- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlünden ne geçiyorsa inşallah onu duyarsın , ama önce sağlıklı olsun tabikide :)
12 haftalıktı canım tesekur ederımCanım Allah sabır versin bebeğin kaç haftalıktı?
amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..Gecmis olsun melegin sana sefeatci olsun insallah rabbim tekrar nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ilk bebegim kaybettim bu aci hic bitmez gibi dusunuyorsun rabbim ayni duygulari tekrar yasatmasin saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah
amınn cok tesekur ederım..Çok üzüldüm inanın Allah sabır versin en kısa zamanda da bir melek versin sana inşallah
amın canım ınsallah Allah sızlerede saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın hep dua edıyorum hepınız ıcınallah sabrını versin cnm inş. yeniden rabbim nasip eder
Allah yardımcınız olsun sabrini versin. İnşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın sağlıkla kucağına alirsin[/QUOTE
amınn canım ınsallah cok tesekur ederım..
cok tesekur ederım amınn . Allah sızın bebeklerınıze ve sızlere saglık versın..gunaydınnn bıraz karıstırdımda sıteyı daha ıyı olmus ama tabı alsımak zaman alır bır sure... bebegını kaybeden arkadasım cok uzuldum allah sabrını versın ınsallah...
canım eğer 12. haftadan önce cinsiyet söylerlerse değişme ihtimali vardır ama 12 ve üzeri haftalarda heleki erkek demişse değişmez kuzum çünkü erkeklerin 12 hafta civarında pipileri uzar :) kızların ise düz kalır çok nadir istisnalar vardır ama oda dr yanılmasından oluyor geneldebenim bildiğim asıl erkeğin değişme ihtimali yüksek. çünkü başlangıçta kızda da bir çıkıntı varmış, sonra şekil alırmış ve doktorlar bazen onu erkeğe yorabilirmiş. hakkında hayırlısı olsun
Allah sabır versin canım tez zamanda yeri sağlıklı bir bebiişle dolsun inşşcok tesekur ederım amınn . Allah sızın bebeklerınıze ve sızlere saglık versın..
testleri yapıp yapmamak senin kararın elbette ama bi ense kalınlığına baktırsaydın kan vermzdin o zaman bu arada bebişinde hayırlı olsun canımkızlar merhaba biz bugün doktora gittik 13 haftalık doktor kız gibi ama kesin değil bekleyin dedisizce değişirmiki? 2li 3lü testleride yaptırmak istemedik.
![]()
oyy maşallah sana sarılmış annesi kızlar çok narinler gerçekten :)Bu da son fotoğrafımız şuan. Ve kafatasında iki tane kist gördü söylemek zorunda olduğum için söylüyorum yoksa hiç bir problem teşkil etmiyor ilerki haftalarda geçer dedi.
Teşekkür ederim :) hepimize maşallah :)Aa goxun aydin canim baya buyumussunuz siz masallah. Sen istanbulda miydin dr icin soruyorum
selam kızlar nasılsınız
işi bırakma kararı aldım
ama daha eşimle konuşmadım
orda çalışmaya devam edersem bebeğim agresif huysuz bişey olacak
gönlümdende kız geçiyordu zaten inşallah hayırlısı olsun :)Gibiyse değişir , çok erken tarihte söylemiş . Bi kaç hafta sonra daha netleşir :) gönlünden ne geçiyor :)
Canım o doygunluk hissi bende de var özellikle hazmı zır şeyler yiyince midem resmen çalışmıyor gibi hissediyorum. Bende eskiden kalma gastrit var neyseki hamiş kalmadan öncce antibiyotik tedavisi görmüştüm şimdi fazla yanma şikayetim olmuyor.
O doygunluk hissinin gitmesi için midenin asit salgılaması lazım bunun için limon yiyebilir yada sakız çiğneyebilir sade soda içebilirsin. Asit artınca midendeki his kaybolucak ama bu sefer yanma olabilir onun içinde mayasız kuru bişiler kraker form bisküvileri işini görebilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktor ense kalınlığının normal olduğunu, burun kemiğinin var olduğunu söyledi burun kemiği kısmını pek anlamadım ama herşey yolundaymış teşekkür ederim canımtestleri yapıp yapmamak senin kararın elbette ama bi ense kalınlığına baktırsaydın kan vermzdin o zaman bu arada bebişinde hayırlı olsun canım