bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.inşallah geri başlamazsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.inşallah geri başlamazsın
Doktorumuzdan mutlu döndük çok şükür
İkili testimiz yapıldı, ense kalınlığı iyi çıktı dedi bakalım 10 gün sonra asıl sonucu çıkacak
Doktor ultrasonla bakarken hareket etmesi için göbeğimi hoplattı yavrum sıçrayıverdi elleri ayaklarını ilk kez hareket ederken gördüm
Sonrada gözümüzün önünde parmağını ağzına götürüp emmeye başladı :) şok oldum
Devit-3, Ferrum Fort, Decavit'e başlıyorum bugünden itibaren bakalım. Cinsiyetimiz için birşey öğrenemedik![]()
Bende suyu çok severim ama 3-4 litreyi bulmuyodur
Hep duyuyorum hamilelikte bol tüketilmeli diye
AAaa görmedim valla. site site değil ki göremiyorum artık. idrar yolu ile mide bulantısı alakalı mıymış ? benimde var kesin idrar yollarımda bir halt. afedersiniz pis kokulu akıntım var .
geçmiş olsun. şimdi nasılsın? iyisindir ama o serum ne ise artık mucize gibi bir şey yiyen ayağa kalkıyor. belki enerjin de geri gelir.
ben içiyorum halaa![]()
Geçmiş olsun canım.. Bol bol sudan yapcak bi şe yok galiba. İlaç falan içilebiliyo muymuş?
ya da nem yanlış anladım
mide yanması anladım
Hap değil hayatım zaten şurup bu iki ölçek içiyosun 5 dk ya geçiriyo ben hiç bir ilaç kullanamıyorum dr ne verdiyse alerjimi tetikledi kronik alerjim varmış o yüzden düşün vitamin desteği bile almadan kendim vitamin yapcak şeyler yiyip duruyorum takviyede alamadığım için sürekli halsiz kalıyorum isyan etme yani :) keşke dokunmasa da bende içsem gerçekten çocuk tüm enerjimi alıyodoktor bana bi sürü vitamin verdi
bide bu yanma hapını atasım yok
nefret ettim zaten haplardan![]()
bende ilk hamile kalınca dört kilo verdim onunda ancak bir kilosunu alabildim bakalım ileriki haftalarda patlama yaşamam inşallahselam sevgili anneler. inşallah bebişlerinizle hayat yolundadır. benim bulantılarım epey azaldı ama akşamları yatınca midem cayır cayır yanıyor. annem bebeğin saçları çıkıyor ondan yanıyor diyor. kilo durumlarınız nasıl ben 1 kilo ancak alabildim.
doktorun söylemesine zaten gerek yok canım, hamile olsam da olmasam da zararlı olduğunu biliyorum belki bahane ama çok stresli bir işim var bide benim doktorun söylemesi dışında hiçbir hamilelik belirtim yok belki ondan dolayı da bi rahatlık var...
çok seviindim canım senin adına, canım bişi sormuştum daha öncede ama kimse oralı olmamıştı topikte ikili test sonucundaki beta hcg kaç çıktı sende cinsiyetle alakası varmış diolar bende merak etmiştim açıkçası herkeste tutuyomu diye 50 üzeri kız 50 altı erkek diyolar böyle bi genelleme yazsa herkes free beta HCG değerini kimlerde tutuyo bakalımarkadaşlar ikili testin sonucu çok güzel geldi.bi sıkıntı yok.10 eylülde tekrar kontrol var.folik asit yerine elevit verdi doktor.çatlaklar için bebe yağı sürüyorum ama önerebileceğiniz bi krem var mıdır.lierac ve mustela çıkıyo hep sitelerde.daha göbeğim çıkmadı ama takviye yapmam gerek
cevap verecektim alınca da kimin sorduğu hatırlayamadım. benim FREE BETA HCG yazıyor o 24,10çok seviindim canım senin adına, canım bişi sormuştum daha öncede ama kimse oralı olmamıştı topikte ikili test sonucundaki beta hcg kaç çıktı sende cinsiyetle alakası varmış diolar bende merak etmiştim açıkçası herkeste tutuyomu diye 50 üzeri kız 50 altı erkek diyolar böyle bi genelleme yazsa herkes free beta HCG değerini kimlerde tutuyo bakalım![]()
hmm topikte baya bi yazmışlarda baya bi tutan olmuş ama şimdiden fos çıktı gibi görünüyor bu genelleme keşke diğer arkadaşlarda yazsacevap verecektim alınca da kimin sorduğu hatırlayamadım. benim FREE BETA HCG yazıyor o 24,10
FREE BETA HCG MOM yazıyor o da 0,66 bu arada kızım olacak .tutmuyor sanırım
gözünaydın. ben de sadece ferrum kullanıyorum. çok kilo aldığımdan vitamin kullanma dedi.arkadaşlar ikili testin sonucu çok güzel geldi.bi sıkıntı yok.10 eylülde tekrar kontrol var.folik asit yerine elevit verdi doktor.çatlaklar için bebe yağı sürüyorum ama önerebileceğiniz bi krem var mıdır.lierac ve mustela çıkıyo hep sitelerde.daha göbeğim çıkmadı ama takviye yapmam gerek
çok seviindim canım senin adına, canım bişi sormuştum daha öncede ama kimse oralı olmamıştı topikte ikili test sonucundaki beta hcg kaç çıktı sende cinsiyetle alakası varmış diolar bende merak etmiştim açıkçası herkeste tutuyomu diye 50 üzeri kız 50 altı erkek diyolar böyle bi genelleme yazsa herkes free beta HCG değerini kimlerde tutuyo bakalım![]()
bebeğini hisseden anneler ellerini göbeğine koyunca mı hissediyor yoksa koymadan mı anlaşılıyor acaba? sabah kadar elim göbeğimde nöbet tutuyorum. kıskanıyorum sizi.
senin erkek görünüyor canım bakalım tutacakmıbende görmemişim canım bana erkek demişti burdan bir arkadaş ama bakalım cuma belli olacak benim değerlerim bunlar.
PAPP-A 5.32
SERBEST BETA-HCG 23.3
arkadaşlar ikili testin sonucu çok güzel geldi.bi sıkıntı yok.10 eylülde tekrar kontrol var.folik asit yerine elevit verdi doktor.çatlaklar için bebe yağı sürüyorum ama önerebileceğiniz bi krem var mıdır.lierac ve mustela çıkıyo hep sitelerde.daha göbeğim çıkmadı ama takviye yapmam gerek