canım doktoruna sor ıstersen tabıkı ama tuzlu su ıyı gelır bence...
su an ulasablcegm bir dr yok bisuredr şehir dışındayim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktoruna sor ıstersen tabıkı ama tuzlu su ıyı gelır bence...
Bende senin gibiyin canım erkek de erkek. Kız olursa üzülcek gbi geliyo ben üzülüyorum bu sefer. Her ultrason dan sonra erkeğe benziyo çok hareketli hateketleri çok sağlam diyo. Çok üzülüyorum çok..
Bizimki yyine kiz istiyo benm icin ikisi de makbul hayırlısı
canim istiraht et bisey yoktur ins esinle gidersin gexmis olsun
benm de iki haftaya bi cikiyo sinir ediyir gobegm de tuylendi baya tipimiz kaydi valla
ohh iyi eglenceler size dikkat edin kendinize
Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür
Şimdi baktım buna benzer görmüştüm ama dolaplar ve perde mürdüm olunca boğmasın diye açık pembe ve benzeri tonlarda düşünüyorumçok sağol canım ben 5 6 ay önce belloonada mürdümlü bir mutfak masası görmüştüm 4 sandalyesi vardı kuzum camlıydı da aklında olsun çok beğenmiştim bak istersen bellonaya
canım valla benimde o kadar çok ki, inanamazsınız doğurana kadar kapıdan sığmıcam ama doktora gidiyorum hiç kilo almamışım kadın dediki azıcık ye kusuyomusun yediğini dedi ama bi görse yediğimi şok olcak o kadar çok yiyorum buna rağmen 500 gr almışım şaka gibi şu telefon uygulaması açılsın foto göndereyim görün şok olursunuz artık hamile pantolonu ve elbiseden başka bişey giyemez oldum akşam gün içinde yediklerimden herhalde senin gibi dahada büyüyor göbeğim![]()
aynıyız yani
güzel cevaplarlar dönersin inşallah canım, dualarımız seninle...kızlar bende bugün 4tte gidicem doktora geçen hafta ense kalınlığını 1,8 ölçmüştü, kan testi sonucunu almaya gidicem. çok korkuyordum aslında da ense iyi çıkınca rahatladım biraz. 14+5 im bugün, inşallah cinsiyetini söyler ya, yarın eşimin doğum günü, akşam pastasının üstüne kızımın babası yada oğlumun babası yazdırmak istiyoruum.. onun hayalini kuruyorum, dua edin bebeğim sağlıklı olsun ve cinsiyetini göstersiiinn...![]()
göğüsler zaten ilk aydan aldı basını bitti yeni bol bluzler aldım yoksa cidden dikkat cekmeye baslamıstı :) kilo almadan nası genişlioruz bende onu anlamıorum ki :)Kilo aldim sayilmaz ama genisledim ben hem sivrilcek hem yayilcakms gibi gobegim. Popom buyudu art belim ilkine gire daha genisledi gogusler desen aldi yurudu pofff
hayırlısı cnmm yaa dün gece falan kızım kızım die sevdim ama bakalım oğlanda olabilir su aylar gecse artık kucagımıza alsak kız erkek önemsiz ( ama kız olursa sevinirim : )hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesi![]()
tayt ve güzel tunikler hafis topuklularla şık olmaya calıscaz artıkKasıma kadar bizimde bi düğün çıkabilir ama Kasım da daha belirgin olur göbeğimiz diye onda balık giymek hayal..
göğüsler zaten ilk aydan aldı basını bitti yeni bol bluzler aldım yoksa cidden dikkat cekmeye baslamıstı :) kilo almadan nası genişlioruz bende onu anlamıorum ki :)Kilo aldim sayilmaz ama genisledim ben hem sivrilcek hem yayilcakms gibi gobegim. Popom buyudu art belim ilkine gire daha genisledi gogusler desen aldi yurudu pofff
hayırlısı cnmm yaa dün gece falan kızım kızım die sevdim ama bakalım oğlanda olabilir su aylar gecse artık kucagımıza alsak kız erkek önemsiz ( ama kız olursa sevinirim : )hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesi![]()
tayt ve güzel tunikler hafis topuklularla şık olmaya calıscaz artıkKasıma kadar bizimde bi düğün çıkabilir ama Kasım da daha belirgin olur göbeğimiz diye onda balık giymek hayal..
Smdi bir sorum var hatunlar haftasonu bi kisa tatil kacamagimiz olacak esimle zaten denize girecektim havuza girmeyecektim enfeksiyon riskine karsi da daha gitmeden idrar yolu enfeksiyonu cikinca kafam karisti bu şartlarda denizin bi sakincasi var midir ki girmezsem catlarim orasi kesin cok bunaldim çünkü