Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek ismi yazmak konusulmus ben de fikrimi yazayim. Ramazan gunu bulantilarimin en fazla oldugu zamandi. Esime mecbur yemek yapiyorum ama ogure ogure. Zor yemekleri zaten yapamiyorum sogan falan dokunamiyorum da. Biri geldi yapimi zor ve benim o halde yapmam imkansiz bi yemek yazdi nasil canim istedi hayallerini kurdum 20 gun boyunca bayramda yedim cok sukur. Elbet olmezdim yemesem de ama hamilelik iste. O zaman yemek ismi yazmayin kizlar cani isteyen olur dedim, o kadar. Sonra konu sahibi geldi uyardi yazanlar atilir falan diye, bunu da garipsedim cunku atma yetkisi editorlerde var konu sahibinin boyle bi yetkisi yok. Yani hani zor durumda kalan olur yazdiginiz seye biraz dikkat edin demek lazimdi. Yasak konulcak bir konu degil bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese mrb ikili testimizin sonucu gayet iyi cikti. TSH de normal dedi Dr. Yuksek olmasindansa düşük TSH tercihimizfir dedi bir ay sonra tekrar TSH olcturcem dahiliyeyede gosterecegim. Denize gidebilirsin +50 faktor kullanacagim oglumgibi. Bol sivi tuket dedi yazliga gideceğiz haftaya. Bir çürük disim var çektirmek için yazi yazdi yazlktan gelince cektirecegim. Başka birşey yok kan degerlerim de güzel dedi. İki hafta sonra kontrolumuz var. Bu hafta oğluna doğum günü yapiyorum önümüzdeki hafta da yazlikta geçecek. İki hafta cabuk geçer bana. Kasilmalarimada normal dedi günde 10 kere olması. Herkese sevgiler. Umarim herkes güzel sonuçlarla gelir.
Neymiş o yapımı zor olan şey orayı kaçırmışım, iyi ki de kaçırmışım :)
Kedi köpekten korkarım 1 metre yKinlarina dahi gidemem. Cig ette yemem hic anlamadım gitti cok korkuyorum bebeğimi kaubedicem birsey olacak diye tabi Allah'tan hayırlısı ama elimde değil ağlamak istemiyorum bebegim etkilenmesin diye duramıyorum allahım sesimi duy yarabbim sen koru kötü birsey olmasın ne olur yalvarıyorum . Dua edin ne olur bana sagolasin canım aminn ins tek duam saglikli olması
Herkese mrb ikili testimizin sonucu gayet iyi cikti. TSH de normal dedi Dr. Yuksek olmasindansa düşük TSH tercihimizfir dedi bir ay sonra tekrar TSH olcturcem dahiliyeyede gosterecegim. Denize gidebilirsin +50 faktor kullanacagim oglumgibi. Bol sivi tuket dedi yazliga gideceğiz haftaya. Bir çürük disim var çektirmek için yazi yazdi yazlktan gelince cektirecegim. Başka birşey yok kan degerlerim de güzel dedi. İki hafta sonra kontrolumuz var. Bu hafta oğluna doğum günü yapiyorum önümüzdeki hafta da yazlikta geçecek. İki hafta cabuk geçer bana. Kasilmalarimada normal dedi günde 10 kere olması. Herkese sevgiler. Umarim herkes güzel sonuçlarla gelir.
Akşam nefsime hakim olamadım ve cips yedim canım okadar çok istediki şimdide pişmanım siz yiyormusunuZ her canınızın istediğini acaba arkadaşlar 😁
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Yemek ismi yazmak konusulmus ben de fikrimi yazayim. Ramazan gunu bulantilarimin en fazla oldugu zamandi. Esime mecbur yemek yapiyorum ama ogure ogure. Zor yemekleri zaten yapamiyorum sogan falan dokunamiyorum da. Biri geldi yapimi zor ve benim o halde yapmam imkansiz bi yemek yazdi nasil canim istedi hayallerini kurdum 20 gun boyunca bayramda yedim cok sukur. Elbet olmezdim yemesem de ama hamilelik iste. O zaman yemek ismi yazmayin kizlar cani isteyen olur dedim, o kadar. Sonra konu sahibi geldi uyardi yazanlar atilir falan diye, bunu da garipsedim cunku atma yetkisi editorlerde var konu sahibinin boyle bi yetkisi yok. Yani hani zor durumda kalan olur yazdiginiz seye biraz dikkat edin demek lazimdi. Yasak konulcak bir konu degil bence
Ben de yiyorum abartmadigimiz surece sorun yok bence.
Kaç haftalıksın sen canım banada 11+ 1 de kemik yapısı kıza benziyor dedi kesin demedi yani 10 gün sonra belli olacak belki erken 11 veya 12 haftalıksan nubu görmüştür çıkıntı olarak bu haftalarda kızında çıkıntısı olabilir yani banada kendini alıştırma hemen diyor çevredekiler yanılma payları olabiliyormuş yani bende kesin gözüyle bakmıyorum yaniCok sagolun kizlar yazdiklariniz icin. Cok pisman oldum agladigim icin zaten daha aglarken pismandim ama sinirlerim bozuldu bi anda. Kiz erkek gercekten saglikli olsun ilk onu dusunuyo insan ama yinede bir garip oluosun iste. Aksam namaz kilip tobe edicem agladigim icin cok pismanim hayirlisi boyleymis diyebilmek buyuk erdem zaten. Demek ki daha o kdr duzgun insan olamamisim bunu dusundum. İnsallah Allah bana akil fikir versin ne diyim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mide bulantılarım geri döndü resmen zombi gibi dolanıyorum ortalıkta dışarısı yanıyor kızlarr canımda ekşi bişeyler çekiyor offf çıkılmaz ki bu saatte yahuaynen böyleyim
Bugun benimki de geri donduuu... Ay ne zaman bitecek hayirlisiyla bu bulanti olayi ya??? Haftalardir hasta gibiyim. Hamilelik hastalik degil diyorlardi hep ama kendimi surekli hasta hissediyorum. Midem surekli havada. O kadar kotu hissediuorum ki...
mide bulantılarım geri döndü resmen zombi gibi dolanıyorum ortalıkta dışarısı yanıyor kızlarr canımda ekşi bişeyler çekiyor offf çıkılmaz ki bu saatte yahuaynen böyleyim
13+4 um ben ne biliyim yani nubu falan diye dusunmedim ben direk erkek yuksek ihtimalle diyince. Yani bide cok kiz istedigim icin olmicagini tahmin ediodum. Ama diger turlu olursa soka girerim buyuk ihtimalle..Kaç haftalıksın sen canım banada 11+ 1 de kemik yapısı kıza benziyor dedi kesin demedi yani 10 gün sonra belli olacak belki erken 11 veya 12 haftalıksan nubu görmüştür çıkıntı olarak bu haftalarda kızında çıkıntısı olabilir yani banada kendini alıştırma hemen diyor çevredekiler yanılma payları olabiliyormuş yani bende kesin gözüyle bakmıyorum yani
Cok sagolun kizlar yazdiklariniz icin. Cok pisman oldum agladigim icin zaten daha aglarken pismandim ama sinirlerim bozuldu bi anda. Kiz erkek gercekten saglikli olsun ilk onu dusunuyo insan ama yinede bir garip oluosun iste. Aksam namaz kilip tobe edicem agladigim icin cok pismanim hayirlisi boyleymis diyebilmek buyuk erdem zaten. Demek ki daha o kdr duzgun insan olamamisim bunu dusundum. İnsallah Allah bana akil fikir versin ne diyim..
benim geçmemişti sadece hafiflemişti bugün çok bulanıyor 11 haftalık oldum bi iki hafta daha olur bu gidişle 3.ayın sonunda biter kuzum inş daha uzun sürmez çok kötü çünkü birde evde sürekli senden bişeyler isteyen bi çocuk olunca dahada zor oluyor