Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın huzursuzluk grubundansın sende. Bende 6 da uyandım gerçi pek uyudum denilemez. Uyandığımdan beri de ağlıyorum çok yalnızım diye.
Günaydın huzursuzluk grubundansın sende. Bende 6 da uyandım gerçi pek uyudum denilemez. Uyandığımdan beri de ağlıyorum çok yalnızım diye.
Isimleriniz ne guzel uyumlu cok hos yaa:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.Gunaydin canim gelmedi mi esin niye yalnizsin kiz biz varız; )
Tabii demekki doktorlar boşuna konuşmuyor , sinir stres kavga gürültü yok diye. Sonuçta hiç birşeyden önemli değiller . Ben eşim bağrınca bile hemen uyarıyorum sesini yükseltme , yüksek seste müzik bile dinlemiyorum. Herşey dozunda ... Kıyamam ona ben . Ah bi gösterebilsem size o anı , valla çevreye bile düşman olursunuz sırf sesli konuşuyorlar diye
bu arada bizim bebişlerin arasında 1 gün var![]()
bu site hep hata veriyor yazdıklarımı gören biri var mı?
Ya kizlar bendede bi duygusallik bugun aglama krizine girdim resmen hickira hickira agliyorum ama tv de turk sinemasi izledim bitane cocuk kayboluyodu 2 yasinda anne anne diye agliyodu bende onla beraber agladim yanimda biri olsa kesin deli derdi banabiraz oncede agustos annelerin dogum hikayelerini okudum bi duygulandim onada agladim herseye aglar oldum ya
mrb kizlar bende 2 gün önce çok yürüdüm acayip krampf oldum malesef bebegim cinsiyetini göstermemekte israrediyor cikolatada yememe ragmen arkasini döndü ve göster medi doktorumda ikili testim cok iyi geçtigi için bir ay sonra gel dedi ben ne yapim simdi ?????
galiba bizimki kız sonradan pipisi çıkmazsaaynensenın cınsıyet bellı mı cnm ? benımkı oglan. kızın olucaksa talip olurum
![]()
![]()
galiba bizimki kız sonradan pipisi çıkmazsaaynensenın cınsıyet bellı mı cnm ? benımkı oglan. kızın olucaksa talip olurum
![]()
![]()
galiba bizimki kız sonradan pipisi çıkmazsa![]()