2015 Şubat Anneleri

13+4 um ben ne biliyim yani nubu falan diye dusunmedim ben direk erkek yuksek ihtimalle diyince. Yani bide cok kiz istedigim icin olmicagini tahmin ediodum. Ama diger turlu olursa soka girerim buyuk ihtimalle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bazen okuyoruz canım topiklerde değişen çok oluyo ben yinede ümitlendirmek istemem ama 16. Haftayı bekle derim tabi en başta sağlık canım ☺️😊

benim geçmemişti sadece hafiflemişti bugün çok bulanıyor 11 haftalık oldum bi iki hafta daha olur bu gidişle 3.ayın sonunda biter kuzum inş daha uzun sürmez çok kötü çünkü birde evde sürekli senden bişeyler isteyen bi çocuk olunca dahada zor oluyor

Benim de gecmiyor da hafifliyor iste.. Tam oh diyorum azaliyor iste sonunda nazarim degiyo hoopp yine basliyor. Ben de yarin 11 oluyorum ☺️ baslarda cok depresif oluyordum bulanti yuzunden ama artik alistim heraldee 😊 yatabiliyorsam yatiyorum yoksa biras zencefil deniyorum o da gecirmezse zofran aliyorum.. 1 gun daha geciyor boylece. Ewt 12 bitince gecer diyorlar canim belkiyorum iste.. Cocukla daha da zor haklisin allah yardimcin olsun..

Herkese merhaba :42:
çarşamba günü doktora gittim 2 li tarama testimin sonucu için.destek veren herkese teşekkür ederim.sonuç iyi dedi doktorum.yaşıma göre riskimde düşük çıktı.ağustosun 25 inde 4 lü tarama testi yapalım dedi.hayırlısıyla bide onu atlatsam.
3 lü test yapılmayacak mı dedim yok 4 yapıcaz dedi.ikiliden sonra üçlüyü atlayan oldu mu?:44:

Kızlar mide bulantısı yaşamayıp 11.haftasında midesi bulanan var mı ? :((
Midemi anlayamıyorum tam olarak. hiç bulantım ve kusmam olmamıstı şimdiye kadar
Şimdi sanki çoğu zaman midem ağzımda gibi dolaşıyorum ama bulantı da değil tam olarak, midem sertleşmiş gibi garip bişey :((
Mide yanmasından şikayetçiydim doktorum gaviscon advance verdi yanmayı bir nebze önledim ama şimdi bu devamlı doygunluk hissi nedir anlamadım

Çarşamba günü kontrolümüz var inşallah ikili testimiz yapılacak
12.haftası içinde cinsiyet öğrenen var mı :)

Herkese merhaba :42:
çarşamba günü doktora gittim 2 li tarama testimin sonucu için.destek veren herkese teşekkür ederim.sonuç iyi dedi doktorum.yaşıma göre riskimde düşük çıktı.ağustosun 25 inde 4 lü tarama testi yapalım dedi.hayırlısıyla bide onu atlatsam.
3 lü test yapılmayacak mı dedim yok 4 yapıcaz dedi.ikiliden sonra üçlüyü atlayan oldu mu?:44:

Canım artık dörtlü test yaygınlaşmaya başladığı için atlıyor doktorlar 3'lü testi
Dörtlü testte risk oranı 3'lü teste oranla daha daha yüksek hesaplanabiliyormuş

Cok sagolun kizlar yazdiklariniz icin. Cok pisman oldum agladigim icin zaten daha aglarken pismandim ama sinirlerim bozuldu bi anda. Kiz erkek gercekten saglikli olsun ilk onu dusunuyo insan ama yinede bir garip oluosun iste. Aksam namaz kilip tobe edicem agladigim icin cok pismanim hayirlisi boyleymis diyebilmek buyuk erdem zaten. Demek ki daha o kdr duzgun insan olamamisim bunu dusundum. İnsallah Allah bana akil fikir versin ne diyim..

Olur öyle bunda ne varki yine sen çabuk pişman olmuşsun ben günlerce bebeklerimin birisi ölsün diye dua etmiştim şimdi yazarkn bile elim gitmiyo allah affettiki beni almadı elimden onları allah büyük bizi bizden daha iyi anlar ama işte bazen tutamıyrz kendimizi

Olur öyle bunda ne varki yine sen çabuk pişman olmuşsun ben günlerce bebeklerimin birisi ölsün diye dua etmiştim şimdi yazarkn bile elim gitmiyo allah affettiki beni almadı elimden onları allah büyük bizi bizden daha iyi anlar ama işte bazen tutamıyrz kendimizi

Cok garip duygular kimseye soylemek bile istemio insan cok zorlandim bugun ilk defa. Kizla o kdr cok hayalim vardi ki boyle olunca bir anda bosluga dustum sanki. Allah gercekten aklimizi basimizda tutsun ve bi an once bu hali bu dusunceleri alsin benden :(

Şimdi sanki çoğu zaman midem ağzımda gibi dolaşıyorum ama bulantı da değil tam olarak, midem sertleşmiş gibi garip bişey :((
Mide yanmasından şikayetçiydim doktorum gaviscon advance verdi yanmayı bir nebze önledim ama şimdi bu devamlı doygunluk hissi nedir anlamadım

bende çok şükür kusma olmadı ama senin dediğin şikayeti yaşadım yeni yeni geçiyor.rahatsız olduğun kokulardan uzak dur aklına bile getirmemeye çalış.sakın boş mide ile dolanma ondanda oluyor.zorlamadan kendini yağsız beyaz peynir yemeye çalış kalkar kalkmaz.süzme peynirler bana iyi gelmişti.bol su iç ama yudum yudum.bikaç damla limon sık.
bide bişey yer yemez az da olsa sakın hemen uzanma yatma gezin bak bu çok önemli

Canım artık dörtlü test yaygınlaşmaya başladığı için atlıyor doktorlar 3'lü testi
Dörtlü testte risk oranı 3'lü teste oranla daha daha yüksek hesaplanabiliyormuş

kızımda gelişim geriliği yaşadığımız için bu bebek çok evham yaptırıyor bana.bide planlı değildi:44:

bende çok şükür kusma olmadı ama senin dediğin şikayeti yaşadım yeni yeni geçiyor.rahatsız olduğun kokulardan uzak dur aklına bile getirmemeye çalış.sakın boş mide ile dolanma ondanda oluyor.zorlamadan kendini yağsız beyaz peynir yemeye çalış kalkar kalkmaz.süzme peynirler bana iyi gelmişti.bol su iç ama yudum yudum.bikaç damla limon sık.
bide bişey yer yemez az da olsa sakın hemen uzanma yatma gezin bak bu çok önemli

aynen bende süzme peynir yiyebiliyorum sadece
evet bu yemekten sonra uzanma faslı mahfediyor dikkat edeyim biraz daha :(

Slm kizlar dunden beri endiseliyim😔 ikili testimin sonuclarini gostermek icin doktora gittim sonuc iyi cok sukur cinsiyete baktirmak istedim doktorumun isi vardi cikiyordu baska bir doktora yonlendirdi.bakan doktor cinsiyet tahmini yapamadi biraz daha beklememi soyledi fakat rahimde perde gordugunu soyledi.ben ne demek oldugunu bilmiyordum kendi doktorum boyle birsey gormemisti daha once sordum tehlikelimi diye onemli degil dedi ama internetten bakinca felaket senaryolari kafamda donuyor kotu seyler yaziyor.ne yapicagimi bilmiyorum yanilmis olmasini diliyorum allahimdan.iyi bi ultrasonu olan bi yere tekrarmi baktirsam ne yapsam bilemedim😔

Tatlım sanırım devlete gidiyorsun, pek güven olmaz açıkçası devlet doktoruna. En azında ssk bakan özel bir hastaneye gitsen en azından birkerelik, iyi bir göz baksa rahmine içine sinen bir muayene yapsa. Hangi şehirdesin belki ben ya da arkadaşlar sana doktor tavsiyesinde bulunaniliriz. Ben diğer forumlarda okumuştum bir bayanda da vardı perde ama bir sorun teşkil etmiyor demiş doktoru. Sen gönlünü ferah tut adam akıllı bilgi veren bi doktora görünmeden evham yapma sakın.

Canım o doygunluk hissi bende de var özellikle hazmı zır şeyler yiyince midem resmen çalışmıyor gibi hissediyorum. Bende eskiden kalma gastrit var neyseki hamiş kalmadan öncce antibiyotik tedavisi görmüştüm şimdi fazla yanma şikayetim olmuyor.
O doygunluk hissinin gitmesi için midenin asit salgılaması lazım bunun için limon yiyebilir yada sakız çiğneyebilir sade soda içebilirsin. Asit artınca midendeki his kaybolucak ama bu sefer yanma olabilir onun içinde mayasız kuru bişiler kraker form bisküvileri işini görebilir.

Tatlım sanırım devlete gidiyorsun, pek güven olmaz açıkçası devlet doktoruna. En azında ssk bakan özel bir hastaneye gitsen en azından birkerelik, iyi bir göz baksa rahmine içine sinen bir muayene yapsa. Hangi şehirdesin belki ben ya da arkadaşlar sana doktor tavsiyesinde bulunaniliriz. Ben diğer forumlarda okumuştum bir bayanda da vardı perde ama bir sorun teşkil etmiyor demiş doktoru. Sen gönlünü ferah tut adam akıllı bilgi veren bi doktora görünmeden evham yapma sakın.

Sagol canim tsk ederim istanbul avrupa yakasindayim.

Kızlar bakar mısınız ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek için ebe Doppler cihazını 6 7 dakika belki daha fazla karnıma tuttu fazlası bebeğe zarar verir mi

Akşam nefsime hakim olamadım ve cips yedim canım okadar çok istediki şimdide pişmanım siz yiyormusunuZ her canınızın istediğini acaba arkadaşlar 😁

Ben bir ara hergün yiyordum çünkü midem birtek onu kabul ediyordu sadesini yiyordum. Onun zararı yağlı olup kilo yapıyor olması zaten tatlım yoksa içeriğinde asit çin tuzu vs yoksa bir zararı olmaz bu tür şeylerin:) sadece yediğin bebeğe fayda da sağlamaz zararda, sana bol bol yağ olur o kadar keyfine baaak :)) insan bu zamanda canının çektiğini ne iştahlı yiyor demi sanki dünyanın en güzel yiyeceği :))

Kızlar bakar mısınız ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek için ebe Doppler cihazını 6 7 dakika belki daha fazla karnıma tuttu fazlası bebeğe zarar verir mi

Canım ben avrupa yasalarını okumuştum bbu konuda çünkü benim doktorumda kalp atışını iki saniye dinletip bırakıyr. Kalp atışını dinlemek için normalinden farklı bir sinyalmi ışın mı ne gönderiyormuş alet bebeğin kalbine, ve bu süre uzun tutulursa bebeğin kalbinde ısınma yapıyormuş ve kalp durmasına bile neden oluyormuş. Gelişmiş çoğu ülkede ultrasona hamilelik boyunca acil durumlar hariç sadece 5 kere falan girmek serbestmiş o da son aylarda.

Ben bir ara hergün yiyordum çünkü midem birtek onu kabul ediyordu sadesini yiyordum. Onun zararı yağlı olup kilo yapıyor olması zaten tatlım yoksa içeriğinde asit çin tuzu vs yoksa bir zararı olmaz bu tür şeylerin:) sadece yediğin bebeğe fayda da sağlamaz zararda, sana bol bol yağ olur o kadar keyfine baaak :)) insan bu zamanda canının çektiğini ne iştahlı yiyor demi sanki dünyanın en güzel yiyeceği :))

Çok sağol canım içimi rahatlattın yedikten sonra sanki bebeğe zarar vermişim hissine kapıldım Dr ada sormamıştım 😊

Kızlar dokora gittim geldim cinsiyet göremedi malesef birine ztn kendş doktrum kız demişti diğeri kesin değildi o da ne olursa artk ilk dega gittim yakın bi tıp merkezine hiç iyi değilmş ultrason makineleri benm bebekler başlı ayaklı duruyolarmş Eki Görüntüle 1214151 Eki Görüntüle 1214152 . İlk resmde sadece kafası çıkan soldaki bebek başı aşagıdaymş alttaki onun resmi

Aman allahım bu nasıl bir şey.. Çok duygulandım kalp atışlarım hızlandı resmen. Ne güzel bu bıcırık kardeşler başlı kıçlı yatmışlar.maşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım içimi rahatlattın yedikten sonra sanki bebeğe zarar vermişim hissine kapıldım Dr ada sormamıştım 😊

Bazı şeyleri de çok kurcalamamak lazım :) hamileyken yemenin içmenin kesinlikle sakıncalı olduğu şeyleri öğrendikten sonra geri kalan için kaçamaklar yapabiliriz bence :)

Back
X