Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol evet valla bu ara daha çok arıyorum yanımda ama vakit geçiremeyince sinir oluyorum ve üzülüyorum ama bebişimi de üzmek istemiyorum o yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorumKayınbabana geçmiş olsun insan esini ariyor yaninda ben de özledim kocacimi az kaldı şükür geliyor
O duygusallik bendede var cnm bacak kramplarin icin doktorunla gorus magnezyum verir iyi geliyoBenim bi iki gündür bacak kramplarım başladı kızlar bide hiç olmadığım kadar duygusalım ağlamaya yer arıyorum kocamın babası hasta oda sürekli hastanede bizimle ilgilenemiyo iyice psikoloji gitti. Haftaya paxartesi de iş var offff sıkıntıdan gerildim bari iki muhabbet edecek biri var mı sitede? sizde olmasanız zaten napıcaz?
Sağol cnm söliyim bakayım ne diyecek doktorcum walla galiba doğuma kadar baya ağlak olucam ben zaten. Şu anda bile tv izlerken resmen hıçkırarak ağlıyorum benO duygusallik bendede var cnm bacak kramplarin icin doktorunla gorus magnezyum verir iyi geliyo
Hemen başlanıyor burda
Benim 6,12 idi şimdi ilaç tedavisi ile 2,54 ü gördüm çok şükür
2,50 nin altına inmeliymiş gebelikte..
Bende oleyim cnm ozellikle cocuklarla ilgili bisey izlersem hemen agliyorumSağol cnm söliyim bakayım ne diyecek doktorcum walla galiba doğuma kadar baya ağlak olucam ben zaten. Şu anda bile tv izlerken resmen hıçkırarak ağlıyorum ben
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.KIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRR![]()
mayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik
![]()
Ikinci bebeğimde bende öyleydim, hatta birgün TV'de biley izliyordum kendimi aptal aptal ağlayarak buldumSağol cnm söliyim bakayım ne diyecek doktorcum walla galiba doğuma kadar baya ağlak olucam ben zaten. Şu anda bile tv izlerken resmen hıçkırarak ağlıyorum ben
Güle güle git canım, Allah'a emanet ol.Yarın gece yola çıkıyoruz . Offf hem çok heyecanlıyım hem iki saat yürüsem kendimi yatağa zor atıyorum , nasıl geçicek bilmiyorum ...
Güle güle git canım, Allah'a emanet ol.![]()
Günaydın huzursuzluk grubundansın sende. Bende 6 da uyandım gerçi pek uyudum denilemez. Uyandığımdan beri de ağlıyorum çok yalnızım diye.Yine dikiliverdim sabahin köründegünaydınlar hepinize