Umarim herkes güzel sonuçlarla gelir.

Back
X