- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
galiba artık korkuyor mu napıyor sestensupurgenın sesını mı duyuyor acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba artık korkuyor mu napıyor sestensupurgenın sesını mı duyuyor acaba ?
bu arada bizim bebişlerin arasında 1 gün varsupurgenın sesını mı duyuyor acaba ?
hadi ya ozaman gercekten dkkat etmelıyız. helekı bagrısmalar tartısmalar olursa ne kadar etkıleyecek bebıslerı![]()
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. malesef o korkular bende hala var. geçmiyor arkadaşına söyle sıkıntı hiç yapmasın. inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel güzel büyür bebişi.KIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRR![]()
mayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik
![]()
ayyy ben bildiğiniz hamileyim yaa herkes anlıyor hemde haftalardır..ilkinde 5 ay hiç çıkmamıştı ama bunda top gibi bi göbekle geziyorum. bu arada 14. haftada dr erkek olduğunu söyledi hem de kesin dedi.Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
ayyy ben bildiğiniz hamileyim yaa herkes anlıyor hemde haftalardır..ilkinde 5 ay hiç çıkmamıştı ama bunda top gibi bi göbekle geziyorum. bu arada 14. haftada dr erkek olduğunu söyledi hem de kesin dedi.Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
kişisel bilgilerini düzenlediğin yerde özel gün türü ve özel gün tarihi yazıyo canım oradan....evlilik tarihini nerden yazdınız kızlar yeni bir uygulama mı
daha önce yapmıştım kabul etmiordu meğerse aralarına tire koymam gerekliymiş evlilk tarihininkişisel bilgilerini düzenlediğin yerde özel gün türü ve özel gün tarihi yazıyo canım oradan....
hata versede görünüyo heralde. bana öle oldubu site hep hata veriyor yazdıklarımı gören biri var mı?
Deneme yapiyorum msj gidiyor mu diye. Bu yeni sisteme alismaya çalışıyorum.hata versede görünüyo heralde. bana öle oldu
bu haftalarda aslında enerjimiz artıyormuş bide. Ben de onu dedim bugün bende de var halsixlik yorgunluk çok uyku hali yok ama enerjide tavan değil hani...Iki saatligine disari gttik geldik burnumuzun dibindeki avmye ne gücüm kaldi ne enerjim. Hayretler icindeyim ya gecen ciktigimda da aynisi olmuştu o gun cok dolandik diye yormustum ama bugun yorcak kadar gezmedigim halde pilim bitti hemen göz kapaklarim agirlasti ayakta uyudum resmen. Aşırı yorulur oldum bisey yapmadan eneejim bitio anormal degil mi ya uc ay bitti artik bu sekilde iste napicam bilmiyorum![]()