2015 Şubat Anneleri

Günaydınlar efendim cok kotu bir gece geçirdim dünkü yorgunluk trafik stresk arti güneş de carpmis herhalde agridan öldüm resmen. Bir bulanti tuttu bas donmesi ile sanki progestan aldığımdaki gibi yatakta sagdan sola donemedim sabahın nurunda tuvalete kalk sonra dalamadik zombi gibiyim bugun

Cimcimecim is konusunda maddi zorluk yoksa icinden geleni yap canım hakkında hayırlısı

mervemi guzel haberler ile gelirsin sen de inşaallah doktordan

gulefsan ben de testleri yaptirmadim ense kalinligi iyi dedi dr o kadar

amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..

Cok üzüldüm rabbm sabir versin cok geçmiş olsun tez vakitte yeniden saglıklı evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah rabbim

amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..

Allah yardımcın olsun canım. Biran önce sağlıklı sıhhatli bi şekilde tekrar hamile kalırsın inşallah

kızlar çatlak kremi kullanan var mı?
yada başlamayı düşünen
benim ilk gebeliğim ne zaman başlanmalı bilmiyorum
kullanan varsa ne kullanıyorsunuz marka olarak

kızlar çatlak kremi kullanan var mı?
yada başlamayı düşünen
benim ilk gebeliğim ne zaman başlanmalı bilmiyorum
kullanan varsa ne kullanıyorsunuz marka olarak
Ben kakao yağı kullanmaya başladım duş aldıktan sonra uyguluyorum. Gerçi iç karnım geniş olduğu için çatlağım pek olmazmış ama almış bulundum kullanıyorum

gunaydın herkese servısı kacırdım sabah sabah yuru ordan dolmus sıcak bı yandan offf.. kıs gelsın hakketen artık yaa o serınlıklerı ozledım walla...

Günaydın :) bebeğini kaybeden olmuş bende geçmişte çok kaybeden oldugum için gönlünü rahat ve emin ol, yine olur mevlam hayırlısını versın hep.

Kızlar günaydıınn.. Benm de dünüm ve gecem cok zor gecti, midemi ve bagirsaklarimi usutmusum sanirim, gece boyunca bi öyle cikardim bi öyle :( :( karnima nasil sancilar girdi, bi yandan icimde de bi korku bebegimle mi alakali die, ama bi yandan da belli bagirsak sancisi. Cok zor gecti aksam, hala da iyi olmadim, ise de gidemedim, izin gunlerim de azaldi bakalim nasil yapcaz :(
Catlak kremi ben basladim 13. Haftadan sonra, lierac jel kullaniorum, kasinmalar oluo yavastan, insallah catlamam

Merhaba kızlar yeni hali değişik olmuş gerçekten . Ama alışında güzel olacağa benziyor. Telefon için daha çok içerik var hatta baksanıza doğum imzalarımızı bile görüyoruz artık :)
Bugün randevum vardı . 15+5 olduk . Yani kesinleşti . Bebeğin bi ölçümü yapılıyor o %100 doğru veriyor . Ve benim adet tarihimde bir karışıklık olduğunu daha net anladık. 135 gr olmuşuz. Kız dedi tekrar . Bende sizin dediklerinizi falan eşime dedim o da doktora sordu . Hemen göstereyim dedi . Vajinasını gösterdi ve dediki. Bak burası işte. Hem orası boş . Hem üç çizgi(dudakları oluyor orası) var dedi. Erkekte ise penis olur orda . Yani ihtimal dahi söz konusu değil. Şüphe duyanlar doktorunuzla konuşun sizde :)
Tekrardan hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip etsin. Inşallah

Kızlar oğlum elini karnıma koyuyor, ne olsun diyorum kız diyor ama erkek oğlum diyorum :) hayır ben kızları çok seviyorum bende oğlan sende kız olsun diyor :)))

kızlarrrrrrrrrrr
benim iş yerinde hassas bi steteskop var.ucu çubuklu
onunla az evel bebeğimin kalp atışını dinledim
ama çok sessiz ortamda oluyo
eve kaçırsamda bu akşam rahatca dinlesem miii ;););)

Gunaydin kizlar bizde doktordan grldik bidahaki ay 4 lu test yaptiricaz kiza brnziyo ama tanilma payi cok yuksek dedi bizede.doktor 3 hafta sinra gidicez belli ilur artik

günaydın kızlar herkese :)
ben tama rahatladım derken sımdı bırde hazımsızlık basladı. var mı boyle sıkıntısı olan? ne yesem mideme oturuyor sanki. ve ilk yarım saat aşırı rahatsız edıyor. soda falan da care degıl:(

Back
X