- 8 Şubat 2014
- 1.146
- 655
- 248
Günaydın dünkü aşırı bulantılarm normal degil diye gece acile gittim nöbetçi dr muayene etti bebisimi gördüm büyümüş kuzum. Dönmüş sırtını uyuyordu zahmet edip donmedi edepsiz
yine kum dokuyorum sandim ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu cikti hem de en bol bakterilisindensasirdim kaldim o kadar su iciyorum evden ciktigim yok nerden cikar bu enfeksiyon aklim almadi. Kulturun sonucu beklemeden antibiyotik baslatti gunde uc kez tez sifa olur insallah da bebisim etkilenmez. Gece yarisi geldim az biraz uyumusum iyi gibiyim derken uyandim ayni bulanti devam
siz siz olun degisik her bulanti vbde tahlil verin muhakkak
Meraba serefnaz bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı üstelik hiç şikayetim yokken. Ben ayda bir idrar veriyorum ağrı eşiğim yüksektir çünkü bazı şeyleri hissetmem kontrol amaçlı verdim. Üst sınır 200ken benimki 2009 çıktı! Bende antibiyotiğe başladım ama 2.gün ishal oldum doktorumda yan etki dedi kesti. Yarın tekrar gidip test yaptıracam geçmemişse başka bir ilaç verecek sanırım. Ben iş yerinde wcye gidemiyorum kadın-erkek ortak wc midem almıyor. Çok sıkıştığım için olduğunu düşünüyorum. Sende idrarını çok tutuyorsan ondan olabilir. Geçmiş olsun