- 17 Haziran 2014
- 203
- 36
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) yani boyuma göre evet 58 kiloyum ama hic göstermiyorum iyiki :)
57 Kilo ile başlayan gebelik serüvenim 60a ulaşmış bulunmakta![]()
57 Kilo ile başlayan gebelik serüvenim 60a ulaşmış bulunmakta![]()
ay sonu gelsin artık çok merak ediyorum cinsiyetini :) bi de görmek istiyorum çok özledim![]()
sağlıkla gelsinnn paşannn canım darısı bizim başımıza inşşKızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
şimdi hastaneden geldim eve.
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK....rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti
doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.![]()
hadi hayırlı haberler alırsın inşş kuzum az kalmış bende salı vercem 2 haftaya çıkar dediler bekliycez dört gözleYok cnmcım farketmiyor benimki 3 haftada geliyor sonuçlar 2 hafta bitti bekliyıruz işte :)
allah bağışlasın kuzunu canım maşallah pek tatlı oyy onlar bizim sultanlarımız prenseslerimiz
sağlıkla gelsinnn paşannn canım darısı bizim başımıza inşş![]()
Maşallahhhhhhhhhhh gözün Aydın olsunÇok sevindim listemiz olsa iyi olur, sanırım erkekler önde :)
ben de bir önceki görüşüme ellerini oynatıyordu yavrum belli belirsizdi henüz :) şimdi büyümüştür aynen :) normalde 25 ağustosda gitmem lazım ama 4 ayım ay sonu bittiği için cinsiyeti öğrenmek için ay başını beklicem kk47bende 59 ile başlamıştım şimdi 60.8 olmuşum ve iştahım da açıldı maşallah yiyorum ne olursa
bende 1 aydır görmüyorum nasıl merak ediyorum anlatamam en son gorduğumde çok minikti şimdi kocaman olmuştur inşallah.bugun 18:30 da görücez kısmetse çok heyecanlıyım.![]()
bir de idrarımız varken daha net görünüyormuş sanırım :) bu arada sizinle doğum yapacağımız tahmini gün aynı gözüküyor siz cinsiyeti öğrenebildiniz mi? ben ay sonu gidicem daha garanti olsun diyebu arada kontrole giderken mutlaka meyve suyu falan için benimki gecen gittiğimde çok hareketlıydi ama eler kollar falan ondan kapalı duruyordu göremiyorduk bu sefer tatlı bişeyler yemiştim gitmeden nerdeyse zıplıyordu daha rahat göründü
ben dün öğrendim işte erkekbir de idrarımız varken daha net görünüyormuş sanırım :) bu arada sizinle doğum yapacağımız tahmini gün aynı gözüküyor siz cinsiyeti öğrenebildiniz mi? ben ay sonu gidicem daha garanti olsun diye![]()
benimde arada geliyor ama istersen bi doktorunu ara bide canını sıkma lütfen bana doktorum kanamam olduğunda hiçbişey zarar vermez o senden daha istekli bu hayatta kalmaya ama sen canını sıkarsan stress yaparsan işte ozaman zarar verirsin demişti. gerçektende öle canını sıkma büyüyo ve kendine yer açıyor uzan ve dotorunu ara sor benceYardımmmmm. Kızlar bugün 2-3 saattir kasıklarımda bi ağrı var önceden hiç olmamıştı bu kadar uzun. Doktora gitsem mi biraz daha beklesem mi? Çok canım sıkıldı ya yada bu dönemde mi daha fazla olur? Yaşayan oldu mu böle bişey?
Ben daha hamile kalmadan konustum pek çok istekte bulundumda bakalım hangisini alacakk :):)kızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?
Sagol cnm can onlar cannnallah bağışlasın kuzunu canım maşallah pek tatlı oyy onlar bizim sultanlarımız prenseslerimiz![]()