2015 Şubat Anneleri

kızlar mrb
geldim doktordan gayet iyi dedi test sonuçlarına değerleri yazayım sizinkilerden örnek yazabilirseniz sevinirim çünkü 3 lü yapmıyacağım 4 lü yapcaz dedi kafamı karıştırdı .
down sendromu :serum tarama 1<50000 yaş sadece 1:1430
trisomi 18 : serum tarama : 1 <99000 geçmiş risk 1:14274
hadi gözün aydın değerlerin gayet güzel darısı bizlerin başına olsun inşşş
Kizlar bendende 4 lu istedi sonuc iyi ama biseye yuksek dedide ben anlamadim siz biliyosaniz beni bi aydinlativerin
Kombine risk : 1:1259
Ikili test : 1:212
Yas riski: 1:10000

Fb-hcg 185
Papp a: 2,23

Simdi burdaki risk ne cozemedim iyi ama kombineyemi buseye riskli dedi

ah canım bende çok pipirikliyim:rolleyes: eve misafir geldiğinde bir şey yerken dökmesin, ellerini oraya buraya sürmesin, eşyaları dağıtması, magnetlerimle oynamasın diye bakıyorum ama yapacak bir şey yok anası peşinde koşturmazsa ben koşturuyorum :KK70: kendi çocuğumda böyle olmam umarım......
Ben yaparım kesin dogumda aldığım tüm kilolarıda veririm peşinde koşturmaktan ooohh mis :KK48:

Kizlar bendende 4 lu istedi sonuc iyi ama biseye yuksek dedide ben anlamadim siz biliyosaniz beni bi aydinlativerin
Kombine risk : 1:1259
Ikili test : 1:212
Yas riski: 1:10000

Fb-hcg 185
Papp a: 2,23

Simdi burdaki risk ne cozemedim iyi ama kombineyemi buseye riskli dedi
sen kaç haftalıksın canım ??? kombine risk hepsinimi kapsıyor ben tam bilmiyorum ama sana şunu söyliyeyim ikili testte sadece trizomi bakılıyor yani 21 18 bir tane daha vardı hatırlamıyorum senin riskli çıkmış kuzum bu cuttof değerin üzerinde demek yani 270 olsaydı belki sınırı aşardın ama altında kalmış dörtlüdede galiba tek fark ppan spina bifida ek olarak bakılıyor yanılmayayım ama bel açıklığımıydı yanlış olabilir kuzum keşke dr una iyice sorsaydın niye sormadın canım??? ama korkma canım inanki 1:10 çıkan arkadaşın bile temiz çıktı tamami ile şans zaten bu testler risktir olasılıktır olmadı iyice bir konuş sen dr unla

Misafirliğe gidersek milletin evine de mi işesin :D

Bezlerin yanında olduğunu bilmiyordum ben bayağı Fransızım bu konularda
valla ben anneme giderken bile arabasına herşeyini doldurur öyle götürürdüm alt açmasını vs çünkü annem bile olsa ben kirletmesinden yana değilim

sen kaç haftalıksın canım ??? kombine risk hepsinimi kapsıyor ben tam bilmiyorum ama sana şunu söyliyeyim ikili testte sadece trizomi bakılıyor yani 21 18 bir tane daha vardı hatırlamıyorum senin riskli çıkmış kuzum bu cuttof değerin üzerinde demek yani 270 olsaydı belki sınırı aşardın ama altında kalmış dörtlüdede galiba tek fark ppan spina bifida ek olarak bakılıyor yanılmayayım ama bel açıklığımıydı yanlış olabilir kuzum keşke dr una iyice sorsaydın niye sormadın canım??? ama korkma canım inanki 1:10 çıkan arkadaşın bile temiz çıktı tamami ile şans zaten bu testler risktir olasılıktır olmadı iyice bir konuş sen dr unla
Bugun itibariyle 14+3 um cnm telde sordum doktora ordan anlattida anlamadim teldede coo uzatmak istemedim daha 2 hafta sonra gidicwm cok var ins kotu bisey cikmas 4 lu yapicaz dedi iste

Bugun itibariyle 14+3 um cnm telde sordum doktora ordan anlattida anlamadim teldede coo uzatmak istemedim daha 2 hafta sonra gidicwm cok var ins kotu bisey cikmas 4 lu yapicaz dedi iste
evet canım o zaman down sendromu riskli çıkmış sende valla en iyisi ikili kuzum mesela ben şimdi baktımda benim tek tek yazmış işte trizomi 18 şu değer benim trizomi 21 çıkmıştı benim ikilide 1:87 çıktı mesela üçlü yaptım 1.200 çıktı yani demem o ki ikili daha yakalamış riski inşşş hiç bi problem yaşamazsın kuzum allah kimseyi sınamasın bu durumla çok zor

evet canım o zaman down sendromu riskli çıkmış sende valla en iyisi ikili kuzum mesela ben şimdi baktımda benim tek tek yazmış işte trizomi 18 şu değer benim trizomi 21 çıkmıştı benim ikilide 1:87 çıktı mesela üçlü yaptım 1.200 çıktı yani demem o ki ikili daha yakalamış riski inşşş hiç bi problem yaşamazsın kuzum allah kimseyi sınamasın bu durumla çok zor
Benim trisomy 13/18 yaziyo aslinda burun kemigini gordum ense kalinligi 1.1mm demisti gatet iyi demisti simdi bu test nerden cikti cok kafama taktim allah herkeze eli agi duzgun saglikli evlat nasip etsin

Benim trisomy 13/18 yaziyo aslinda burun kemigini gordum ense kalinligi 1.1mm demisti gatet iyi demisti simdi bu test nerden cikti cok kafama taktim allah herkeze eli agi duzgun saglikli evlat nasip etsin
peki 13 ve 18 karşısında ki değer kaç yazsana bi

Bugun asiri bulantim var hatta daha önce hic olmadığı kadar zorlayan bi bulanti. Bitiyor derken iki misli basa mi sardik simdi cok fenayim ya.dun disarda kahvaltiya gitmistik orda da dokuncak grup bisey yemedim ki ondan desem hani:(

Hanimlar merhaba evde degilim annemdeyim o yuzden telden yazmak baya zor.sizlere sorum var bende bugun hafiften hafiften kasik agrisi oluyor ama encok sag kasigim agriyor. Doktora gidicem cinsiyet icin ama sizlerede sorayim dedim.yatinca gecior acaba rahim buyudugu icnmi oluyor sizce

Hanimlar merhaba evde degilim annemdeyim o yuzden telden yazmak baya zor.sizlere sorum var bende bugun hafiften hafiften kasik agrisi oluyor ama encok sag kasigim agriyor. Doktora gidicem cinsiyet icin ama sizlerede sorayim dedim.yatinca gecior acaba rahim buyudugu icnmi oluyor sizce

Yatinca geciyorsa sıkıntı yok diye biliyorum ama

Canim trisomy 13/ 18 1:10000 cut of degerin altinda yaziyo ikili test 1:212 cut of degerin ustunde diyi
ben sana bişey diyeyim mi bunları sakın kafana takma bak canım bunlar sadece ve sadece risktir hem 13ve 18 gayet iyi çıkmış dr unla görüş ona göre hareket edersin bence hiç bişeyciği yoktur kuzunun rahat ol annesi

ben sana bişey diyeyim mi bunları sakın kafana takma bak canım bunlar sadece ve sadece risktir hem 13ve 18 gayet iyi çıkmış dr unla görüş ona göre hareket edersin bence hiç bişeyciği yoktur kuzunun rahat ol annesi
Icimde ole bi sikinti yok cnm sadece kafama takildi iste ins bende kotu bisey ciimicak gibi hissediyorum icim rahat allah ne yazdiysa onu yasicaz

Sizin kaç haftalık
Benim 12 normalde ama 1 hafta öndeymiş
Yaptılar hemen
son adet tarihine göre 12 haftalık olması lazım en son ultrasyonda 1 hafta önde cıkmıştı yarın belli olur net haftası
zaten ikili test 11-14 testi diye de geçiyor bu haftlar arasında yapılıyor diye biliyorum

Back
X