2015 Şubat Anneleri

kızlarım kızlarım selamlaaaar :) Nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.. İş başı yaptık tekrardan iznimiz bitti :( uğraşıp duruyoruz. 29 unda randevu var onu bekliyorum artık cinsiyeti kesinleştirmek için doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama yinede beklemedeyiz ;) umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişler :)

Can kızlarr canımm kızlar ben bugün kuzumun hareketlerini hissediyorum çok şımarıyor sanırım maşallah barrek allah bebişcanıma çok duygulandım yahuu diğer bebişimide bu haftalarda hissetmiştim şükürler olsun rabbime
Masallah canım ay ne guzel ya benımkı 16. Haftada oynamıştı bunda geçenlerde hıssettım ama emdin olamadım :)

Kızlarrr uzak kaldım ama şehirdışından misafirlerim vardı. Bugün bişi oldu çok fena oldum ya biliyorsunuz ben hiç kusmadım bu haftalara kadar mide bulantım olmuştu ama kusamam ben zaten normalde az önce misafirler gittş ben de duşa girdim duşta midem bulanmaya başladı ama felaket ve tazyikli bi şekilde kustum :(( böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani 3 ayın sonunda kusmaya bsşlayan yada neden böyle oldu sizce? Evdede yalnızım çok korktum

benimde farklı şikayetlerim oldu bu zamana kdr ama mide bulantısı ve kusma neredeyse hiç olmadı. 2 gündür her yerden zeytinyağı kokusu gelio. bugün işyerinde çıkan çok normal bir yemeği yiyemedim. kaldıki zeytinyağıyla yapılması imkansız bir şey ama bilgiğin koktu bana:(çok korkuyorum bu dönemde başlar diye:(

Masallah canım ay ne guzel ya benımkı 16. Haftada oynamıştı bunda geçenlerde hıssettım ama emdin olamadım :)
sağol canım benim darısı sana ve duymayanlara olsun bağırsak hareketinden çok farklı bişey pıtpıt şımarıyor gittim hemen uzandım öle daha iyi hissettim :)

kızlarım kızlarım selamlaaaar :) Nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.. İş başı yaptık tekrardan iznimiz bitti :( uğraşıp duruyoruz. 29 unda randevu var onu bekliyorum artık cinsiyeti kesinleştirmek için doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama yinede beklemedeyiz ;) umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişler :)
elifff oğlun nasıl canım :))) bak şimdiden alıştırıyorum seni saydırma bana taam mı :D

bende ufaktan hıssedıyorum kızımı coook gec taa 20. haftada hıssetmıstım meger kılodanmıs. anlamamısımda ama bunda bılıyorum ya bunda ne nasıl olcagını ufak ufak pıtlamalar super

bende 29 da gidicem. nasıl dururum o zamana kadar bilmiyorum. ara uzadı mı hamile değilmiyim diye başlıyorum içimden kurmaya . keşke oynasalar da bilsek orda olduklarını. bana da kız dedi bakalım aynı mı duruyor.

bende ufaktan hıssedıyorum kızımı coook gec taa 20. haftada hıssetmıstım meger kılodanmıs. anlamamısımda ama bunda bılıyorum ya bunda ne nasıl olcagını ufak ufak pıtlamalar super
ilkler geç hissedilir canım ama ben bunuda diğer bebeğimide 11 haftada hissettim çok güzel bir duygu ağzım kulaklarımda resmen :)

bende 29 da gidicem. nasıl dururum o zamana kadar bilmiyorum. ara uzadı mı hamile değilmiyim diye başlıyorum içimden kurmaya . keşke oynasalar da bilsek orda olduklarını. bana da kız dedi bakalım aynı mı duruyor.
ayyyy ne güzel :) duruyodur inşallah aynı kızın olsun oh mis gibi :) :D

kızlar mrb
geldim doktordan gayet iyi dedi test sonuçlarına değerleri yazayım sizinkilerden örnek yazabilirseniz sevinirim çünkü 3 lü yapmıyacağım 4 lü yapcaz dedi kafamı karıştırdı .
down sendromu :serum tarama 1<50000 yaş sadece 1:1430
trisomi 18 : serum tarama : 1 <99000 geçmiş risk 1:14274

ayyyy ne güzel :) duruyodur inşallah aynı kızın olsun oh mis gibi :) :D
valla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.

valla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.
ay nasıl ya kız kız dedikten sonra kız dediğinde burulmak :) bana kız dese neler yapardım tahmin edemiyorum :D Allah hayırlısını versin dedik demekki buymuş ;) Sağlıkla doğsunlar inşallah :p

kızlar mrb
geldim doktordan gayet iyi dedi test sonuçlarına değerleri yazayım sizinkilerden örnek yazabilirseniz sevinirim çünkü 3 lü yapmıyacağım 4 lü yapcaz dedi kafamı karıştırdı .
down sendromu :serum tarama 1<50000 yaş sadece 1:1430
trisomi 18 : serum tarama : 1 <99000 geçmiş risk 1:14274
hadi gözün aydın değerlerin gayet güzel darısı bizlerin başına olsun inşşş

benimde farklı şikayetlerim oldu bu zamana kdr ama mide bulantısı ve kusma neredeyse hiç olmadı. 2 gündür her yerden zeytinyağı kokusu gelio. bugün işyerinde çıkan çok normal bir yemeği yiyemedim. kaldıki zeytinyağıyla yapılması imkansız bir şey ama bilgiğin koktu bana:(çok korkuyorum bu dönemde başlar diye:(
Cnm nerdeyse aynı zamandayız zaten dedim ya kusmak nedir bilmem ben normal şartlarda ama bugün şaşırıp kaldım birden bire geldi foş diye çıkardım herkes burda yazardı ama ben hiç yaşamamıştım şimdiye kadar

Back
X